Şimdi Ara

Ben primci bir ÖZENTİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşlarında twtterdan faceden siyaset yapmayı, vefat eden ünlü isimleri hashtag yapıp kalbimizdesin yazmayı, hatta yabancıysa özentilikte bi adım öne gidip we will miss you yazmayı kendine görev edinmiş bir bireyim. Tam bi siyasi görüşüm yok çünkü tam bilmiyorum olayı. Bu konuda hiç kitap okumadım zaten ama twitterda facede gördüğüm, aile ortamında eniştemden kayınçomdan duyduğum bilgiler yeterli. Bu bilgiler ışığında 3-5 iğneleyici söz paylaşıp siyaset yapıyorum. Zaten vefat edenleri tanımasamda vikipedi denen bişey var dimi 5dk mı almıyor hayatını öğrenmek. Böyle gündem yaratan şeyleride çok kullanırım. Mesela geçen faceden wikileaksı beğendim. Bu bana +5 statü kazandırdı. Vatanın durumu için üzülmeyin arkadaşlar, benim gibiler görevde ve her yerde
    Edit : Unutmadan ironi ve sarkastik sözleriyle laf oyunları yapmayı çok severiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 13 Aralık 2013; 13:02:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağırlaştırılmış ironi.

olmamış, lütfen tekrar deneyiniz..
  • İyiydi

• mesajda ağır bir ironi yapmışsın ama başlıkta ironi yapmayı unutmuşsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pencereden kar fotoğrafı çekip paylaşmayanı dövüyorlarmış..

•  Ben primci bir ÖZENTİYİM
  • Bugünde Erdal Eren modası başladı. Onu bir dizi vasıtasıyla öğreneli,araştıralı 6 yıl falan olmuş olsa gerek , geçen yıla kadar o adamı kimse anmazken twitterın gelmesiyle herkes bir anda onu anmaya başladı.

Neden biliyor musunuz ?

Çünkü herkes bu arkadaşın bahsettiği gibi primci bir özenti ..

Sağdan soldan görüp "entellektüel" görünüp bir şeyleri kanıtlama çabasıyla onu anmıyor da "anarmış gibi" yapıyor.

Sorsan baksan nüfusundaki yaşı yüksek diye bahane edilip idam edildiğini , aslında kemik yaşının 17 olduğunu bilmiyorlardır bile

Hatta bu hıyarlar 17 yaşında bir insanın asılabileceğinin yasalarda olduğunu bile sanıp nüfusuyla bilmemnesiyle bildiğin 17 yaşında dar ağacına gönderildiğini bile zannediyordur..

Çok kötü bir nesiliz çok , en azından ben çoğu şey hakkında bilgi sahibi olmadığımı , kültürsüz biri olduğumu kabul edebiliyorum , ama bu hıyarlar da neyin nesi arkadaş ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.