Şimdi Ara

Benden kalipli birinu dovmeliyim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dershanese bi cocuk var bayaa bi kalipli kasli degil ama kilolu. Cocuk 98kilo ve 178 felan boyu var. Herkese satasip duruyor durduk yere borc yaziyor. Her gun dalasiyor ama bugunku dalasmasi kavgaya gidiyordu. Ben isin sakasindaydim ama dayak yiyecektim. Hocalarda seviyo cocugu onlarda bisi yapmiyo. Ben bu cocugu nasil doverim? Kavga care degildir yazmayin laftan anlamiyor artik anlayacagi dilden konusmak lazim. Lutfen taktikleribizi vs.esirgemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memintolarının uçlarını çevirip çavuşuna tekme at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Mart 2015; 22:19:20 >
  • Ve yumruklarida sert...(Edit)

• önce seni dövmesine izin ver seni döverek yorulsun baya yorulduktan sonra ayağa kalk ve gerekeni yap
  • Bildiğin obez kaçıp kaçıp vursan bile döversin la

• once malum bölgeye tekme at sonra diz çene yap

• Karinca yiyen adam; meminto derken?
    Death Note; Bu fikir pek cazip gelmedi
    Deadra Malthael; Obez degil boyu uzun olunca cokda sisman gozukmuyo ama yani sert yumruklu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep malum bolge ama ben gelecegide dusunuyorum o aci gecince o acinin 10 katini yicem :)

• kardes sen böyle dusunuosan zaten dovusmemen en mantıklı sı 10 katını yapar diyosun.ama 3.gomlek düğmesi nin oraya yumruk at ardından direk kulağına sert vur

• Bütün gücü sağ yumruğunda toplamaya çalış. Vururken de gücü sırtından alırsan daha hayırlı olur senin için. İstersen yumruk yerine tokat da atabilirsin. Elini 90 derece havaya kaldırıp hızlı bir şekilde kulağının oralara denk getirirerek vurursan afallayacaktır sonra da

Ya da dershane yönetimine bu çocuğu şikayet edersen hocalar da uyarı alır bu çocuk da uyarı alır. Tabi bu çocuk bunu öğrenirse seni
  • Aoe 1'deki horse archerlar gibi yapmalısın, vur ve kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.