Yüzbaşı
26 Ağustos 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaslar

vistayi kurali 1 ay oldu ama hic cd yazmayi denememistim. Gecenlerde nero kurmaya calistim ama hata verdi. Bende Discjuggler kurdum oda calismadi ve bunun gibi 4 5 tane yazma programi kurdum. Hepsinin ortak verdigi hata aspi driveri bulunamiyor. Bunun cozumunu bilen varsa lutfen cevap yazsin.
benim cpu surekli 980 mhz calisiyo bunu nasil standart hale getirecem. 3d2005 yaptim 3900 puani veriyo. cpu-z 980mhz diyo halen.
anakart gigabyte GA-K8NF9 ULTRA

bunun ince oc ayarlarini birisi anlatalir mi

ssler burda

arkadaslar yeni p4 sistem alacam.anakartim Asus P5WD2 Premium 955x chipsetli

simdi asil konu p.4 630 3.2 mi
p.4 640 3.2 mi
p.4 660-661-670 3.4 mu

yoksa pentuim d 920 yada ustu bisey mi aliyim.
pentium d lerin performansi nasildir acaba kullanan var mi ?

prescot'la pentium d'lerin arasindaki fark nedir bi aciklarsaniz sevinirim.Pentium D'ler lga prescotlara gore daha ucuz nedeni nedir ?

bu arada sistemi video edit icin kullanacam.
arklar maxtor 300gb sata disk 2 ay kullanimdan sonra bir anda 120 oldu ??? sitesine felan girdim baktim bi program var kurun felan diyo ama programda garip hata veriyo bunu eeski haline getirmenin baska yolu varmidir ? mesela partition magic olabilir mi ?
slm arklar

biosu yeniledim.ertasi gun pcyi actim bios gocmus.ASUS CrashFree BIOS 2 den dolayi pc aciliyo ve benden xxx.rom adli bios dosyasini istiyo cd veya disket olarak.cd takiyorum flashing bios diyo ve duruyo sonrada pcyi yeniden baslat diyo. disketlede denedim yine aynisi.en azindan 20 kez denedim.herheangi bi fikri olan varsa yazsin deneyim ..
win98 uzerine yuklenmis bi program var ama cdsiini kaybettim.bu programi baska bilgisayara kurmam lazim.bunu 98'den cdye felan yedekleme gibi bi sansim var mi? yardim lutfen
bilgisayari actim ve usb baglantilarinda sorun var diye mesaj vermeye basladi.hergun kullandigim pc ne oldu anlamadim valla .neyse yeniden baslattim yine sorun var dedi tam olarak ne yazdigini hatirlamiyorum ama usb farem calismaz hale geldi,bende ps2 baglantisindan baska fare taktim ve logitech markali usb frenin yazilimini indirdim sitesinden.kurulum bitti ama halen mavi kurulum ekraninda bekliyodu baya bekledim 10 dk felan ctrl+del yaptim ve islemi iptal ettim oda hata mesaji verdi.bu arada pcyi tekrar baslattim ve hem usb hemde ps2 fareyi taktim acilsita iki birden calisti ve 10 dk sonra usb fare gitti.bende ps2 fareyle googledesktopu pcye yukledim ve biraz internet yaptim.(yaklasik 10 dk.) biseyler atistiriyodum bide baktim pc kitlenmis.resete bastim ve bida acilmadi siyah ekranda kaliyo ole. sizce ne olmus olabilir.aciliyo ama goruntu yok monitorde sanki cpu yanmis yada bios gitmis gibi bi hava veriyo ama umarim degildir.

sistem ozellikleri

athlon64 3500+
gigabyte GA-K8NS Ultra-939
4 tane 512 alsam dual channel olur mu? Sadece 2 adet ramla mi dual yapilir? 2*1gb ram almak daha mi avantajli olur yoksa.
almak istedigim ramlarin markasi ocz 2bg kitlerin hizlari cok yuksek geldi o yuzden 4*512 yi dusundum ama dogru secimi siz ustalara birakiyorum.

512 ramlarin hizlari
OCZ DIMM 1GB (Kit, OCZ4001024ELDCGE, Dual Channel Kit)
Timings CAS Latency (CL) 2
RAS-to-CAS-Delay (tRCD) 2
RAS-Precharge-Time (tRP) 2
Row-Active-Time (tRAS) 5

1gb ramlarin hizlari model no
OCZ DIMM 2GB (Kit, OCZ4002048ELDCPE, Dual Channel Kit)
CAS Latency (CL) 2
RAS-to-CAS-Delay (tRCD) 3
RAS-Precharge-Time (tRP) 2
Row-Active-Time (tRAS) 5

anakartin markasi gigabyte k8nxp 939 ultra

fiyat olarak ikiside hemen hemen ayni 4*512 30 $ daha pahali ama onemli degil.
Slm arkadaslar

Bi tane flashla yapilmis kisa bi film var elimde onu aviye cevirmeye calisiyorum kac gundur ama sonuc koca bir 0.
Cevirmeye calistigim sey bir siir aralarinda resimler ve yazilar geciyor.1.2 mb buyuklugunde ve macromedia shockwave le yapilmis.direk exe dosyasi ve cift tiklayinca aciliyo.ben bunu avi yapmak istiyorum. ayrintili bir sekilde anlatirsaniz sevinirim.buda dosyaynin oldugu link belki bakmak istersiniz
http://www.yavuznufel.com/anim/enkaz.exe

bu benim icin cok onemli pakistan depremiyle ilgili bir programda kullanacam.yardimlarinizi bekliyorum simdiden sagolunn,,,
slm arkadaslar
gecen yanlislika bi dasya sildim.5gblik buyuk bi dosya.hangi programla geri getirebilirim.cok acil yardim lutfen
Hakkında
Forum İmzası:
Artık imza yok!!!!!
Kuralları çiğnemeyelim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 307
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.482 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.