Şimdi Ara

ben umutluyum..(yerli araç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şahsen umutluyum yerli araç konusunda.Daha öncede "babayiğitler" vardı bu ülkede kendi tornasında tezgahında araç üretip devletin onay vermediğinden plaka takamayan şimdi o tezgahlardan biri yada birkaçı da bu işe girecek ben onlardan Fiattan ve Rahmi KOÇ tan umutlu olduğumdan daha fazla umutluyum neden mi O İNSANLAR SADECE MADDİ ÇIKAR İÇİN BU İŞ YAPMIYORLAR!!!!!
    O insanlar sevdikleri aşık oldukları işi yapıyorlar bence en büyük destek o insanlara verilmeli kim den mi bahsediyorum ETOX, DIARDI, electri-city OSCAR ve özellikle atelyesinde harika çizimler ve el yapımı araç üreten EKBER ONUK'tan ve ekibi arkadaşlarından.Bu ülke herşeyin en iyisini yapabilir sadece biraz daha azim biraz daha destek biraz daha hoşgörü.



  • Artık Fransızlar, İngilizler, Amerikalılarda bile yerli araç diye bir kavram yok.Herkes maliyet kaygılarından ötürü ortak üretim yapıyor.Renault-Nissan, Ford-Mazda, Chrysler-Mercedes gibi örnekler varken satılamayacak maliyette araba yapmak anlamsız.
  • Neredeyse tüm markalar doğrudan veya dolaylı olarak GM ile ilişki içindeler. 21. yy içinde GM yerine yerli bir firmanın geçmesi hedeflenirse o zaman yerli otomobil kavramı yerine oturur. Ben de umutluyum.
  • Sımdılık durum pek ıc acıcı olmasada ılerde ıyı olacagına ınanıyorum
  • Beyler bir ucundan bu işe girişmiş onlarca insan var bu insanlara olanak verilmesi halinde bir çoğunun gelişmesi ve büyümesi hiçte zor değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minolta35

    Artık Fransızlar, İngilizler, Amerikalılarda bile yerli araç diye bir kavram yok.Herkes maliyet kaygılarından ötürü ortak üretim yapıyor.Renault-Nissan, Ford-Mazda, Chrysler-Mercedes gibi örnekler varken satılamayacak maliyette araba yapmak anlamsız.

    Çok doğru bir yaklaşım ama marka Türk markası olursada piyasada doğu biloğuna rusyaya artı türki cumhuriyetlere bile satılsa çok iyi iş yapmış oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.