Şimdi Ara

Bendeki takıntı ne ? adını koyabilcek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela yazı yazıyorum aklıma ctrl tuşuna basmak geliyor eğer o tuşa basmazsam çıldıracak gibi oluyorum CTRL bağımlısı oluyorum resmen. Yada herhangi bir harf o tuşa basmazsam bişeyler oluyor. Mesela parmak kıtlatmak eğer aklıma gelirde kıtlatmak istersem yapmadan duramıyorum. Bazen daha ötesi oluyor mesela bir araba içinde gözüme batan gereksiz biyer görüyorum oraya baktıkça huysuzlanıyorum.

• BEYİN EKSİKLİĞİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cetereleist olabilirsin

• obsesif kompulsif bozukluk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Cetereleist olabilirsin

+1

• aidse benziyor hocam
  • adını feriha koydum geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

aidse benziyor hocam

• Çükübikos Fikibokum Sendromu

• Allahtan aklıma başka şeyler gelmiyor

• Basar geçer

• Obsesif kompulsif bozukluk
  • obsesif kompulsif bozukluk bu konu hakkında yardımcı olabilecek doktorlara git mutlaka ilerlerse daha kötü olur
  • üstüne gitmen lazım tek çaren kendinsin yine
    ilaçlar hikaye
    ilaç sadece beyni uyuşturur rahatlamanı sağlar kendin çözcen
    vesvese gibidir okb yim ben 1 yıldır içtim bıraktım artık kendim üstüne gidiyorum aklınageldikçe yapmamaya çalışcan zorla ulan kendini delikanlısın adam gibi yap işte
    yoksa artar kardaşım üsttüne git
    davranışçı bilişsel terapidir bu para dökmene gerek yok sana a dan zye anlatıyım sor sorularını
  • Biraz yazilip cizilenlere baktimda, adamlar bakirkoy sizofreni falan diyor noluyo lan bana ama benimki dusunsel takinti degil sadece biseyi yapmak istiyorum yada orda olmamasini istiyorum. Mesela Esaretin Bedeli'ni izlerken o tunelden surundugu sahnede orda sikisip kollarimi iki yana acmak isteyipte acamadigim geliyor ve acayip rahatsiz oluyorum boye kollarimi acip sukrediyorum falan. Mesela bi araba var torpidosunun alt kismi biraz uzun ve bacaklara degiyor. Onun oyle olmasini istemiyorum ve acayip durtuyo beni. Bir ornek daha verecek olursam. Otobuste dar yerlere oturamam pek. Orda daralirim boyle. Yada arabayla gidiyorum dumdu giderken aklima frene basmak geliyo kendimi zorluyorum ama illaki o frene bi dokuncam.Aynen boyle gidiyo cok ilginc seyler yav

• Obsesif kompulsif bozukluk, araştır, kurtulanlarla iletişime geç
  • Banada oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.