Şimdi Ara

Beni arkadaş olarak mı görüyor sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntı şu her ders beraber oturuyoruz,okulla ilgili önemli bir olay olduğu zaman bana direk mesaj atıyor,bugün gelicekmisin diye soruyor,iyi geceler mesajı atıyor ancak bana bir kaç kez arkadaş diye hitap ettiğini duydum.

Sıkıntı şu madem arkadaş olarak görüyorsa bu samimiyet ney ? bazı erkek arkadaşlarımdan bana daha çok samimi davranıyor hatta sınıf bomboşken yanın boşmu oturabilirmiyim diye sordu öyle tanışmıştık.

Kafam çok karışık kendisine aşığım şuan :( umarım umut verip kaçmaz..

• Arkadaş diye hitap ediyor derken Tam olarak nasıl?
    Heey arkadaşım gezelim mi gibisinden..

Samimi olabilir bu normal bir şey. Her samimi olan sizden hoşlanıyor diye bir şey yok ya.
  • Seninle birilerini çekiştiriyorsa seni kız arkadaşı gibi görüyor bile olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az yukarı
  • Nasıl arkadaş diyor? Hal ve hareketleri nasıl?
  • Arkadaşlar samimi olur zaten ne demek bu samimiyet niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Nasıl arkadaş diyor? Hal ve hareketleri nasıl?

daha yüzüme karşı demedi sen benim arkadaşımsın diye bir sohbetin içerisinde geçti arkadaş lafı,hal ve hareketleri ise sürekli bana kendisini anlatıyor her mesajıma random atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Arkadaşlar samimi olur zaten ne demek bu samimiyet niye?

aynen o cümle biraz saçma olmuş neden bir kız , erkekle bu kadar samimi olmak ister diye değiştireyim soruyu
  • Hocam siz herşeyden umut çıkarma evresine girmişsiniz onunla ilgilendiğinizi belli edin geri çekilirse hiç uğraşmayın, gelirse zaten sizindir😊👍🏻
  • Kızın seni sevdiğinden emin değilsen sakın açılma. O samimiyette biter aranızda.
  • Sabbra Cadabra kullanıcısına yanıt
    ben onu severken o beni arkadaş olarak görüyorsa ben bu samimiyeti istemem varsın küselim , hiç değilse daha rahat unuturum
  • Yoklasana kardeşim neden korkuyorsun? Hoşlandığı biri falan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.