Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caner_24

Benimde fiyatı 49500 olan aracıma millet anlaşmış gibi 47500 veriyorlar. Pazarlık etmekten bıktım fiyatı 48500e çekip başlığa pazarlıksız diye yazdım, arayan yine pazarlık yapıyor:) bende fiyatı bu sefer 50000 yaptım. 53 kişi favoriye eklemiş fiyatı 50000 yapınca arayan soran yok şimdi

Size o fiyattan yukarı satılamayacağına kanaat getirtmek için, bazı şahıslar farklı farklı kişilere arattırabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi arabanın çiziğini kitabını çekmişsin paso. Şöyle güzel güzel profilden önden arkadan içinin falan fotoğraflarını çekersen ilanın daha çok ilgi çeker.
  • Merhaba.
    Ben 7 aydır satamıyorum ve ölücülere son nefesime kadar direneceğim.
    Ölücüye satacağıma aracı perte çıkarır kaskodan değerini alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Benimde fiyatı 49500 olan aracıma millet anlaşmış gibi 47500 veriyorlar. Pazarlık etmekten bıktım fiyatı 48500e çekip başlığa pazarlıksız diye yazdım, arayan yine pazarlık yapıyor:) bende fiyatı bu sefer 50000 yaptım. 53 kişi favoriye eklemiş fiyatı 50000 yapınca arayan soran yok şimdi

Size o fiyattan yukarı satılamayacağına kanaat getirtmek için, bazı şahıslar farklı farklı kişilere arattırabiliyor

hiç önemli değil, benim kafamdaki fiyatı veren olursa satarım. Önceki hafta biri geldi, daha doğrusu birileri, maşallah bir minibüs adam Transporter'a doluşup gelmişler, ben 48500 e bıraktım alıcı 47500 verdi, hadi 48000 olsun desem tamam diyecek kıvamdaydı ama önemli değil satılırsa satılır satılmasa bezginliğimiz yok malımızdan. Keyfe keder satılıkch

• Resimler berbat

• Arabayı seğil hasarları tanıtıyor gibi çekmişsiniz.Önce bi önden fotoğraf çekin sonra sol ve sağdan çekin,bir de arkadan çekin,ayrıca en az 1 tanede içinin fotoğrafını çekin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

VAlla bende benim araca 19500 yazdım. 12 favori vardı. sonra fiyatı kırdım 18 yazdım 16 olurmu diyen 1 kişi var. Millet ölücü olmuş ya az daha kalsın satmaktran vazgeçecem. Tamam benim arabanın piyasası yok ama favoriye aldıgım 12 tane ilanda var ondarda satılmıyor. bir insan nasıl 4-5 bin altını teklif ediyor anlamıyorum. Valla katil olmamak elde değil.

hocam demek ki diğer 12 satıcı arkadaş da sizi favoriye ekleyip kontrol ediyo
  • bu aralar piyasa mi durgun yoksa çok yüksek fiyatlar mı isteniyor sürekli birileri araç satılmıyor diye konu açıyorlar.

öncelikle fotolar berbat arabayı hiç tanıtmıyorlar.
    bakımlar ne zaman kaç km de yapılmış belli değil. lastik durumu kışlık lastik var mı gibi durumlar hakkında tek kelime yok. ne var ne yok çok kalabalık yapmadan kısa ve öz yazın.
    madem 44.500 e vereceksin 48.500 yazmanın mantığı nedir? yazın 45.500, 44.500 e verin gitsin. ben kaça vereceksem onun 1.000 tl üstü yazarım böylece ilanım her zaman uygun fiyatlı olur, 3 arabamdan en geç sattığım 4. gündü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ben de kendi aracımı muadilleri ile kıyaslayıp en düşük km ben de ve düşük fiyat ile ilana koydum. Hala ölü fiyata pazarlık yapanlar var.
    Bu kadar ölücü DonanımHaber'de bile yok.

Gece 11'de arayıp 200 lira için bi saat konuşan var.

Geçen gün aracın başına 5 kişi gelip, sağından solundan girip fiyat kırmaya çalışan tipler geldi. Dedim 16 yaşında araç alıyorsun, yaşıtları liseye gidiyor.
    Hiç uğraşma o fiyat düşmeyecek deyip gönderdim. Az kaldı kavga çıkacaktı, sanayide dükkanım var patronum ayağı çekiyor 100 lira indirim için kırk takla atıyor.
    Yemin ediyorum araç satmak kadar berbat bir şey yok.

var hocam daha beteri var...2.el araç satın almak

ben de satarken almak bu kadar zor olmaz param cebimde ben seçicem sonuçta alıcıyı diyordum ama insanı kanser ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emevi

Herkes ağız birliği yapmışcasına 43 ten yukarı veren yok.fiyat 45,500 dü delirttiler. neresinde boya var,değişen varmı kaput tavan boyalımı Vs.bu kadar zormu araç satmak.nasıl satılır akıl verin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-3-259182720/detay

kardeşim bi de şu var şimdi ölücüler kaynıyo diye başlık açmışsın, bugün satsan yarın da fiyatları şişiriyolar araç alamıyorum diye başlık açarsın.

velhasıl kısır döngü bu yapıcak bişey yok

• Bu fotoğraflarla ben olsam aramam bile araç sahibini. 6 7 tane dıştan genel ve güzel, 3 tane de içten fotoğraf ekleyin biraz sunum yapın insanlara

• hocam ortada aracın resmi yok ki.

güneşli bir günde çekin aracın resimlerini, sonra koyun.
  • Bi önceki konuda ki megane 2den sonra bu araç bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Aracı 15-20 gün önce 43'e satıp 2.91'den dolar alsaydınız şu an cebinizde 45 bin lira olacaktı

Hocam sen doların artacağını öngörerek bir şey satıp dolar aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Aracı 15-20 gün önce 43'e satıp 2.91'den dolar alsaydınız şu an cebinizde 45 bin lira olacaktı

doların artacağını öngörmeyen var mı koca ülkede yavv, kimsede dolar alacak para yok mesele o. yoksa dolar halen artacak bir şey değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

doların artacağını öngörmeyen var mı koca ülkede yavv, kimsede dolar alacak para yok mesele o. yoksa dolar halen artacak bir şey değişmedi.

Hocam senin hiç bir mal varlığın yok mu ev araba. Bu kadar net görebiliyorsanız artacağını ipotek ettirir alırsınız. Hiç bir şeyim yok diyorsanız da bankadan 50 bin tl kredi çekersiniz, dosya masrafı bile olsa artan dolarla bunu kapatırsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

Hocam senin hiç bir mal varlığın yok mu ev araba. Bu kadar net görebiliyorsanız artacağını ipotek ettirir alırsınız. Hiç bir şeyim yok diyorsanız da bankadan 50 bin tl kredi çekersiniz, dosya masrafı bile olsa artan dolarla bunu kapatırsınız.

eee uğraşmama gerek yok zira gelirim temelde dolar üzerinden zaten sadece doların artmasının garanti olmasından bahsediyorum.

ayrıca kredi çekersen bi haltı kapatamazsın, uçmayalım. zaten yüzde 15 civarı faiz. dolar 3.70'e anında vuracakki işe yarar bir kar elde edesin.

• Yeni fotolar ekledim.ayrıca aracın fiyatı 45500 dü ancak 42 43 veriyolar hep.44500 diyorum almıyorlar.bu araç 42 ye verilirmi?ben araç fotolarından ziyade çizik olan fotolarını koydum yanlış yapmışım bunu anladım.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Dolar artacak ama kimsede para yok demişsin. Sanki herkes eline para geçse hemen gidip hepsiyle dolar alacak gibi. Herkes yatırım uzmanı olmuş. İş işten geçince bak ben demiştim diyorlar. Ama nedense öngörüp riske giren yok.
  • Benim araçta yayında
    39.500 yazdım 10 kişi favlamış 2-3kişi geldi baktı anlaşamadık
    40500e çıkardım 55 kişi favlamış sabahtan beri 10 kişi aradı hafta sonu 39a gidecek galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.