Şimdi Ara

Bence Puanlar Düşecek Çünkü ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav çok zaman yiyen tarzdaydı. Geçmiş yıllara da bakarsanız puanların düştüğü sınavların süre yiyen sınavlar olduğunu görürsünüz. Çünkü YGS'nin temel etkeni bilgiden ziyade zaman ve taktik. Bu sınavda Türkçede çok çelişkili paragraflar, matematikte işlem ameleliği olan sorular, sosyalde de zor sorular olduğunu düşünürsek bana göre puanlar düşer. Ben sınava 2013'te de girdim. Türkçede paragraflarda hiç böyle ikilemde kaldığımı hatırlamıyorum.

Bu sebeplerden ötürü puanların düşeceğini düşünüyorum.

• sabahtan beri okuduğum en makul yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Sınav çok zaman yiyen tarzdaydı. Geçmiş yıllara da bakarsanız puanların düştüğü sınavların süre yiyen sınavlar olduğunu görürsünüz. Çünkü YGS'nin temel etkeni bilgiden ziyade zaman ve taktik. Bu sınavda Türkçede çok çelişkili paragraflar, matematikte işlem ameleliği olan sorular, sosyalde de zor sorular olduğunu düşünürsek bana göre puanlar düşer. Ben sınava 2013'te de girdim. Türkçede paragraflarda hiç böyle ikilemde kaldığımı hatırlamıyorum.

İnşallah çok düşer ama tahmin etmiyorum millet iyi yapmış usta :(
    Ama lys ile belki düzeltiriz

• herkes iyi yapmış hocam yukselcek puanlar sıralamalar rezl gelcek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe ve Coğrafya kısımlarında zor sorular olabilir ama süre yiyen bi sınav değildi (Çalışmaya bağlı)

Ben hepsini yaptım üzerine Türkçe yi kontrol ettim mat-fenden boşlara döndüm sıkıntı,ter basmadı yani.

Fen Lisesi çıkışlı çoğu arkadaşımız yüksek yapacak ve 2013 e göre puanlar düşmeyecek diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninness

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Sınav çok zaman yiyen tarzdaydı. Geçmiş yıllara da bakarsanız puanların düştüğü sınavların süre yiyen sınavlar olduğunu görürsünüz. Çünkü YGS'nin temel etkeni bilgiden ziyade zaman ve taktik. Bu sınavda Türkçede çok çelişkili paragraflar, matematikte işlem ameleliği olan sorular, sosyalde de zor sorular olduğunu düşünürsek bana göre puanlar düşer. Ben sınava 2013'te de girdim. Türkçede paragraflarda hiç böyle ikilemde kaldığımı hatırlamıyorum.

İnşallah çok düşer ama tahmin etmiyorum millet iyi yapmış usta :(
    Ama lys ile belki düzeltiriz

o millet lysden sonra kayboluyor kardeşim =) okul bıraktım bende biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.