Şimdi Ara

Benden ne alıp veremediğiniz var Peace_TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • :)ne bu ya herkez bende şikayetci bu doanim.haber de..SRO nun oyun oldugunu unutuyonuz galiba.... Ne yazcaksanız buraya yazında göreyim hep laf atıyolar ... ;'( abuksubuk nedenlerden dolayı oyunda kimi görsem tanıyor...

GREECE serverında lvl30 str glavei light

• nööryong lan peace
    ii la 30 olmuşun nihayet :D
    galiba trade de yavaş LvL atlanıo ha?
    hadi neyse yeniceriler e selma peace
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkguide1

nööryong lan peace
    ii la 30 olmuşun nihayet :D
    hadi neyse yeniceriler e selma peace

• muhaha seni sokakta görsem ......................................................... walla en gıcık herifsin bana göre her türkün önüne tradeile geçip thieflerini salıyon böle bir **.....** ......... *** ........ ligin war
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkguide1

• sadece Turk olayı degil bu ,adamın işi bu theif lik ,sen tradeden para kazanıyosun o theif likten ama acıkcası soleyim 1 lvl tradeye mob yollamak serefsizlik baska bişey degil :) 2 -3 - 4 - 5 star senin hakkın ama 1 starlara bulasmak serefsizlikten baska bişey degil .
  • 2* we ustu warıki saldırsın tifler???? olanlardfa lvl 30 luk adama tek atarrrrrr

tabiki 1* saldıracak tifler
    benim de cok kervanım yattı ama olsun zatentifler ne kadr para kazanıyo ki??? hunterlar traderlar hepsi dusman tifleri bi de oyle bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberberkay -- 4 Temmuz 2006; 15:27:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden ki ? theiflik budur işi bu 2 yıldız ve üstü theif in kesmesi gereken eger theifse 2 yıldız ve ustu bulucak kesicek , biçicek ne yapıcaksa yapıcak artık... oyunun kuralında tek yıldıza theif dokunamaz diye birşey var ve dokunamıyor NPC salmak şerefsizlik , puştluk
  • oyunun kurallarında NPC ni, saldırmak yasak diyo mu

ole olsa bunu tekrarlıyan kisileri banlarlardııııııııı

demekki sorun yoq saldırta bilirsin npc lerini bu serefsizlik degil kural guclu gucsuzu ezecek iste benide drmadan olduruyolar ama ne oluyo tekrar tekrar yapıyorum kervanımı

tif istedigi hersekilde saldırır sonusta kervan soyak isi o yada bu sekilde farketmezz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberberkay

oyunun kurallarında NPC ni, saldırmak yasak diyo mu

ole olsa bunu tekrarlıyan kisileri banlarlardııııııııı

demekki sorun yoq saldırta bilirsin npc lerini bu serefsizlik degil kural guclu gucsuzu ezecek iste benide drmadan olduruyolar ama ne oluyo tekrar tekrar yapıyorum kervanımı

tif istedigi hersekilde saldırır sonusta kervan soyak isi o yada bu sekilde farketmezz

yaa tabi! şerefsizdir hemde sülalecek ala ala oyunun kuralı var tabi yazıyo görmüyonmu ***********************************************************.... çoc*gu ala ala thiefkeen 1 yıldıza saldırmayı dene bakalım ne yazıyo ortada! tabi aynı guilddesin g. tunu kolla böle aferım
  • once adam gibi konusmasını ogren de gel buraya

npc lerini saldırtırkende uyarı weriyo mu?????
  • SAÇMALAMAYIN KARDEŞİN ŞEREFSİZLİKLE NE ALAKASI VAR ALLAH ALLAH OYUN OYNUYONUZ ŞEREFSİZ FALAN BÖYLE HAKARETLER YAPMAYIN İNSANLARA, İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPAR THİEF ADI ÜSTÜNDE HIRSIZ OYUNDA KURAL 1 YILDIZA SLDIRMA DIYOR DIYE SALDIRMICAKMI ADAM GEREKSİZ GEREKSİZ KONUŞMAYIN
  • OYUNU BU KADAR HAYATINIZA SOKMAYIN KARDEŞİM TAMAM OYUN ZEVKLI GÜZEL AMA BU KADARDA SEVIYESIZ OLMAYIN TEKRAR
  • Arkadaşlar yemin ederim bakın bu olaylar sade fuat die bi bebenin başında n çıkıyo son kez uyarıyorum benimle ve pearceyle uğraşanları adam yalancının teki fuat bak sonkez sölüyorum aekadaşım pearceyle uğraşma hadi ben den özür dilemişin ama çok geç yalancı olduğun budan belli zaten yemedi dimi ha bi de özür diliyon o kadar laftan sonra

Pearce dostum sen merak etme bi daha bişi olduğunda sen bana gel bana haber ver tmm kardeşim
    Oyuna bebelerde giriyo..

NİCK : KiNg_İMotEp

SERVER : GREECE

LWL :37

STR BLADE+LİGHT+FİRE

JOB :THİEFT LVL 2 TRADER LVL 2 HUNTER DA YAINDA 2 OLCAK

WOLF LVL 31
  • Ahuahuhaha tam mahalle arası kavga muhabbetleri yaf.. "Birşey diyen olursa gel." diye. : )))))
  • LAN SEN ÇOK BİLİYON BAŞKALARI BİZİM ALEHİMİZDE YALAN DOLAN KONUŞSUN AYNI ŞEY SENİN DE BAŞINA GELSİNDE GÖR

BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuAN

LAN SEN ÇOK BİLİYON BAŞKALARI BİZİM ALEHİMİZDE YALAN DOLAN KONUŞSUN AYNI ŞEY SENİN DE BAŞINA GELSİNDE GÖR

BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA

LAN?? Ohhoo kardeş mahallende değilsin. Biraz çeki düzen versek konuşmalarımıza? He? Nasıl olur? : P

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.