Şimdi Ara

bencepopeyes.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
11.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • popeyes ten aldiginiz alisveris fişinizle bu siteye girip ankete katilirsaniz 1adet tavuk burger menü kazaniyorsunuz.afiyet olsun.

Edit: 1adet menu aldiginizda yaninda tavukburger menü hediye oluyor.

www.bencepopeyes.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 28 Ekim 2012; 21:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama bencede popeyes ,

KFC'nin Salatası o küçük salatası dışında herşeyiyle popeyes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 28 Ekim 2012; 18:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ama bencede popeyes ,

KFC'nin Salatası o küçük salatası dışında herşeyiyle popeyes
    bedava ürünü alırken önceki fişinizi göstermeniz isteniyor mu deneyen oldu mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

istemediler fişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

istemediler fişi

süper o zaman sallamasyon bilgilerede bedava ürün veriyor patlatırlar popeyesleri :D
  • KFC nin bugun fiyatlarina baktim da ucmuslar. Tavuk bu kadar ucuzken bu adamlar nasil bukadar pahalı olabiliyor gercekten hayret. Tavuk, et gibi pahalı olsa taksitle menü satarlar herhalde. Çitir pane harci falan bi atraksiyonlara gireceğim sonunda mutfağa dalarak
    tavuğu çok severim fakat o fiyatlara asla menü almam. popeye da çok pahalı fakat sıksık kampanya yapiyorlar. Sene başinda bir fiş vermişlerdi bana. 1 yil boyunca bir menu (çok basit bir menùydü) alana ayni menu bedavaydi kuponla. Kupon perte çikinca atmiştim fakat harika bir firsatti. Popeye guzel kampanyalar yapiyor, bozmazlar inşallah.

• süper aklımızda olsun nezamana kadar geçerliymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugunbendensin.com
    2 ay önce açıldı
    organikbesin.com
    2 yıl önce açıldı
    www.iskenderunhaber.com
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıkarlar orayı fiş istemezlerse..ki isterler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sallamasyon bilgilerle kod alanlar olursa(alinabilir mi ben denemedim) onlar da fiş istemeye başlarlar belki de kampanyayi iptal ederler.

bencepopeyes.com

ben pek anlamadım bedava tavuk burger için bir menu almak zorundamıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

sallamasyon bilgilerle kod alanlar olursa(alinabilir mi ben denemedim) onlar da fiş istemeye başlarlar belki de kampanyayi iptal ederler.

bencepopeyes.com

ben pek anlamadım bedava tavuk burger için bir menu almak zorundamıyız

Alıntıları Göster
    şimdi olay cazibesini yitirdi bedava yokmuş bir alana 1 bedava yı iyice zorlaştırmışlar.

• fiş istiyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

fiş istiyor ama
    linki paylaşılmamış: http://ww11.empathica.com/sxml/popeyes/Turkey/custsurveyTK.jsp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mremre

linki paylaşılmamış: http://ww11.empathica.com/sxml/popeyes/Turkey/custsurveyTK.jsp

Alıntıları Göster
    fişi kesin istiyolar hacıı

• quote:

çaylaq

bir menüyü ücretli almak zorundasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

çaylaq

bir menüyü ücretli almak zorundasin
    2 senedir bu kampanya var ki zaten...ve o sipariş fişi ile anketi dolduruyon sana kod veriyor fişin üzerine yazıyorsun kodu..adam sisteme giriyor dogruysa menuyu veriyor ve fişide alıyor....ama 1 menü alırsan o menu hedıye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamundaizm

2 senedir bu kampanya var ki zaten...ve o sipariş fişi ile anketi dolduruyon sana kod veriyor fişin üzerine yazıyorsun kodu..adam sisteme giriyor dogruysa menuyu veriyor ve fişide alıyor....ama 1 menü alırsan o menu hedıye :)

Alıntıları Göster
    eşşeğin kulağına suyu kaçırmışlar.
    Allahın tavukçuları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 28 Ekim 2012; 23:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

KFC nin bugun fiyatlarina baktim da ucmuslar. Tavuk bu kadar ucuzken bu adamlar nasil bukadar pahalı olabiliyor gercekten hayret. Tavuk, et gibi pahalı olsa taksitle menü satarlar herhalde. Çitir pane harci falan bi atraksiyonlara gireceğim sonunda mutfağa dalarak
    tavuğu çok severim fakat o fiyatlara asla menü almam. popeye da çok pahalı fakat sıksık kampanya yapiyorlar. Sene başinda bir fiş vermişlerdi bana. 1 yil boyunca bir menu (çok basit bir menùydü) alana ayni menu bedavaydi kuponla. Kupon perte çikinca atmiştim fakat harika bir firsatti. Popeye guzel kampanyalar yapiyor, bozmazlar inşallah.

KFC'ye ben de takilirdim baya eskiden. Dediginiz gibi son zamanlarda menulerin fiyatlarini cok arttirdilar. Gecenlerde Facebook sayfalarina da yazdim yakinda bankalar Best Of, Xtreme kredisi verecek diye. Popeyes'in fiyatlari ise KFC'ye gore cok daha makul. Bunu her ikisine yakin zamanda gitmis biri olarak yaziyorum. KFC'de 10 TL'nin altinda dogru duzgun menu alternatifi bulamazsiniz ama ayni butceyle Popeyes'da karninizi doyurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

KFC nin bugun fiyatlarina baktim da ucmuslar. Tavuk bu kadar ucuzken bu adamlar nasil bukadar pahalı olabiliyor gercekten hayret. Tavuk, et gibi pahalı olsa taksitle menü satarlar herhalde. Çitir pane harci falan bi atraksiyonlara gireceğim sonunda mutfağa dalarak

KFC'ye ben de takilirdim baya eskiden. Dediginiz gibi son zamanlarda menulerin fiyatlarini cok arttirdilar. Gecenlerde Facebook sayfalarina da yazdim yakinda bankalar Best Of, Xtreme kredisi verecek diye. Popeyes'in fiyatlari ise KFC'ye gore cok daha makul. Bunu her ikisine yakin zamanda gitmis biri olarak yaziyorum. KFC'de 10 TL'nin altinda dogru duzgun menu alternatifi bulamazsiniz ama ayni butceyle Popeyes'da karninizi doyurabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    KFC'den en son Vodafone Freezone kampanyasıyla 5,95 TL miydi neydi Xtreme menü yemiştim. O kadar isteksiz gitmişim ki fiyatı da, menüyü de tam hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

KFC'den en son Vodafone Freezone kampanyasıyla 5,95 TL miydi neydi Xtreme menü yemiştim. O kadar isteksiz gitmişim ki fiyatı da, menüyü de tam hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    popeyesin tadı iyi değil kfcnin fiyatları yüksek en iyisi mangalcıdan kiloyla kanat almak. Tabi kampanya denk getirirsek süper oluyor.
  • quote:

popeyes ten aldiginiz alisveris fişinizle bu siteye girip ankete katilirsaniz 1adet tavuk burger menü kazaniyorsunuz.afiyet olsun.

Edit: 1adet menu aldiginizda yaninda tavukburger menü hediye oluyor.

www.bencepopeyes.com

biz geçen yıldan beri kullanıyoruz bencepopeyes.com u sadece fişin altındaki kasa numarası yeter diğerlerini sallayın ve birden fazla şifre alın.

Edit: 15tl aşağısındaki tutarlı fişlere şifre veriyorlar ama çalışmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.