Şimdi Ara

Ben tıp mensubu değilim. Benim alanım Ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu. "Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşı olacağız." diyen Erdoğan, 'Çin ve Almanya'dan gelecek aşılarla birlikte sürecimizi işleteceğiz.' diye konuştu. Yılbaşı için ek tedbir gelecek mi sorusuna da yanıt veren Erdoğan, "Bir defa bu tür partiler, otellerde-villalarda olsun... Tüm güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse oralara gerekli operasyonu yapar." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüs tedavisi gören Kadir Topbaş ile ilgili de "İnişli çıkışlı gelişmeler oluyor. Her gün günaşırı oğlundan bilgileri alıyorum." diye konuştu.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-cumhurbaskani-erdogan-asi-cagrisi-yapti-yilbasi-partileriyle-ilgili-net-konustu-41698344

Reisimi ekonomiden bu kadar anlamasa 2002 öncesinde olduğu gibi toprak yiyip tahta kemirirdik.

• Alanında usta. Maşallah

O değilde koskoca mit yılbaşı partisi için mesai yapıyorsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim reisimiz bir başkadır uzmanı olmadığı konu hakkında konuşmaz, ahkam kesmez helal olsun uzun adama

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

Alanında usta. Maşallah

O değilde koskoca mit yılbaşı partisi için mesai yapıyorsa...
    vergi toplama ve yeme alanı.
  • danışmanları bu adama hiç fikir veremiyor mu ya ? cidden neden kaybetmeye başladığı hakkında ufacık bir fikri yok...

• Çevresindekilerin tek amacı nasıl daha fazla göze girer ileride daha iyi yere kapak atarım oluyor.Başka amaç yok ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekonomi uzmanı evet, halktan birşey saklamıyor ki çatır çatır yiyor, milletle müslümanlık sanki bu giderse gidecekmiş gibi her yaptığı işe kayıtsız şartsız sahip çıkıyor ölümüne savunuyor,başarılı tabi (!) olmaz mı !

• Silivri soğuk olmasa kahkahayı basardım  

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Ben de bunu yapıştıracaktım... Anında yapıştırıyor adam ya. Mükemmel hahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.