ya sanki kalbim sıkışıyor hayatım boyunca böyle hissetmemiştim 2 gündür dershaneden her geldiğimde ağlıyorum, beynim sakinleşmemi söylüyor ama kalbimi durduramıyorum. sınavdan sonra anne babamın yüzüne nasıl bakıcam geleceğim nasıl olucak onu düşünmekten derste çalışamıyorum artık. 90 binden tıp için mezuna kaldım ama sene boyunca gördüğüm en yüksek tyt 103, ayt ise 61 onu da son özdebir, en kolay olan denemesinde yapmıştım 50 bine bile giremeyeceğim büyük ihtimalle ya sizde yalan teselli cümleleri almak için yazmıyorum ama lütfen kendimi nasıl sakinleştirebilceğimi söyler misiniz en azından kalan sürede çalışabilmek istiyorum :( okuduysanız çok teşekkürler |
Beni çok fena sınav stresi sardı kendimi nasıl sakinleştirebilirim?

-
-
5-htp takviyesini arastirabilirsin hocam , kullan demiyorum sadece araştır kafana yatarsa kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam reçetesiz alabilir miyim ona göre araştırıyım
-
İlaç değil zaten , vitamin takviyeleri gibi düşün. Reçetesiz yani. Ama etkisi antidepresanlara benzer o yüzden iyice araştır. Ben kullanıyorum memnunum.
teşekkürler hocam peki ilk günden yararını görebilir miyim
-
Hocam ben görmüştüm ama plasebo mu değil mi bilmiyorum
Bol bol seni destekleyenlerle konuş, içine atma. Bir günlük tut duygularını yaz. Hareketsiz kalma biraz yürü dışarıda ya da evin içinde saçma salak dans bile edebilirsin ama stresin seni ele geçirmesine izin verme. Benim başım yandı senin yanmasın. Tatlı şeylere fazla bulasmamaya özen göster.
Basarilar
hocam bir tek yakın bir arkadaşımla konuşabiliyorum dershanedeki rehber hocamı da çok seviyodum ama kurumdan ayrıldı maalesef. keşke anne ve babamla konuşabilsem ama çok hayal kırıklığına uğrayacaklar
-
ya ben tg sınavlarda ilk 15 bin içinde oluyodum hep bu bir şey gösterir mi sizce? 90 binden yani geçen seneden kötü yapmıyım yeter bana
-
Bu sınavın yüzde ellisi psikoloji, hadi sınav süreci bitse ve yapamasaydin eyvallah ama senin psikolojini korumak en önemli şey şu an. Ben koruyamadıgim için 60k yaptım anca. Yazık etme emeklerine.
anladım hocam çok teşekkürler yazdıklarımı forumla paylaşmam ve birilerinin bana cevap vermesi bile o kadar iyi hissettirdi ki beni şu an elimden geleni yapıcam ağlamayı sınav sonrasına bırakırız :)
-
Güvendiğin sana destek olabilecek kişilerin başını şişir, bak ciddi söylüyorum hiçbir şeyi içine atma. İçindekileri tek tek söyle. Ağlayacaksan agla, güleceksen gül ama yaşa.
Hocam l-theanin e de bak o da iyi gelir
Aga salla ya boşver üniversite sınavı bir son değil. Stres yaparsan hiç olmaz
50 K yapcam bende herhalde gel sende gmime 4 kişi oluruz 😎 tıp boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 30 Mayıs 2024; 20:53:6 >
Hocam senin yüzünden sıralamalar yükselecek , biz girdikten sonra lobicilik yaparız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X