merhaba arkadaşalar ben şu blutoot u bir türlü halledemedim... benim ceptelefonu 6600 ve ben bunu bilgisayarla bağlantı yapmak istiyorum bana yardımcı olbilirmisiniz şimdiden tşk... ederim
ne gibi sorunlar yaşıyorsun? anlatırmısın. dah abugun aynı telefona sahip bir arkadaşı blue manyağı yaptım ve bilgisayarın başında bıraktım. ne sorun yaşadığını söyle yardımcı olalım
ne yapamadın ki
tahminimce bil ve telefonu senkron edemiyodur telefonun bluetooth menüsünde aygıt ara gibi bi seçenek var burdan aratıyosun ve bilgisayarını buluyo tabi ki daha önceden bluetooth cihazının sğrğcğ ve softwareini kurup bilgisayara bir isim ataman gerek işte bu ismi tel ekranında görüyosun ve pair (eşleştirme) yapıyosun ve herhangi bir şifre giriyosun sonra bilgisayarına da bu şifreyi giriyosun ki aletler tanışsın:) sonra da bluetooth servicelerinden file transfer servisine giriyosun search device diyo senin cihazı buluyo en sonunda istediğin dosyaları gönderip alabiliyosun belki bunları yaptın ama olsun ben yine de anlatıyım içimde kalmasın :) saygılar