Şimdi Ara

beni etmek isteyen var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık sakat mı diyorsunuz? burdan buyrun.. ayıp değil mi sayın yönetim. kullanıcılarınızdan böyle mi intikam alıyorsunuz. google de ismimizi iki paralık ediyorsunuz

• ne var be olm bunda?
  • ne etmek istiyolar beni abi. ayıp değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

başlık sakat mı diyorsunuz? burdan buyrun.. ayıp değil mi sayın yönetim. kullanıcılarınızdan böyle mi intikam alıyorsunuz.google de ismimizi iki paralık ediyorsunuz

Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 24 Eylül 2010; 16:55:08 >

• kavgada bile söylenmez.
  • Edecekler seni söylemedin deme.
  • Beni güldürdün Allahta seni ettirmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

başlık sakat mı diyorsunuz? burdan buyrun.. ayıp değil mi sayın yönetim. kullanıcılarınızdan böyle mi intikam alıyorsunuz.google de ismimizi iki paralık ediyorsunuz

Fail

faili meçhul

• google ı go-og-le diyemi okuyosun
  • bu çocuk hep böyle başlıklar açıyo inanmayın bu çocuk yalancı bu çocuğa inanmayın bu çocuk milleti kandırıyor bu çocuk zararlı bu çok hep milleti rahatsız ediyor bu çocuk terbiyesiz bu çocuğa inanmayın hep aynı şeyi yapıyor bu çocuktan uzak durun bu çocuk sahtekar bu çocuk çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjsert

bu çocuk hep böyle başlıklar açıyo inanmayın bu çocuk yalancı bu çocuğa inanmayın bu çocuk milleti kandırıyor bu çocuk zararlı bu çok hep milleti rahatsız ediyor bu çocuk terbiyesiz bu çocuğa inanmayın hep aynı şeyi yapıyor bu çocuktan uzak durun bu çocuk sahtekar bu çocuk çocuk

bu çocuk fake değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjsert

bu çocuk hep böyle başlıklar açıyo inanmayın bu çocuk yalancı bu çocuğa inanmayın bu çocuk milleti kandırıyor bu çocuk zararlı bu çok hep milleti rahatsız ediyor bu çocuk terbiyesiz bu çocuğa inanmayın hep aynı şeyi yapıyor bu çocuktan uzak durun bu çocuk sahtekar bu çocuk çocuk

İnanın çocuklar.
    Bizler inandık sizlerde inanın.
  • iyiymiş
  • quote:

başlık sakat mı diyorsunuz? burdan buyrun.. ayıp değil mi sayın yönetim. kullanıcılarınızdan böyle mi intikam alıyorsunuz. google de ismimizi iki paralık ediyorsunuz

Ne ediyorlar hocam

• herkes aynı durumda bence. isminizi aratın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.