DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter Ankara'da başıboş köpek saldırısında ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz:
Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler.
Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1733128477895729557?s=20&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberHala bu rezilliği, bu vahseti savunanlara sesleniyorum. Bu çocuk sizn yüzünüzden yeryüzünde cehennemi yasadı! Dünyada hiçbir uygar ülkede bu yok! Sokakta hayvan sürüleri ile yasamak ilkellik, yabaniliktir bunu anlayın! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Aralık 2023; 2:32:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası
-
-
Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problem (@KopekSorunu) on XtwitterBaşıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problem (@KopekSorunu) on Xhttps://twitter.com/KopekSorunu/status/1733175113292423207
Çocuğun durumu : (
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu iş çığrından çıktı ama çözmezler umurlarında değil...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar önce Etimesgutta köpekleri zehirleyen yiğit adamları linç etmeye kalkmıştı kalabalık. 10 yıl ceza almışlardı. Bu toplum eskiden beri böyle. Zamanında 2.Mahnut köpekleri toplayıp sürgün adaısna bırakıyor halk gidip kurtarıp geliyorlar.
Rus bir yazarın istanbul hatıratı gece köpek havlamasından uyunmuyor diyor 1890lar için.
Bu olay baktım az bir parça yunanistanda ve diğer balkan ülkelerinde de var. Hİndistan-Brezilya falan işte klasmanı siz hayal edin.
Amerikası-Japonyası-Rusyası- Koresi- Uruguayı- Kanadası-Avrupası salak bizim it.pereştler haklı...
Devlet böyle hayati konularda referandum yapmaz. Halka sormaz. Gider önlem alır. Devlet 3-5 kişi ağlyacak 3-5 kişi yırtınacak diye sessiz durmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 9 Aralık 2023; 4:11:31 > -
o dönemlerde istanbulda, Türkten çok rum kökenliler vardı.
bulgaristan'da şikayet olunca direkt toplamaktalar hayvanları ve uyutuyorlar. he orada da var it tapar, kedi tapar. sırf batılı görünücem diye kedi köpek taşımayı avrupalılık sayanlar.
oktan sinanoğlu'nun çok güzel lafı var;
"moda'da kedi köpek taşımayı avrupalılık sanan bir kesim türedi" der 1950 ve 60lar istanbul'unda.
-
milletvekillerin aylik maasini etkileyen bir sorun degil niye kafalarini agirtsinlar az insafli olun
-
bu köpek probleminin bu seviyeye gelmesinde üzerinin örtülmesine sebep olan kim varsa kimin çıkarı varsa Allah c.c. belasını versin tez vakitte inşallah Amin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 9 Aralık 2023; 10:11:34 > -
%100 babası zehirli kıymayla intikam alacak. Almazsa oğlunu sevmiyordur. Çünkü köpeklerin yaptikları yanlarına kalıyor.
işin en komik tarafı; saldıran itleri alıp halktan kaçırıyorlar. 10 gün kadar " Sözde rehabilitasyon ediliyor" diye de medyaya servis ediyorlar. Olay unutulunca da itler daha çok çocuğa zarar versin diye, aldıkları bölgeye tekrar salıyorlar. Halkın büyük kesimi bu sorundan muzdarip ama, herkes asıl sesini, kendisine dokunulana kadar çıkartmıyor. Türk halkı her konuda olduğu gibi, bu konuda bile ses çıkarmayacak kadar pısırık. Bizim gibi insanlarda, kendini parçalıyor burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 9 Aralık 2023; 9:45:28 >
Bence bu sokak köpeklerini savunan tayfa çok acil tutuklanmalı çünkü sokaklar kamu alanıdır ve insanların yaşamı tehdit ediliyorsa derhal bu kişiler tutuklanıp yargılanmalıdır. Çünkü bu işin sonu iyiye gitmiyor. Her hafta bir çocuk veya kadın saldırıya uğruyor, derhal acil yasal önlemler alınmalı artık.
Ayrietten twiterdan bu mama satan tayfanında hayvanseverlik adı altında milleti örgütlendiğinide henüz unutmadık onuda bir kenara yazıyoruz.
-
Kopek kopek diye konusuyordun her konuda
Milleti sikayet ediyordun
Hic sesin cikmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 9 Aralık 2023; 11:36:49 >
Kanun değişsin.Çocuklar değil köpekler uyutulsun.
-
Başladılar yine klasik seçim öncesi köpek düşmanı Araplar :D köpeklerimiz sokaklardan hiçbir zaman alınmayacak. İnsanları Amerika ve Avrupa gibi köpeksiz 70 IQ seviyesine indiremeyeksiniz. Kendi zekanızı yükseltmeyi deneyin eğer mutlu mesut yaşamak istiyorsanız :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Aralık 2023; 11:53:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Empati iyi bir şey .
23 milyon lira hayvan ıslah yerleşkesi yapılacak hayvanlar doğal ortamlardan alınıp bu merkezlerde kısırlastırılıp kontrol altına alınacak diye belediyeyi yerden yere vuran yine biziz.
Keyfimize göre yontuyoruz her seyi.
Hayvan muptelası olan ben bile ,bu gibi bir konuda iyimser olamıyorum.Geçmiş olsun, böyle afaki durumlar arada yasanmakda .Cok uzucu .
Bu durumu evladınız ,karınız bacınız ananızda yasayabilir.Bu gibi konularda iş belediyelerin.Ama taslarsan ,meyve alamazsın kardeşim.Troller yüzünden insanlar birşey yapmaya korkar oldu.
Yıllar önce Etimesgutta köpekleri zehirleyen yiğit adamları linç etmeye kalkmıştı kalabalık. 10 yıl ceza almışlardı. Bu toplum eskiden beri böyle. Zamanında 2.Mahnut köpekleri toplayıp sürgün adaısna bırakıyor halk gidip kurtarıp geliyorlar. Rus bir yazarın istanbul hatıratı gece köpek havlamasından uyunmuyor diyor 1890lar için. Bu olay baktım az bir parça yunanistanda ve diğer balkan ülkelerinde de var. Hİndistan-Brezilya falan işte klasmanı siz hayal edin. Amerikası-Japonyası-Rusyası- Koresi- Uruguayı- Kanadası-Avrupası salak bizim it.pereştler haklı... Devlet böyle hayati konularda referandum yapmaz. Halka sormaz. Gider önlem alır. Devlet 3-5 kişi ağlyacak 3-5 kişi yırtınacak diye sessiz durmaz |
2013 yılında Romanya'da tek bir çocuk öldü diye 65.000 köpeği itlaf etmişler. Romanya'lı çocuklar kadar değeri yok bizim çocukların:
https://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/09/130919_romanya_kopek |
Bence bu sokak köpeklerini savunan tayfa çok acil tutuklanmalı çünkü sokaklar kamu alanıdır ve insanların yaşamı tehdit ediliyorsa derhal bu kişiler tutuklanıp yargılanmalıdır. Çünkü bu işin sonu iyiye gitmiyor. Her hafta bir çocuk veya kadın saldırıya uğruyor, derhal acil yasal önlemler alınmalı artık. Ayrietten twiterdan bu mama satan tayfanında hayvanseverlik adı altında milleti örgütlendiğinide henüz unutmadık onuda bir kenara yazıyoruz. |
17 Avrupa ülkesine gittim. 1 tane başıboş köpek görmedim. Sevecek bi kedi bulayım bari dedim. Onu dahi bulamadım.
|
Çocuğun babası işçi, özel sektörde çalışıyormuş. Sabahın 6'sında kalkmış ve işine gitmiş. Ne yaparsın, ekmek parası için gidiyor adam. Sen özel sektörde patronun ağız kokusunu çekmek ne demek bilir misin, adam zırt pırt izin alıp nasıl bıraksın çocuğunu okula? Ki zaten annesi bırakıyormuş normalde okula fakat annesi hastalanınca çocuk da okul yakın diye ben giderim demiş. Ayrıca çocuğun babası, çocuğunun köpekleri çok sevdiğini ve son zamanlarda köpekleri beslemek için onlara yemek verdiğini söyledi. Olay sandığınız gibi değil. Bilip bilmeden konuşmayın, lütfen biraz vicdan sahibi olun. Bu mesele ayrıca toplumsal sınıf halini yarattı. Zengin muhitlerde oturan, her yere arabayla gidenler tabii ki de başıboş köpek sorunu yaşamazlar. En yakın örnek olarak "sanatçı" tayfası var tabii ki. Elinde bir tane fino köpekle "hayvanseverlik" taslarlar ve sokaktaki köpeklerin "can dostumuz" olduğundan bahsederler. Halbuki bilmiyor elindeki fino köpek yok sokakta ve sokaktakilerin çoğu da kangal kırması ve karabaş tipi köpeklerdir. O fino köpeği de dışarı salsa köpek bir günü kurtaramaz. Çünkü başıboş köpekler onu canlı canlı yerler, kaç kere bu başıboş köpeklerin kedileri yediğini gördüm. Ha tabii ki de başıboş köpeklerin bir suçu yok ki zaten bir iradeleri olmadığı için onları suçlamamız mantıksız olur. Bunun en büyük müsebbibi, köpekleri sokakta tutarak bundan büyük bir rant devşiren ve kendine çıkar sağlayan başta sözde "hayvansever" tayfası olmak üzere bu düzene sessiz kalan kamu kurumları ve belediyelerdir. Bir de sürekli tecavüzcüleri, göçmenleri vs. toplayın sonra köpeklere odaklanın diyorsunuz. O da sorun, o da sorun. Bir sorunu, başka bir sorunla örtbas etmeyin. Sokakta kaçak göçmen de istemiyorum, başıboş köpek de istemiyorum. Bu kadar basit ve net. |
bu köpek probleminin bu seviyeye gelmesinde üzerinin örtülmesine sebep olan kim varsa kimin çıkarı varsa Allah c.c. belasını versin tez vakitte inşallah Amin. |
milletvekillerin aylik maasini etkileyen bir sorun degil niye kafalarini agirtsinlar az insafli olun |
%100 babası zehirli kıymayla intikam alacak. Almazsa oğlunu sevmiyordur. Çünkü köpeklerin yaptikları yanlarına kalıyor.
|
boş boş konuşmayın mümkünse. köpek sadece dağ başında mı saldırıyor, daha önceki bütün köpek saldırılarını göz ardı edip sadece bu olayı görmeniz komik. okudugum üniversitede kampüsten çıkıp otobüs durağına giderken bile köpek saldırısına uğradım ben tenha bir yerde, köpeğe de saldırdım, en sonunda havlamaya çalışmaktan vazgeçip uzaklaştı benden. şimdi ben de o zaman o sokağa girmese miydim? |
Benzer içerikler
- gss forum
- ömer aktaşöz yorumlar
- hyperbon sakız boykot mu
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- google maps bulanık giderme android
- tf 2000
- bina yıkım kararı sorgulama
- togg kampanya
- e devlet kimlik kısıtlama
- iphone servis yok hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X