Şimdi Ara

Beni Uçracak Bir Araba!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Binek bir otomobil alacağım büssürü marka arasında kararsız kaldım. Eskiden sıfır aldığım 2006 jettamın hızını konforunu aratmayan bir araba istiyorum. Bütçe 35000-43000 3 bin tl daha zorladım. Fluence, Corolla, Focus ,2011 model astra enjoy, 301, c- elyse ve 2005- 2006 yeni kasa passat arasında kaldım passat ları baya uçuruyorlar fiyatlarını hepsininde km çok fazla. en az rahat 200-210 vuracak bir araba istiyorum c- elyse 301ve fluence yavaş kaldı biraz. polo da düşnmedim değil. İlla dizel olcakmış peder tutturdu sedan tercihimdir ama hachbacte olabilir. dsg şanzuman tadında bir araba istiyorum tabiri caizse tık olmadan köpek gibi gidecek ve konforlu olacak. 2009 yukarısı tercihimdir lütfen yardım edin kararsız kaldım...

• En az rahat 210 vuracak araba o bütçeye Fiat Linea Active Plus 1.3 gider. Şakayı bir yana bırakalım sizin ekonomi araçlarından istediğiniz ne onu anlamış değilim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo 1.2 tsi öneririm çunku o bir "mini roket"

• Bravo 120 hp 1.6 mjet

• Sıfır passata binicek parmız olsa olur. 2006 jettaların 39000 40000 tl likleri hep tüplü peder de illa dizel diyo.
  • aynen hitler 2006 jetta hızlı ise polo 1.2 tsi uçak
  • Boşver dizeli al impreza uçurur seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fluence de 1.6 dci var mı bilmiyorum ama varsa o uçurur ama nereye konarsınız muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Fluence de 1.6 dci var mı bilmiyorum ama varsa o uçurur ama nereye konarsınız muamma.

1.6 dci 130 hp var fluencede yalnış değilsem
  • Sen araba alma kardeş ilk önce dil kursuna git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence 1.6dci alın; motor olarak uçar, ayrica ilk virajda da yol tutuş yüzünden uçarsınız

• Çok yardımcı oldunuz saolun!!!! Polo yada hyundai accent ve corollolara bakıyorum çarşamba denizliye gidip alıcaz birşeyler.
  • 3-5 daha bir sey koy ibiza Cupra 2011 veya 3-5 bisi daha koy onun ustune 2013 biraz km yapmis ibiza Cupra

Koltuğa yapismaktan boynun ağrıyor yalnız

• Nickiniz ve size KUŞ serisi yakisir. Yuksek hizlarda hemen ucrarsiniz.

• liseli bence
  • Nereye dogru ucuracak?

• Konya yoluna doğru uçursun Adam akıllı cevap verecekler gelsin. Dalgaya vuranlar sizi tebrik ediyorum ödül vermeleri lazım size.
  • kuru çek 20 ile giderken 200 zannedersin iyi uçurur adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: COOL.my.KUŞ

Bütçe 35000-43000 3 bin tl daha zorladım. en az rahat 200-210 vuracak bir araba istiyorum c- elyse 301ve fluence yavaş kaldı biraz. polo da düşnmedim değil. İlla dizel olcakmış peder tutturdu sedan tercihimdir ama hachbacte olabilir. dsg şanzuman tadında bir araba istiyorum tabiri caizse tık olmadan köpek gibi gidecek ve konforlu olacak....

2.0 Dizel cruze alınabilir. Chip tuning ile Wrx Sti aratmaz.

Beni Uçracak Bir Araba!.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.