Bildirim
Beni bu illetten kurtarın

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1. Denetim Masası > Programlar Ekle/Kaldır> Yüklenen güncellemeleri göster seçeneklerini takip ediniz.
2. Sağ üst köşede bulunan arama satırına KB3035583 yazınız.
3. "Microsoft Windows (KB3035583) Güncellemesi" olarak görülen kısma tıklayınız ve "Kaldır"ı seçiniz.
Bu güncellemeyi tekrar yüklememeye de gayret edin. Yine sizi rahatsız edebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ertan Çetin
1. Denetim Masası > Programlar Ekle/Kaldır> Yüklenen güncellemeleri göster seçeneklerini takip ediniz.
2. Sağ üst köşede bulunan arama satırına KB3035583 yazınız.
3. "Microsoft Windows (KB3035583) Güncellemesi" olarak görülen kısma tıklayınız ve "Kaldır"ı seçiniz.
Bu güncellemeyi tekrar yüklememeye de gayret edin. Yine sizi rahatsız edebilir.
Maalesef yüklü değil. Daha önceden o güncellemeyi silmiştim. Ama bu pencere hala karşıma çıkıyor. -
C:\Windows\System32\GWX yolunu izleyerek o klasörü tamamen silmeyi deneyin. Onu sildikten sonra da Görev yöneticisinin ayrıntılarına tıklayın. Buradan "GWX.exe" adlı programa tıklayıp görevi sonlandır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X