Şimdi Ara

Ben yeni geldim sayılır,tanısalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk önce herkeze merhaba.Foruma yeni üye oldum sayılır ama cogu kisiyi tanıyorum ve 2005ten beri forumu takip ediyorum.biraz kendimden bahsedeyim.arkadaslarım cok orjinal oldugumu söylerAkvaryum bilimiyle 6,5 senedir icli dıslıyım.elektronikten ves ses sistemlerinden anlarım ve ugrasırım.bilgisayarda mix yaparım.izmirde oturuyorum.89 temmuz dogumluyum.agırlıklı rock&metal dinlerim ama fazla sarkı ayırt etmem(rap,eski sarkılar vs)hic farketmez.ayrıca 0post yapma gibi bir amacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Ejay -- 27 Ocak 2008; 13:51:39 >

• Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 28 Ocak 2008; 13:13:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Tamam

öncelikle bunlara alışman gerek
  • quote:

Tamam

ne gerek var şimdi buna
    arkadaşım aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Ejay

ilk önce herkeze merhaba.Foruma yeni üye oldum sayılır ama cogu kisiyi tanıyorum ve 2005ten beri forumu takip ediyorum.biraz kendimden bahsedeyim.arkadaslarım cok orjinal oldugumu söylerAkvaryum bilimiyle 6,5 senedir icli dıslıyım.elektronikten ves ses sistemlerinden anlarım ve ugrasırım.bilgisayarda mix yaparım.izmirde oturuyorum.89 temmuz dogumluyum.agırlıklı rock&metal dinlerim ama fazla sarkı ayırt etmem(rap,eski sarkılar vs)hic farketmez.ayrıca 0port yapma gibi bir amacım var

Madem yeni üye oldun.
    Yaş kaç?
    Kasayı yan yatır.
    Fotoşop.
    Ok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

Tamam

ne gerek var şimdi buna
    arkadaşım aramıza hoşgeldin

kötü bir şey mi söyledim arakdaş kendini tanıtmış bende tamam dedim ne diyim küfür mü ediyim adama
  • hoşgeldin aramıza
    bende 2005 te başladım takip etmeye ama bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden uzaklaştırıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enesi zaten biliyorum ufaklıklardan biri iste:D**kime takmıyorum böylelerini
  • hosgeldin
    ilerleyen zamanlarda paylasimlarini bekliyoruz elktronik,akvaryum muzik.. konusunda
  • sen olmasan biz bilmemkaçbinkişi olucaktık. hoşgeldin
  • bi sen eksiktin

şaka şaka hoşgeldin
  • quote:

enesi zaten biliyorum ufaklıklardan biri iste:D**kime takmıyorum böylelerini

• quote:

Orjinalden alıntı: Alpé®

hoşgeldin aramıza
    bende 2005 te başladım takip etmeye ama bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden uzaklaştırıldım

yoksa,yoksa aman Allahım olamaz yoksa biz ikizmiyiz
    aynı olay basıma geldi benimde

• quote:

Tamam

Tahmin etmiştim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alpé®

hoşgeldin aramıza

yoksa,yoksa aman Allahım olamaz yoksa biz ikizmiyiz
    aynı olay basıma geldi benimde

evet evet biz ikiziz

• Welcome to Home.http://forum.donanimhaber.com/m_20625025/tm.htm oy kullanmadan geçme
  • kimlerdensin ?
  • Hoşgeldin aga 10k pls
  • kimseye hakaret ettirmeyiz forumumuzda vatan haini hiç dedirtmeyiz
    ona göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.