Şimdi Ara

Ben onu Saf ve temiz duygularla sevmiştim(Konu EDİTlendi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sence o birilerini ağzını aratayımmı kız benden soğusa bile bunu onların yanına bırakmam son sene koyar geçerim
  • Eğer o kadar eminsen bi şansını dene derim.ama tabikide kızın haberi olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin üstüne düşücem yarın editle gelicem inşallah
  • Hadi kolay gelsin.yarın editle.

• Eyvallah hocam.
    Bu arada konuya bakip cikan arkadaslarinda tavsiyesini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Sen beni yanlış anlamışsın'' dersen olay senin lehine döner ve kurtarırsın.
  • Aga ben böyle bi olaydan sonra çok içim acıdı ama zamana bıraktım 3-4 sene ne mesaj ne bi şey yaptım, ne yapıyo yaşıyo mu haberim bile yoktu yani düşün, bu yaz mesaj attı facebooktan, ama içim yine bi değişik olmadı değil zamanında sevmişsin yine kızamadım kötü konuşurdum konuşamadım, numaramı bile istedi verdim gitti ama ben ne arıyorum ne mesaj atıyorum arada bi yazıyo bi şeyler geçiştiriyorum, biliyorum pişman ama bu zamandan sonra olmaz, ya aynı şeyleri bir daha yaşarsam diye hiç oralı olmuyorum hatta etiketlemeseydin gelmezdi aklıma :D inan bana sen otur dersine çalış lisedesin halen , ben bu yaşadıklarımı lise 3-4 te yaşadım, bu yıl üni.den mezun oluyorum nasipse bak 4 yıl az da değil, zamanla unutacaksın

• osuruktanmadalya O kullanıcısına yanıt
    Haci o cok riskli değilmi ya

• Bilmiyorum abi nedense bi intikam alma duygusu gelişti bende.
    Okulda sevilen sayilan biriyim hem arkadaşlar hem hocalar arasında.
    Guzel bi intikam alicam bunu sindiremedim.Ve vay salak kafam detirtecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MubarekMan

Bilmiyorum abi nedense bi intikam alma duygusu gelişti bende.
    Okulda sevilen sayilan biriyim hem arkadaşlar hem hocalar arasında.
    Guzel bi intikam alicam bunu sindiremedim.Ve vay salak kafam detirtecem.

Bak kardeşim intikam falan geç sen bu ayakları. Hiç bisey yapma. Okulda hiç bisey olmamış gibi takil evine yurduna gelince istiyorsan sinirden duvarları yumrukla. Okulda gul eğlen yalandan da olsa gülmeye Çalis. 500 tlyi de takma odenmicek bir borç değil. Ayrıca salaklik edip sigaraya da başlama.

• Sigaraya başlama bence de o kadarını net söyleyebilirim
  • ComputerScientist kullanıcısına yanıt
    Telefonu saticam olmadi bi sekilde odicem.
    Bugün zaten yeni şeyler ogrendim konuyu editlicem olay cok farkli biyere gidiyor

• Bence bu yaşadığın iyi olmuş senin açından tecrübe kazandın. Ben de bir kaç gün önce duygularımla oynayan bir pislik yüzünden asla muhattap olmayacağım insanlarla tartıştım. Bu olay sayesinde kimin ne namussuz kimin de gerçek dost olup olmadığını gördüm. Gururunla oynanınca emin ol duygularının önüne geçecek gururun zamanla. Doğal olarak olayın etkisinde üzülüyorsundur ama çok kısa süre sonra gururun ağır basacaktır. Şu hediye konusu haricinde kaybeden sen olmamışsın. Umarım şu borcunu kolayca kapatırsın.
  • Üniversite öğrencisi olunca bu haline güleceksin kardeşim. Zamanla geçecek dert etme.ibadet et arkadaşlarınla gez kitap oku:)

• Edit ?

• Abi bugün istediğim bi kac bilgiye ulasmak icin arkadaşımı yonlendirdim haber bekliyom

• Aticam kendimi haaa yeter ulan of
    Baslicam böyle kiza.

• Edit geldi abi

• Önce seçimde ez,sonra takmamaya ve farklı kızlarla takılmaya devam et. Bir daha da asla kimseyi araya koyma,kızı sorma,peşinden gitme. İntikam al ve o rahatlıkla hayata devam et. Her söylenene de hemen inanıp kendini kaptırma. Kadınlar iyi yalan söyler.

• AyakkabiBagi kullanıcısına yanıt
    Dedigin yolda ilerlicem simdilik ama kendi mesaj aticak o.Kine donustu sinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.