Şimdi Ara

Bence Avrupa Süper Ligi Oluşturulmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'den Fenerbahçe'nin dahil olacağı Avrupa Süper Ligi Oluşturulmalı. Avrupanın ilk 18 takımı kendi arasında lig usulü maçlar yapmalı. Artık bizim ligimiz malesef Fenerbahçe ayarında değil.

• Kendi ülkelerinin kupalarını alamayanlar o ligde oynamasın hatta.
    Tarihe bakıp o ligin en başarılı takımı seçilmeli.Yani bizden GS.
  • Fenerbahçe B takımı ile bu ligde mücadele edebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

Fenerbahçe B takımı ile bu ligde mücadele edebilir diye düşünüyorum.

evet gördük b takımınızı bursaspordan 2 tane yediniz b takımıyla anca küme düşmemeye oynarsınız siz bu ligde
  • quote:

Türkiye'den Fenerbahçe'nin dahil olacağı Avrupa Süper Ligi Oluşturulmalı. Avrupanın ilk 18 takımı kendi arasında lig usulü maçlar yapmalı. Artık bizim ligimiz malesef Fenerbahçe ayarında değil.

altyapı ve finansal anlamda sana katılıyorum ama avrupadaki bir kaç başarıdan sonra bence bu şekilde havaya girmememiz gerekiyor. Fenerbahçe bu çizgisini bozmadan 5 yıl daha giderse o zaman dediklerin sportif anlamda da doğru olur, buna da kimse itiraz edemez.
  • allaham kafayı sıyırcam ya adamlar bi çeyrek final oynadı yok türkiye onların ayarında deilmiş yok söleymiş yok böleymiş la iki hafta önce bursa kafanıza vurmadımı ondan sonra ankaranın elinden zor kurtulmadınızmı yarabbim sen benim aklıma mukayet ol
  • eee o lige katilip ne yapacaksiniz 18 ci bitirip sonra tekrar bu lig bize göre degilmi$ deyip
    Türkiye Ligine dönersiniz
    öyle bir lig kurulursa TÜRKiYE'de ilk cagiralcak takim GS olur
    bi çeyrek finalle avrupa da adam olunmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çeyrek final adamı(fenerbahçeliyi)bozar demiştim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GökTürk_

eee o lige katilip ne yapacaksiniz 18 ci bitirip sonra tekrar bu lig bize göre degilmi$ deyip

Siz önce kendinize güzel bir saha yapın.
  • bir Fenerbahçeli olmama rağmen saçmaladığını söyleyebilirim.

quote:

• Leverkusenden 5 yiyen, liverpooldan 8 yiyen takımları yenemiosanız bencede çıtayı biraz yükseltin. TTF 1. Ligi gayet çekişmeli olurdu bence.
  • Ben saçmalamakla yetinmediğini söylemek istiyorum. herşeyi tadında bırakmak gerek. Suyunu çıkarmayın lahananın.
  • Böyle abuk sabuk konular açıp da milleti niye kışkırtıyorsunuz. Yeter artık ya şurada adam gibi muhabbet edemiyoruz. Biz futbol konuşmak istiyoruz, bunlar hala ilkokul muhabbetleri yapılıyor.

Sizce cevap vermeyin kardeşim böyle mesajlara
  • İşte bu Kibirli tavrınız yüzünden antipatik oluyorsunuz başka hiçbirşey değil..Seviniyorum fener avrupada başarılı olunca ama senin gibileri görünce kendime kızıyorum..
  • Tamam itiraf ediyorum, GS UEFA kupası aldı diye onları çok kıskanıyorum. Bizimle zamanında çok dalga geçtiler.
    Azıcık sevinmek bizimde hakkımız değil mi?
  • quote:

eee o lige katilip ne yapacaksiniz 18 ci bitirip sonra tekrar bu lig bize göre degilmi$ deyip

O ligde Galatasaray olsunda dikkat edin Leverkusen olmasın. Karışmayız sonra. Daha doğrusu karışamayız

• quote:

Fenerbahçe B takımı ile bu ligde mücadele edebilir diye düşünüyorum.

Guldurme beni ya. Takimdan bir Alex cikinca oynadiginiz daha dogrusu oynayamadiginiz futbolu biliyoruz. Bunu herhangi objektif birine sor sana verecegi cevap budur.
  • Her zaman söylerim

Komik takimin komik taraftarları
  • Avrupanın üst düzey takımlarının uzun zamandan beri düşüncesinde olan bir şey hatta zamanında Galatasarayı da katmak istemişlerdi ama uefa buna katiyetle karşı çıktı diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

O ligde Galatasaray olsunda dikkat edin Leverkusen olmasın. Karışmayız sonra. Daha doğrusu karışamayız

pendik olursa da fener küme düşer aman ha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.