Şimdi Ara

Ben Şimdi Bu konuyu Nereye açıcam?(forza vs gt5 grafik)!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi çoğu multiplatform oyunlardaki grafik ps3'e göre xbox daha iyi çoğu ps3 exclusive oyunlarının görüntüsü xbox exclusive oyunlarından daha iyi
    olayı exclusive olarak düşünürsek forza 4 ve gt5 dışındaki oyunları karşılaştıramayız ve şimdi forza 4 ile gt5 in karşılaştırmasını başlatıyorum haydi hayırlısı

Benim Fikrim:
    Forzanın ışıklandırması iyi gran turismonun araba detayları iyi.
    Asfalt bana gran turismoda daha iyi geldi forzada çok parlıyor nfs undercoverı hatırlatıyor bana
    Pist tasarımı olarak bana gene gt5 daha iyi geldi toprak kısımlar hariç çimenler gt5 de daha çünkü çimenler gerçekte güneç ışığında parlamaz
    kotpit görünümü olarak kotpitteki ışıklandırma forza daha iyi ama detay yine bana gt5 de daha iyi geldi
    gölgeler ise tartışmasız gt5

ALTTA Kİ 4 RESİMDE ÜSTTEKİLER GERÇEKLERİ ALTTAKİLER GT5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 9 Ağustos 2012; 14:30:39 >

• BEYLER KONUYU KARANTİNAYA MI ALSAK DESTEKLİYEN ?
  • Tam yerinde.Ben gt oynamadım forza 4 ü oynadım ama gerçekten müthişti.Kendimi gerçek araba sürüyormuş gibi hissediyordum.Xbox gamepad inde ayrı bir tat veriyor.Gereçkten bazen güneş rahatsız ediyor.Forza 4 yeni olduğu için grafikler daha iyidir diye düşünüyorum.(resimleri küçük bulsaydın keşke)
  • Bunu izledikten sonra forzanın daha iyi olduğuna karar verdimÇünkü etraf daha canlı.Ah ah keşke xbox olsaydıda akşama kadar oynasaydım.Daha çok araba açacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Bunu izledikten sonra forzanın daha iyi olduğuna karar verdimÇünkü etraf daha canlı.Ah ah keşke xbox olsaydıda akşama kadar oynasaydım.Daha çok araba açacaktım.

vidoya çok yanlış yönden bakıyorsun bence adam foraznın daha iyi gözükmesi için her şeyi yapıyor en başta gt5in en boş pisitin seçmesi dağlık alanlardan birinde çekseydi ya hep uzak çizimler gt5 de daha güzel araba deyatları gene gt5in forzada ışıklandırma daha iyi olduğu için çekici gözüküyor yolun parlaması filan kotpit görüntüleri görünce de gt5deki en b.ktan olayı hatırladım premium araç standart araç olayı abi yok öyle saçmalık ya bu kadar fark olmaz ama iki araç arasında standart araçlarda kotpit görüntünün de olmadığını hatırlatırım

• quote:

Tam yerinde.Ben gt oynamadım forza 4 ü oynadım ama gerçekten müthişti.Kendimi gerçek araba sürüyormuş gibi hissediyordum.Xbox gamepad inde ayrı bir tat veriyor.Gereçkten bazen güneş rahatsız ediyor.Forza 4 yeni olduğu için grafikler daha iyidir diye düşünüyorum.(resimleri küçük bulsaydın keşke)

Resimleri bilerek büyültüm zaten küçük olunca anlaşılmaz zannettim

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkaP

quote:

Bunu izledikten sonra forzanın daha iyi olduğuna karar verdimÇünkü etraf daha canlı.Ah ah keşke xbox olsaydıda akşama kadar oynasaydım.Daha çok araba açacaktım.

vidoya çok yanlış yönden bakıyorsun bence adam foraznın daha iyi gözükmesi için her şeyi yapıyor en başta gt5in en boş pisitin seçmesi dağlık alanlardan birinde çekseydi ya hep uzak çizimler gt5 de daha güzel araba deyatları gene gt5in forzada ışıklandırma daha iyi olduğu için çekici gözüküyor yolun parlaması filan kotpit görüntüleri görünce de gt5deki en b.ktan olayı hatırladım premium araç standart araç olayı abi yok öyle saçmalık ya bu kadar fark olmaz ama iki araç arasında standart araçlarda kotpit görüntünün de olmadığını hatırlatırım

Dostum forzayı oynadınmı?Ben gt5'i oynamadım.Şusu busu hiç önemli değil.Kendimi gerçek araçta gibi hissediyorum ya o bana yeter.On numara oyun forza 4.Eğer forza 4'ü oynadıysan bu tartışmaya girelim bende gt5 i oynamadım bu tartışma böyle gitmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FurkaP

quote:

Dostum forzayı oynadınmı?Ben gt5'i oynamadım.Şusu busu hiç önemli değil.Kendimi gerçek araçta gibi hissediyorum ya o bana yeter.On numara oyun forza 4.Eğer forza 4'ü oynadıysan bu tartışmaya girelim bende gt5 i oynamadım bu tartışma böyle gitmez.

forza 4ü oynadım gt5ide oynadım ikisinde de aynı hisiyatı veriyor ben forzada araba kulanmış kisiyatını vermiyor demedim kiBen gt5 deki grafiklerin iyi yanlarından bahsettim forza4ün vahşet berbat iğrenç kötü vasat bir oyun demedim değilde zaten tartışılcak konu yok burada fikirini söyle

• Anladımzaten birşey demiyorum.O zaman Forza bana göre çok çok iyi.Herşeyiyle güzel grafikleriyle,pistleri zaten mükemmel,arabalar müthiş,müzik, sesler,oynanış ve dahası......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.