Şimdi Ara

Beni Uçracak Bir Araba!. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizi normal yollardan yarış pistlerıne alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluence 110 hp 1.5 ler var onlar güzel gidiyor.6 vites olacak 180 200 bandında gidiyor yazın kiralayıp denedik izmir otobanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COOL.my.KUŞ

Arabayı aldık resimlerini atıcam yakında corolla 1.4D D-4 multimode elegant aldık 45000 tl ye. Otomatik vitesi biraz karışık ama çözüceğim . Dinar dazkırı yolunda otomatikte 180 gördü polis çıkmasa daha gidicekti 220 fln vururdu f1 vitesde kaç vurucak onu merak ediyorum. Vites geçişleri güzel az yakıyo en ful paketi kısaca araba güzel. İnşaallah kazasız belasız hayırlısıyla bineriz.

Heyy yavrum heyy. Daha once denemediyseniz f1 vitese bos arazide alin once alisin cok pis gider aman ha kaza falan yaparsiniz.

• Arabanın kg la alakalı 90 bg 900 kg dur 110 bg 1.100 kg dır ama 90 bg daha seridir arkadaşın dediği gibi. gene ergenler basmış burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COOL.my.KUŞ -- 24 Ocak 2015; 16:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arabanın kg la alakalı 90 bg 900 kg dur 110 bg 1.100 kg dır ama 90 bg daha seridir arkadaşın dediği gibi. gene ergenler basmış burayı

ergene vadisine dnömüş burası gerçekçekten arkadaş haklı dağılın

1.4 toyota ile 300 basanlar
    90 bg araba 900 kg çok hızlı diye yardıranlar
    110 bg 1100 kg hantal diyenler
    3 tekerlekli pedallı ile milleti trolliyenler
    metrobüs camından bakıp araba beğenemeyenler
    hepsi burada

• quote:

Arabayı aldık resimlerini atıcam yakında corolla 1.4D D-4 multimode elegant aldık 45000 tl ye. Otomatik vitesi biraz karışık ama çözüceğim . Dinar dazkırı yolunda otomatikte 180 gördü polis çıkmasa daha gidicekti 220 fln vururdu f1 vitesde kaç vurucak onu merak ediyorum. Vites geçişleri güzel az yakıyo en ful paketi kısaca araba güzel. İnşaallah kazasız belasız hayırlısıyla bineriz.

Geçmiş olsun. Mmt şanzımanı çözen olmadı şimdiye kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayret kimse Accent önermemiş
  • okuyamadım yardımcı olamıyorum
  • arkadaş uçan balon aldı takılıo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.