Şimdi Ara

Bence en iyi master yi buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.solomid.net/guides.php?g=3478
    Monsterball çok iyi bence diğerlerini denemedim ama iyidir.

yav konuyu da yanlışlıkla 2 kere konu dışına açmışım taslaklardan getir deyince hangi konuda taslak kaydolmuşsa oraya gidiyomuş.
    yalnız ben exhaust ve heali seçiyorum spells olarak daha güzel oluyo.

• klasik build işte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

klasik build işte ?

bilmiyorum artık zaten oyunda da pek pro sayılmam ama bundan önce baya build baktım netten denedim filan en iyi sonuç aldığım bu şahsen diğerleri bunun kadar iyi değildi açıkcası.
  • Build fena değil lakin skillerde önce Alpha Strike yerine wuju ya giderdersen early de çok daha can yakar rahat kill alırsın.
  • Bu jungle için hazırlanmış bir rehber.
    Normal yi baya kolay bence. 2 bloodthirster 2 phantom 1 infinity 1 berserker veya 1 youmuu 1 lastwhisper 2 bloodthirster 1 infinity 1 berserker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin11

Build fena değil lakin skillerde önce Alpha Strike yerine wuju ya giderdersen early de çok daha can yakar rahat kill alırsın.

evet öyle daha iyi oluyo.
  • Ap yi nin verdiği zevki Ad build veremiyor.Ulti sayesinde adam kestikçe cooldownların 0 lanması nexus daki 2 turretin altında w kullanıp ölmemek ve daha nicesi rabadon ve lichbane çıkınca teror estiriyorsun. ben şu ana kadar max quadra alabildim yi ile ama pentada alınıyormuş

link

Sonuç olarak Nice Hackss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Ap yi nin verdiği zevki Ad build veremiyor.Ulti sayesinde adam kestikçe cooldownların 0 lanması nexus daki 2 turretin altında w kullanıp ölmemek ve daha nicesi rabadon ve lichbane çıkınca teror estiriyorsun. ben şu ana kadar max quadra alabildim yi ile ama pentada alınıyormuş

link

Sonuç olarak Nice Hackss

videoki 6. kutucuktaki item nedir?

bu sanırımhttp://euw.leagueoflegends.com/items#3041
    neyse bu buildi de denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 27 Kasım 2011; 14:56:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.