Arkadaşlar ben kız olduğum halde bu foruma yazdım genelde erkekler kullanıyor biliyorum ama lütfen görüşlerinizi belirtin çünkü erkek kafasıyla tavsiye duymaya ihtiyacım var. Sevgilimle 4 senedir beraberdik 2 gün önce ayrıldık, onu hayatımın orta yerine koymuştum tüm hayallerimin her şeyimin ortasındaydı onun için tüm arkadaşlarımı sildim kariyerimi çöpe atmayı düşündüm her neyse birbirimize aşıktık çok lafı uzatmak istemiyorum ama her insanın yaşayacağı bir gerçek aşk varsa ikimiz için de bu o yani. Ben sevgilimde şunu hissediyordum o benim çok üstüme düştüğü dönemlerde ben kaçıyordum duygusal olarak ve bunu fark edince üstüne gitmeye çalıştım ona da dedim en sonunda sevgimi ona göstermeye karar verdim ilk defa birine güvenmeye karar verdim ve üstüne düşmeye başladım daha birkaç hafta olmuşken geçen gün gerçekten çok yaralayıcı bir şekilde ayrıldık. Zaten kavga ediyorduk üstüne dc hesabına girebildiğini öğrendim, yıllar önce özel konuşmalarımız vardı orada ve beraber dine yönelmiştik her şeye tövbe etmiştik ve o hesabı silmezsen iki elim yakanda olur dedim ahirette, Akay ederek o zaman silmeye gerek yok dedi. Ben her şeyden ziyade dünyada en güvendiğim insanın bunu demesine şok oldum ardına hemen engelledim 5 dk sonra aradı engeli açtım ve açacağını bildiğim için aradım dedi yani dalga geçti resmen öfkeyle artık sana bir şey hissetmiyorum benim için bitti falan yazdım bana bilmukabele yazdı ve hoşçakal dedik ondan sonra bitti 2 gün ama belki abartırım sanırsınız ama hayatımın en zor anlarını yaşadım hayatımda ilk defa anneme karşı kendimi tutamadım ağladım, intihar etmeyi o kadar istedim ki haram diye ağladım ve çok uzun saatler banyoda yığıldım kaldım psikolojim bozuldu gülerken ağlamaya başladım anlatmadığım çok şey de yaşadım ve şimdi tamam az süre geçti ama beni aradı yani ve ben de cevap vermedim görünce bir an çok sevindim aradığına hem onsuz hayat geçirmek istemiyorum hem de tüm güvenim kırıldı aşkım kalmadı ondan nefret ediyorum adeta, şimdi ise ona cevap vermemek istiyorum en azından birkaç gün de o acı çeksin benim gibi istiyorum yarın onun yaşadığı yere gidebilirim ve onunla bunları konuşmayı, değişmezse onun gibi biriyle devam edemeyeceğimi konuşmayı düşünüyorum ama dediğim gibi bunca acı çektikten sonra daha o aradıktan 1 gün geçmeden onunla konuşmam doğru mu, biraz daha acı çekmesini beklesem mi çünkü değerimi anlasın istiyorum bence erkekler bu değer işini biraz daha yavaş anlıyor benilk gece aylarca yaşanılacak şey yaşadım çünkü, sizce yarın konuşayım mı ya da birkaç gün sonra mı konuşmalıyım, ek olarak başka bir telefondan mesaj atmış bu gece konuşmak istiyorum istemiyorsan engelle diye, engelledim ckdkf biraz da o sürünsün istiyorum ama işte tavsiye alabilecek kimsem yok fikrinizi yazarsanız çok sevinirim, normalde de forumu çok okurum da hesabım yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |