< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası (18. sayfa)

-
-
Belediyelere kısırlaştır derken devlet bunun için para ödüyor mu? Barınaklar için para ödüyor mu? Kanun çıkarmak kolay uygulaması olamayacak bir kanun. Belediyeler dağ bayır köpek peşinde koşup kısırlaştıramaz. Dünyada böyle bir uygulama yok. Asıl çözüm istemeyen sizsiniz. Olmayacak birşeyi isteyip ısrar ederek işi çözümsüzlüğe yöneltiyorsunuz. Milyonlarca köpeği nereden bulupta kısırlaştıracaksın? Aradan kaçanların üremesi yeter.
Ben sokakta hiç öyle cins köpek falan görmüyorum. Çoğu çoban köpeği kırması ve evden atılma falan değil. Onun atası, dedesi de sokak köpeğiydi. Bu konunun sahiplendirmeyle alakası yok. Zaten fino gibi küçük köpeklerin sokakta yaşaması mümkün değil. Kimse sokaktan köpek falan almıyor. Sokaktan köpek alsalar anca siteye koyarlar, fabrikaya koyarlar öyle evde beslemezler.
Sokaktaki köpeğin ölmesinden bana ne? Niye üzüleyim ki? Besi hayvanlarına üzülen var mı? Köpeği ayrıcalıklı yapan ne?
Bu kadar köpeği barınağa falan dolduramazsın. Kaç barınak kaç tesis? Kim yapacak? Besleme işini sokaklarda gezip besleyenlere söyle benle alakası yok. İnsana bakmayan devlet otel gibi köpeğe mi bakacak? Bu paranın kaynağı nerede? Belediye bütçeleri hep borç içinde. Ülkede insan için hastane işleten belediye 1-2 tane. Siz köpeklere dört dörtlük bakım bekliyorsunuz. Hep olmayacak işler. Sokaklarda köpek peşinde koşturanlara ver adam başı 200 lira deseler bakalım kaç kişi verecek.
İnsanlara zarar veriyorlarsa ki veriyorlar sokakta işleri yok. Milletin çocuğu sizin köpekten değerli.
Güzel olanı siz alıyorsunuz. Cins, güzel veya çirkin olması beni bağlamıyor. Çünkü bunu alıp besleyen, evine koyan ben değilim. Güzel olsa bile almam, bakmam. Yerde yürüyen karıncayla konunun ilgisi yok. Karıncanın zararı yok onunla bahçesi olan çiftçi uğraşır. Elmayla armudu karıştırıp kendini haklı çıkarmaya çalışma.
Uçan kuşunda zararı yok. Öyle sokakta köpek istememek demek tüm hayvanlara düşman olmak demek değildir. Öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ve bunu deneyen bir sürü üye var işe yaramayan bir taktiktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 22 Aralık 2023; 17:58:47 >
-
Kusura bakma ya sen istiyorsun nefret ediyorsun diye kimse ölmez.
Hiçbir çocuk hiçbir hayvandan değersiz değil. Yukarda yazdım insan hep en üstte ama bu yaratılmış hiçbir varlığın sizin gibi nefretinden gözü dönmüşler istiyor diye öldürülebileceği anlamına gelmiyor.
Zehirlemek için bulabiliyorsan köpekleri, toplamak, ıslah etmek için de bulursun.Kimse sokaklarda yaşasınlar demiyor. Toplanıp ıslah edilsinler diyoruz. O olmaz bu bakamaz neye göre söylüyorsun? Bütçe ver herşey yapılır. Çözmeyelim öldürelim. Allah akıl fikir versin.
Net söylüyorum sen köpek de zehirlersin. O ruh hali var sende.
Et yemek mecburiyetinde olmasak hiçbir hayvanın öldürülmesine razı gelmem evet. Fakat bu dünyanın yaradılış dengesi var.
Neyse sana laf anlatılmaz. İstediğini yaparsın bir gün karşılığını alırsın. Hayırlı günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben sokakta köpek istemiyorum. Ayrıca ben tek kişi değilim. Öyle hepiniz bir fikri savunuyorsunuz ama ben tek kişiymişim gibi bir durum yok. Zaten anormal olan sizsiniz.
Öldürmeye gelince deden, baban bunu öldürürdü şimdi mi değiştiniz? Bundan 25 sene önce sokakta tüfekle vurulan bir hayvan ne oldu da değişti? Birden can oluverdiler. Sanırsın hepiniz vejetaryansınız da sokaktaki köpeğin öldürülmesi dert oldu. Hayvan etlerini lüp lüp yerken iyiydi. Onlardan yapılan mamaları köpeklere verirkende iyi. Dünyanın yaratılış dengesi de böyle değil. Git ot ye. İnsanlar ot yiyebilir, sebze yiyebilir. Hayvansal ürünleri yemek zorunda değilsin.
Köpeğin ıslah edildiği nerede görülmüş? Bataklık arazi mi bu yoksa süt verimi az olan inek mi? Yoksa cins olmayan meyve ağacını mı ıslah ediyorsun? Köpekte öyle birşey yok. Sizin derdiniz bunları otelde gibi bakıp beslemek. Masrafını da bize itelemek bu kadar basit. Emekliye 500 lira fazla veremezsiniz ama köpeklere tonlarca mama alınır.
Gerekirse köpekte zehirlerim ne var bunda? Zor bir iş mi? Sanki adam öldürdük. Büyük birşeymiş gibi yazmışın. Hele hele çocuğum olacak böyle televizyonlarda çıkanlar gibi çocuğum hastanelik olacak veya ölecek var ya değil köpeği onu korumaya çalışan köpekçileri bile vururum. Hiçbir şey umurumda olmaz. Ben zaten bitmişim ciğeri beş para etmez tipleri de yanımda götürürüm.
-
-
Sakin ol sakin.
Cinnet geçirdin herhalde yazarken. Senin bu yazdıklarını okuyan kimse senin gibi bir deliyle aynı fikirde olmak istemez zaten.
Ruh halin çok vahim görünüyor. Saçmalayıp duruyorsun. Allah akıl fikir versin.
Hayırlı akşamlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi tabi öyledir. Beğenmeyince böyle çamur atmak güzel taktikmiş. Deli olan senin gibiler. Git sokaklara köpeklere sarıl, sürünün bir üyesiymiş gibi davran sonra gel deli de. Şaka gibi. Köpekler anana babana saldırıp yerse afiyet olsun dersin başlarını okşarsın sen.
Hayvanlarla takılanlar onların huyundan suyundan birşeyler kapıyormuş derlerdi doğruymuş.
-
Dostum bak saçmalıyorsun, sus bence daha fazla rezil etme kendini.
Hayvan sevmeyebilirsin senin sorunun problemin, ben seviyorum, canlarına kıymet veriyorum, senin gibi ruhi sıkıntı sahibi gibi konuşan birinden de hayvan sevgisi hakkında akıl alacak değilim.
Ben sokakta köpek olmasın diyorum, insanlara saldırmasın diyorum, hayvan ıslah mı olur diyorsun. Hayvan ıslah olur, eğitilir sen olmazsın o kadar söyleyeyim.
Eleman sikintili, cok muhattap olmayin derim nacizane. Diger siyasi vs konularda da ayni. Reelde ruh hastasi diye millet muhattap olmuyor, buraya sariyorlar. Alintilamadan cevabini verin gecin.
Sokaktan sahiplenen gormemis, 3 kopegim var 3'u de sokaktan, biri de Rus finosu ustelik. Hani sokakta kucuk irk da olmuyordu ya.
Yok evinize alin, yok para harcayin. Ulan ben evime de aldim, para da harciyorum, ama kimseye akil vermek benim haddime degil. Bunlar vasat olduklari kadar hadsiz, sen kimsin millete akil verecek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye profil resmiBatman_Begins
Yüzbaşı1 sn.0
Başı boş sokak köpeği terörünün arkasındaki güçlere devletimiz acilen el atmak zorundadır. Hayvansever derneklerinin hepsine inceleme başlatılmalıdır. Para trafiğinden tutun, gelen bağışların dökümlerine, bağışların nereye harcadığına hatta kara para aklamaya kadar didik didik incelenmeleri lazım. Jahrein'in ifşa ettiği derneğin adını ve sahibini sanırım buradakiler de biliyordur. Ben bunun gibi onlarca rant şebekesinin varlığına kesinlikle eminim. Hatta bu son olaylar turnusol olarak görülmelidir, sokaklarda başı boş köpeklerin toplanmasına şiddetle karşı çıkan tüm yapılar, bot yorum basan tüm şebekeler öncelikle teknik takibe alınmalıdır. Dilan Polat ile başlayan fenomen dalgasının bu sefer bu derneklerle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim rezil oluyor? Sizin salak saçma köpek güzellemelerinizi çekmek zorunda mıyız? Şu hayvanları savunmak için atmadığınız iftira yazmadığınız saçmalık kalmadı.
Konu hayvan sevmemek falan değil. Sokakta it istemiyorum var mı ötesi. Burada bir sürü üye aynısını söylüyor. Kuşlara, kedilere birşey diyen olmadı. Hayvan düşmanı gibi gösterme taktiği işlemez. Hepiniz aynı taktiği uyguluyorsunuz ama işlemiyor. Sizin hayvan severliğiniz sadece köpeklere oluyor nedense?
Hayvan ıslahı falan olmaz. Sana neyin ıslah olacağını yazdık. Sokaktaki itten birşey olmaz. Çoğu eğitim yaşını geçmiş kırma köpek. Damızlık hayvan mı bu? Verimi az olan süt ineği mi? Neyini ıslah edeceksin? Birşeye yarayacak olsa köpek ihtiyacı olan kurumlar alırdı.
-
Tabi tabi ruh hastası sizsiniz.
Nerede kimsesiz, sorunlu, toplumdan itilmiş birini görsem köpekçi oluyor. İnsanlara düşman olduğunuzdan bütün gün sokaklarda köpek peşindesiniz.
Reelde kimsenin muhattap olmayacağı kesim sizsiniz be. Tanımasam neyse. Hatta tanımaya değmeyecek insanlarsınız. Sokaklar babasının yeriymiş gibi mama döken, tavuk eti koyan, kemik dolduran hastalıklı insanlarsınız. Sevenin olsa sokakta köpek peşinde koşmazsın.
Kendin para harcayacaksın tabi. Bize ne senin köpeğinden? Vergiyi itler yesin diye ödemiyoruz. Belediye hizmet yapsın diye para ödeniyor köpek beslesin diye değil. Senin o köpeklerine harcanan parayla 2 duraklık metro yapılabilecekse gebersin tüm sokak köpekleri. Şehirleri hayvan sirkine çevirdiniz.
Birde şu kendinizde olan sorunları karşındakinde varmış gibi söyleyip durmaktan vazgeçin. Hayvan düşmanıymış yok ruh hastasıymış. Tornadan çıkmış gibi hepiniz aynısınız. Senin gibi sevgi arayanların elinde oyuncak oldu köpekler. 90'larda belediye zehirler giderdi senin gibilerin oyuncağı olmazdı.
-
abi bu konunun bu kadar konuşulması bile saçma, tartışacak birşey yok, işin yolunu bulan bulmuş uyguluyor biz neyi tartışıyoruz.
1 hafta önce konuya attığım mesajı yayınlamayan yöneticiye de selam olsun burdan, tek bir çözüm var, çözülsün mü çözülmesin mi bunu tartışıyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 24 Aralık 2023; 1:37:33 > -
Acil çözüm bulunması lazım
Ortaçağda mı yaşıyoruz yahu? Sokaklarda başıboş hayvan olmamalı.
Hem insan sağlığı açısından hem de evcil hayvanlarımızın sağlığı açısından sokaklarda başıboş dolaşan hayvanlar büyük bir problemdir.
Sokaklarda başıboş dolaşan kedi ve köpeğin toplatılması, sahiplendirilmesi veya itlaf edilmesi gerekir.
Havyanseverlik sadece kedi ve köpeğe mama vermek değildir. Onlarla ilgilenmek, aşılarını yaptırmak, kısırlaştırmaktır.
KEDİ, KÖPEĞE SADECE MAMA, SU VEREREK HAYVANSEVER OLUNMAZ!
SÖZDE SAHTE HAYVANSEVERLERİ DE TOPLATMAK LAZIM!
-
Bütün yazdıklarının altına imzamı atarım.
Asıl ruh hastası bu köpeğe sağını solunu yalatan tipler.kafayi yemiş hepsi yalnız ve psikolojileri bozuk.
Sizler ne kadar bencilsiniz.
Ya ben gezmeyi seviyorum toplum benim gezmelerimi finanse etsin madem.tabiki köpek seviyorsan al evinde bahçende sev.sorumlulugunu al.kendi paranla yap
Gelmiş köpek sayısı 15 mlyona.yok kısırlaştırma yok barnak boş boş tavsiyeler veriyorsunz.ustelik belediye toplamaya kalktığında saldiriyorsuz.
Millet çocuğunu yaslisini itinize kurban mi vrecek?
Yahu bir akıllı izanli dusununde kendinize gelin
Şu işin vahamiyetine varalım arkadaşlar.
Metro da
Toplu taşımada
Üniversite kampüslerinde
HASTAHANELERDE
cafelerde
Giyim mağazalarında(mavi koton vs)
Ya ne oluyor?
Ayrıca uyutma konusunda vicdan yapanlar arkadaşlar sinek ilacı skmiyormusunz aynı şey.
Dini hassasiyeti olanlar..Allah in dilsiz kulları diye bir ayet hadis yok.inanmayn kandirilmsyin.
Sizi duyan köpekleri otelde yaşatıyorlar tatile gönderiyorlar zanneder. Hangi köpeğin ne tatili finanse edilmiş ne anlatıyorsun?
O kadar saçma sapan, o kadar bilip bilmeden konuşuyorsunuz ki insan sizinle aynı fikirde olsa kendini sorgular.
Diğer ruh hastası yukarda "köpek zehirlenir ne var bunda diyor. Dedem tüfekle vuruyordu diyor. Bende zehirlerim" diyor. Sen de altına imza atarım dşyorsun. Ben tavuk kesemem ya. Siz nasıl insanlarsınız.
Kendinizi haklı çıkarmak için et de yemeyin o zaman diye saçmalıyorsun. Öyle saçma savunma şekillerinin var ki insan hem utanıyor hem sizinle aynı fikirde olmaması gerektiğini anlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 23 Aralık 2023; 12:30:22 >
İtin nerede yaşadığından banane.insanlar doğru düzgün yasayamazken it nerede nasıl yaşıyor onu mu dert edecegim.
Okuduğunuzu anlayamiyorsunuz galiba.
Ben sizlerin köpek zevkini finanse edemem demek istiyorum.baskasindan da özel zevklerimi finanse etmesini bekleyemem.
Köpek uyutulur gider ne var bunda.sinek ilacı skmadin mi hiç.kutsal mi bunlar nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X