Şimdi Ara

Bende gurbetçi olmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saati 10 euroya çalışıp , akp'ye oy atıp türk kanallarından birbirini yiyen insanları izlemek istiyorum.
    Hatta amerikaya gitmek istiyorum aramızda okyanus var birbirini yiyen yarısından fazlası zeka özürlü olan halktan uzak kalmak istiyorum.Umarım giderim ve ailemide alırım burada yaşanmaz...

green card başvurusu yaptım çıkar ve hayırlısı ile yerleşir isem kurban değerindeki parayı 2 ye bölüp 2 türk aileye bağışlıyıcam.2 gün et yiyeceklerine 2 ay lık erzak alsınlar.

asgeri ücret 1300'müş gülesim yoktu.

• cikabilirsin hocam ama hersey oyle gullik gulistanlik degil. meslegin vs cok onemli gittin ulke cok onemli. baska ulkeye gidince herseye sifirdan baslayacaksin. bunlari goze alip cikarsan 3-4 sene sikinti cekip duzenini kurarsin.
  • hong kong

amerika avrupa falan hikaye
  • 24 Ekim 2015:

"Oncelikle Turk milliyetcisi ve cumhuriyet Ataturk ilkelerine sonuna kadar bagliyim.

Bu secimde hdp baraji gectiginde 1-2 hafta recep beyin surati herhangi bir kanalda gormedik artik Tv haberlerine rahatca bakabiliyordum."

İktidarın sizlere yardım etmesi gerekiyor. Uçak paranızı verip yollasınlar, sizde kurtulun bizde.
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Sen ver gideyim , 13 yıldır asgeri ücret son 1 yıldı 1300 tl olacak değil mi bunun gibi tutarsız herşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.