Şimdi Ara

BENİ ENGELLEMİŞ BEN GÖRMÜYORUM ZANNEDİYOR NE YAPMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söyle

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

kız sevgilin mi?

hayır

@Kubilây

boş ver gitsin

Orjinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orjinalden alıntı: command_4

kız sevgilin mi?

hayır

@Kubilây

boş ver gitsin

yüzüne balgam at bence

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Bi adresinde var diğerinde yokmu şimdi anlamadım ne var bunda

hayır benim 2 adresim var 2sindede ekli ama benim 1 adresim ofline gözüküor bu online gözükeni engellemiş

Orjinalden alıntı: crazytrex

Evet beyler son zamanlarda kendisine bir de engelleyince 2 kat gıcık olduum bi kız şu an online ve beni engellemiş nasıl engellediğini anladığıma gelince benim 2 tane heabım var bu kız 2sindede ekli ve birisi şuan ofline görünüyor diğeri online online olanda kız açtı gördüm sonra kayboldu ofline gözükende hala gözüküyor sizce ne yapmalıyım.ofline olan msni açıp al bunu da engelle falan mı diyeyim yoksa iletiye falan bozucu bir şeyler yazıp mı açayım eskiden baya konuşurdum bu salakla e tabi kız doğası deilmi bi tarafı direğin boyunu geçmiş son zamanlarda 1 kere olsun konuşmadım bundan sonrada yani ... konuşmam

evet sizce ne yapmalıyım..

sendemi madursun.ya bu kız milleti çok fena bir şey başa çıkılmıyor..
    benimde başıma geldi görüştüğüm kız vardı,beni engellemiş vede ben ona güzellikle sorunca,evde ablam vardı o benim msn ile konuşuyor engel koyuyor dedi lafı kıvırdı..daha ilerki zamanda beni yine engellemiş,bıu sefer uyanık olup engel olayını demedim,direk ablasını sordum evde yok dedi..yakaladım..
    yani başkalarıylada takıldığı belli,sadece seninle yemek yemek vede gezmek için takılıyordur..her erkeğe olan şeyler düzen bu..
    ben olsam laf der vede şutlarım,bari ilk şutlayan erkek olunca,kızlar kendine yediremez..
    benim 100 lerce tecrübem vardır,
    o sana tekmeyi basmış sende gıcık oldun...ama o rahat çünkü tekmeyi atan o görünüyor..
    o zaman durumu tesine çevir vede laf de herşeyi de,çünkü tekmeyi atan sen olmalısın,o gıcık olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 29 Aralık 2008; 0:41:43 >

• engellemişse sebebi vardır. Bazen bende çok sevdiim insanları engellemek zorunda kalıyorum. Çalışıyordur işi vardır seninle konuşmak istemiyordur. Abartılcak bi durum değil.

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Bi adresinde var diğerinde yokmu şimdi anlamadım ne var bunda

kızda 2 tane msn adresi kayıtlıymış..
    mesela ahmet@ ....com.
    dıgerı ıse mehmet@...com dıyelım..
    bu kız ahmet@...com u engellemıs..ama mehmetın ustunde sag tıklayıp engelle yapmayı unutmus..
    hepsı bu

Orjinalden alıntı: çifsıfır

engellemişse sebebi vardır. Bazen bende çok sevdiim insanları engellemek zorunda kalıyorum. Çalışıyordur işi vardır seninle konuşmak istemiyordur. Abartılcak bi durum değil.

açık olan msnden gırıp ne yaptıgını sorsun vede kamerada baksın pc basındamı oturuyor yoksa ev ıcınde oda ıcındemı dolasıyor bak kameradan..
    eger pc basında oturuyorsa o zaman konustugu özel biri var demektır vede konuşması bolunmesın vede sadece ona msnde vakıt ayırmıs gorunmek ıcın bu sekılde yol yapıyorlar

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • kızın msn sini ver ona gerekli konuşmayı yapayım
  • kız milleti böyle...Hiç takmana değmez ilk okuldan arkadaşım bile beni şutladı...Telefonuna msj atıyordum....Atma dedi tamam ne oldu bi kabahat mı işledim falan dedim sonra anlatırım falan dedi bi süre ısrar ettim abimde telefon msj atma andaç yeter ! dedi....Hayır bilader abinin hattı yokmu olayın üstünden 2 hafta geçti , günde 3 kere telefonu çaldırıyorum hep açık ne biçim abi bu ?.....Facebookda bişeyler yazıyorum cevap yok msnde yazamıyorum zaten engelliyim neyse...Karşılaşırsam çok pis g.t edicemde.....

Dip Not:,

Bu hatun seni seviyorum kanka bitanemsin hayatımsın diye peşmde dolaşan biriydi...Sevgilimle olduğumu söylediğimde küsen falan....Kız milleti 180 derece döner saniyesinde...Hiç takmıycaksn

• suç duyurusunda bulun
  • Eveet beyler o gün geldi çattı ve msn de gene gördüm bunu ve ne yaptım. Diğer msn de açık gözükmüyordu tabi hep çevrimdışı göster dediğimde kabak gibi duruyordu. Nese çevrim dışı göster olan msnin iletisini Herkesi arkadaşlar listene eklersen diğer kişiler muamelesi görürsün yaptım sonra Ne oldu AA ben bunu engellememişmiydim dedin dimi malesef 2 hesabım olduğunu unutmuşsun.. yazısını kopyaladım ama ismim yazıyor hala daha değiştirmedim sonra oturumu açtım sağ altta görmüştür heralde XX oturumunu açtı diye sonra hemen kopyala yaptığım yazıyla ismimi değiştirdim yani ismim yerinde Ne oldu AA ben bunu engellememişmiydim dedin dimi:D malesef 2 hesabım olduğunu unutmuşsun.. iletide Herkesi arkadaşlar listene eklersen diğer kişiler muamelesi görürsün yazıyordu neyse bi 3-4 dk açık kaldı böyle sonra ben gene çevrim dışı göster yaptım sonra 1-2 dk sonra msni kapattı baktım engellemişmi diye ama engellememiş acaba görmedimiki diyede içimde bi şüphe var ama sanmıyorum çevrimiçi gözüküyordu görmüş olması lazım gördüysede bakalım 2. dönem nasıl bi tavır davranıcam merak ediyorum.. Ama bence iyi oldu olayları birazda akışına bırakmak lazım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.