Şimdi Ara

Ben ve Sorularım (Sürekli Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzre forumu biraz aşırı kullanıyorum Yoğun istek üzerine sorularımı artık tek başlık altında toplayacağım. Şimdilik (!) bu kadar.

• bide kendine bi fan club aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

bide kendine bi fan club aç

Bu gidişle donanimhaber bana bi teşekkür olarak kendisi açar heralde ya da kızıyo da olabilirler

• ben 2 tane saçma soru soracağım,hazır konu varken kullanalım burayı
    pota altındayız,çemberin altından atsak topu,içinden geçip tekrar çemberden geçerse sayı olur mu?
    3lükten smaç bassak 3lük mü olur?
    serbest atışta atsak,potadan dönen kendi topumuzu smaçlayabilir miyiz?(alley-oop hesabı)
    serbest atışta topu sert şekilde panyaya çarpsak,reboundu bizim takımdan biri alsa olur mu?
  • pota filelerinin üstü geniş alt kısmı dar olduğu için öyle atarak topu oradan geçiremezsin. elinle itersen de çembere alttan müdahale, fileye asılma vs gibi nedenlerle hakemler topu rakibe verebilir..

3luk çizgisinden smaca kalktın diyelim ki kendisi 7.25 metre olduğu için muhtemelen tsubasa çizgi filmindeki kalecisin çembere asıldığın an 2 sayılık olur. havadayken çembere dokunmadan bırakırsan 3luk'ten zıplayıp o zaman 3 sayı..

serbest atış kullanırken topu panyaya atıp alley up'a kalkamazsin. çembere degmesi lazım. topu sert şekilde attığın zaman da mutlaka çembere degmesi lazım ribaund olabilmesi için. aksi takdirde top rakibe geçer..

nba'de..
  • Filenin altından giren top tekrar potaya girse de geçerli sayılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serbest atışını bilerek kaçıramazsın..
    Okulun kurallarına uy
  • Okul takımı maçlarımız var. Türkiye'deki standart üçlük çizgisi ve serbest atış çizgisi uzaklığı ne kadardır?
    Bir de bu Türkiye'de oynanacak maçlar için soruyorum, Zone1 Zone2.. nerelerdir tam olarak? Birisi tarif edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestijkorsan07 -- 1 Nisan 2010; 23:14:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.