Bildirim
Bende Rap Müzik Çıkarmak İstiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yetenek sizsiniz e felan çıkarak başlayabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben öyle çoluk çocuğun çıktığı yerlere çıkmam mesela ezel o programa çıkmadan ünlü oldu onun gibi olmak istiyorum -
O zaman tramvayda, sokakta şarkı söyleyebileceğin her yerde şarkı söyleyip ününü yayman lazım. YouTube da paylaşman daha iyi olur hatta.quote:
Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434
ben öyle çoluk çocuğun çıktığı yerlere çıkmam mesela ezel o programa çıkmadan ünlü oldu onun gibi olmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 29 Temmuz 2019; 14:4:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiphop rap mi ? Trap rap mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
zaten youtube üzerinden yapıcam paylaşımları ama tek başıma mı yapıcam bu işlerle uğraşan ekipler falan var mıdır kameramanı falan -
trap rap -
Beat satın alacak paran yoksa YouTube üzerindeki beat'leri kullanabilirsin, düzenleme için de araştırarak en uygun programları bulup kullanmayı öğrenebilirsin, şarkılarını Soundcloud, YouTube'a vb. yükleyip, reklamını da yaparsan, yaptığın işler de kaliteliyse çok çabuk ünlenirsin.
Not: Bu çabuk ünlenme mevzusu Türkçe rap yapıyorsan geçerli, eğer dünya çapında ünlenmek istiyorsan 10 yıl sürer. -
anladım hocam teşekkürler. ilk şarkılarda klipsiz çeksem sonradan ünlenirsem klibe dönsem sıkıntı olur mu? Bide beat dediğiniz şu şarkı arkasında çalan müzik mi? -
Evet hocam beat şarkı arkasında çalan müziktir. Klip en son düşüneceğin şey olsun, XXXTentacion'un adını YouTube'da arat bak, sadece Audio koyduğu şarkılar milyarlarca izlenmiş, senin müziğin kaliteliyse sadece Audio koyman yeterli, klibi bütçen olduğunda halledersin, hem şarkıların halihazırda duyulmuş olacağı için kliple birlikte daha büyük bir izlenme oranı yakalarsın.quote:
anladım hocam teşekkürler. ilk şarkılarda klipsiz çeksem sonradan ünlenirsem klibe dönsem sıkıntı olur mu? Bide beat dediğiniz şu şarkı arkasında çalan müzik mi? -
Trap yapmak istiyorsan işin o kadar da kolay değil bence, önceden şarkı düzenleme ile vb. uğraşmamışsan ve şarkıları tamamen kendin düzenleyeceksen bayağı uğraşman gerekebilir, paran varsa bir prodüksiyon şirketi ile anlaşabilirsin. -
peki hocam diyelim milyonlarca izlendim klip teklifi için benimle iletişime geçerler mi? Bide bu işlerde yaş sınırı falan var mı -
Yaş sınırı yok hocam 12 yaşında rapçiler de var, ve evet ünlenirsen menajerlik, klip, kayıt şirketi teklifleri gelebilir.quote:
peki hocam diyelim milyonlarca izlendim klip teklifi için benimle iletişime geçerler mi? Bide bu işlerde yaş sınırı falan var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X