Şimdi Ara

Beni Taniyin,Yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba beni bi kac kere gormussunuzdur kimi zaman trolluk yaptim kimi zaman ciddiydim.ama tabi o mevsim bitti! Her gun forumdayim lakin kendi derdimi anlatamiyorum
    Derdim su ygs matematik cok vakit kaybi yasiyorum ve problemleri gorunce bi onyargiya kapiliyorum.bolum denemesi aldim ama bakicaz bi benden boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anlattığından pek bir şey anlamadım. Denemede mi vakit kaybediyorsun, evde çözerken mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematikte cok vakit kaybediyorum bir de problemlerde onyargim var yani aha tamam ben bunu yapamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolalEkolog.

Matematikte cok vakit kaybediyorum bir de problemlerde onyargim var yani aha tamam ben bunu yapamam

Problemlerden soru çözdün mü evde? Evde çözersen aşarsın bu sorunu. Bşr de matematik zaten hızlı çözülmüyor. Diğerlerini hızlandır derim

• MolalEkolog. M kullanıcısına yanıt
    gecen sene aynen senin gibiydim hocam.problem cozmeye korkardim.hatta 11. sinfita yaptigim ilk ygs denemesinde 10 soruyu 30dk da cozdugumu dunyam basima yikildi yapamam dedim.sihiri buyusu yok bunun.diger mat konularinin tumune ayirdigim vaktin toplami kadar problemlere de ayirdim calisirken ki bence olmasi gereken de bu.zaman konusunu da yaklasik 40-50 deneme cozerek aştim deneme cozerek kesinlikle gelistirebilirsin bu konuyu.problem özürlusu dedigim ben sinavda matematigi 40 yaptim ama zaman konusu neredeyse basima bela oluyordu 70 dk da bitti mat.bazen cok deneme de kurtarmiyor sinav anı baska oluyor

• Ben Tanrıyım, yardım edin diye okudum bir an

• her gün 1 mat bölüm denemesi çöz + çıkmış problemlerin tamamını çöz önyargın da kırılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babami Nasil İkna edicem :( ?
    10 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.