Şimdi Ara

Ben onu Saf ve temiz duygularla sevmiştim(Konu EDİTlendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni bir kız arkadaşım oldu ve onunla baya baya konuştuk birbirimize çok ısındık sanıyordum.Hatta gece 12 den gündüz saat8e kadar beraber konuştugumuzu hatırlıyorum tam 8saat resmen ben onunla o benle konusmak için can atıyorduk.Onu öyle çok seviyordum ki saçının bir teline canımı verirdim gözüm kapalı herşeyi yapardım onun için.Bigün sabah beraber yürümek istedi ve beraber yürüdük bana artık canım şebeğim bitanem gibi şeyler diyordu.
    Okula gittik ve öğlen arasıda beraber vakit geçirelim dedi.Onun kız arkadaşı ve sevgilisi bide benimki ile beraber vakit geçirdik.Neyse sonra o sınıfına ben sınıfıma gitti daha sonra çıkıştada beraber yürücez diye söz vermişti.Onu çarşıya kadar bıraktım ve müsait olunca konusalım diye ona söyledim.
    Ben bi elimde powerbank bi elimde telefonla ondan mesaj beklerken bana bir mesaj geldi ve artık beni abisi gibi gördünü ve özür dilediğini söyledi.Cevap veremedim.Saatlerce ağladım şu 2gündür nasıl geçiyor anlatamam hala aklıma geldikçe duygulanıyorum çünkü onu anlatamıcam kadar çok sevmiştim.
    Belki erkekler ağlamaz diye bişey vardı fakat Allah ağlayanları sever diye bi söz duydum ve hiç tutmadım kendimi bugün beraber karşılaştımızda arkadaşları bana bakıp gülüyordu.
    Hiç bişeyden tat almıyorum ve ona hediye almak için aldıgım 500tl borcu geri nasıl ödiceğimi ayrı düşünüyorum çünkü hediye yi aldım ve elimde kaldı öylece veremedim içimde kaldı.
    2gündür yemek yiyemiyorum insan içine çıkmak istemiyorum biri bana bulaşsada öldüresiye dövsem diye bekliyorum çok canım sıkılıyor.Bazen çok kötü şeyler geliyor aklıma.Aynı zamanda çok küçük duruma düşdüm.Aklıma çok kötü şeyler geliyor ona zarar vermek değil bu aklıma gelenler.Ellerimi duvara vurmaktan izler oluştu.İlk defa kendimi böyle görüyorum..ve artık sigara ya başlıcam ben sigaradan nefret eden adam.
    nolur bana bi tavsiye verin csb falan değil arkadaşlar kimseye söyleyemedim
    bura ya yazmak geldi içimden.
    şimdiden teşekkür ederim
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edit1
    Evet arkadaşlar yazdığınız tavsiyelere uymaya çalışıyorum.Biraz biraz acım hafifliyor fakat her tenefüs onu karşı sınıfta görünce tekrar kalbim hızlı çarpmaya başlıyor.
    Çok sevdiğim bir kız yakın arkadaşım var onu bu konu ile ilgili görevlendirdim.Gidip konussun problem ne diye.
    Kendisi gidip konuşmuş.Ve benim kızın dediği laf yanımdaki arkadaşlarım onu beğenmedi bana yakıştıramadı olmuş.Benim yakın arkadaşımda kaç gündür ne haldeyim onu ona anlatmış ve kız hala yumuşamamış.Arkadaşım bana gelip dediği laf sadece şuydu.Bende o kızı çok severdim iyi tanırdım fakat arkadaşlarının yorumlarına göre hareket eden bir insan oldugu için artık gözümden düştü ve iyiki ayrılmışınız dedi.O kız sana laik değil gibisinden konuştu.Bu acımı biraz hafifletti ama benim intikam almam şarttı.Sabah minibüse giderken özel üniversitede okuyan ilk okul arkadaşımla karşılaştım ve ondan rica ettim bir sonraki minibüs ile metroya gidelim diye.O anlamadı tabi.Kendiside gayet geniş mezhepli oldugu için koluma giriyor gayet rahat tavırlar içinde benimle iletişim kuran bi insandı.Vee geldik kızın bindiği minibüse gayet rahat tavırlarla minibüse bindik.Tabiki yanımdaki kız uzun boylu gayet taş bi kız.Benimki onu yanımda görünce beni kıskanmadı tabiki fakat şuna eminimki bu çocuğun çıtası gayet yüksektir demiştir.Çıkıştada bir başka kız arkadaşım yan sınıftan onunla beraber yine benimkinin minibüse bindik oda aynı şekilde gayet rahattı tavır hal ve hareketlerinde bu sefer benimkini moraller fora verdi fark etmiştim.
    Bildiğiniz gibi Lise son sınıf öğrencisiyim ve sınıf temsilcisiyim yaşımda 18.
    Benim eski kızda diğer sınıfta sınıf temsilcisi.
    Birgün müdür temsilcileri biraya topladı ve okul başkanı olmak isteyen arkadaşlar varmı diye sordu benim kız adaylığını koydu.Benim içimdede volkan patlıyor adeta onu tam anlamıyla ezebileceğim bir konu tam ayağıma gelmişti.
    Yukarda bahsetmiştim ben okulda çok sevilen sayılan hem hocalar hemde arkadaşlar tarafından bir öğrenciyim aynı zamanda Babamıda çok sevip sayarlar okula çeşitli sponsorları bulmuştu zamanında.Bide son sınıf öğrencisiyim tabiki.
    Benim kızda 3.sınıf öğrencisi.
    Neyse benim kız adaylığını koyunca bende koydum ve kendisi bi afalladı geride çekilemedi bana çekilde diyemedi yediremedi.Ben adaylığımı koyunca alt sınıflardan 2kişi birde 4.sınıflardan 1kişi adaylığını çekti ve ben bide benim eski kız kaldı adaylıkta.İçim içimi yiyordu şimdi intikam zamanı diye.Şuan seçim için ufak çaplı konuşmalar ve çalışmalara başladım ve babamın hatrı sayılır arkadaşlarından sponsorluk sözlerini aldım ve vaat çıtasını allahuekber dağlarına çıkardım.
    Facebooktan fake biri ekledi ve seçimden çekilmemi söyledi yoksa çıkışta dayak yiceğimi söyledi bana yani anlıcanız şuan bizim kız işe koyulmuş.kendine yediremediği için bu tür bi yola başvurmuş.Ben şuan gayet rahatım ve mutlu gidiyorum.Arkadaşlar bu evreden sonra ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bana akıl verin ve o kıza dersini vereyim
    @Çikaskondikas @charmerr
    @hackwolf589 @gkhn0654 @T4RK4N @dontspeak00 @Moriarty44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EC5D5D32 -- 24 Ekim 2015; 15:32:40 >

• yokmu bu kardeşinize tavsiye verecek
  • Ego tatmini yapmış gibime geldi
    Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-724617ABF -- 21 Ekim 2015; 16:29:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya biraz sakin ol öncelikle çok sevdin tamam ama bitti. hayatın değişebilirliğini bazı şeylerin bitip bazı şeylerin başladığını, hayatın bize sürekli süprizler zorluklar güzellikler getirdiğini elbet biliyorsundur. Bu durumu atlatmanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum fakat sana önerim gerçekten çok güçlü durman. Güçlü durursan emin ol kızda bundan rahatsız olur. İleride bir şeyler olması için değil yani ona ders ver anlamında söylemiyorum sen bireysel olarak güçlü olmaya çalış, okuyorsun okuluna bak arkadaşlarınla zaman geçir inan belki bugünleri hatırlamayacaksın hatta bunu kendine sende söylüyorsundur ama kendine sahip ol güçlü dirayetli ol. birde ek olarak kötü alışkanlıklar bu şekilde ruhsal çöküntülerin ardından baş gösterir buna gerek duyma cidden kendine yaparsın yapma.
  • Tescilli tek ilaç, "ZAMAN" kesinlikle kötü alışkanlıklara başlama gibi bir cahillik yapma.Ego tatmini yapmış. O seni hiç hak etmemiş hocam.
  • Yaşın 18lerde anladığım kadarıyla.Bugün bu kazığı yemesen ileride belki evlilik arefesinde olduğun başka kızdan daha büyük bir kazık yiyecektin.İyi olmuş ,tecrübe olmuş.Bu olay her gencin başına gelir hatta arttırıyorum gelmeli.Bir dönem melankoli takılırsın geçer.Bundan sonrası için kız gibi davranmayı bırak ,yok ağlamakmış ,yok ben onu canımdan çok sevdimmiş falan filan geçin bunları.Kimseye vazgeçilmez olduğunu hissetirme ,vazgeçeceği ilk kişi sen olursun.Unutma herşey ve herkesten önce kendini düşün ,üzülen olma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadıklarına benzer bi şey yaşadım, o günden beri kimseyi sevemiyorum, ilacın zaman. Zaman her şeyi çözer derlerdi inanmazdım ama gerçekten unutacaksın bunları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun kardeşim. Zaman bence de en büyük ilaçlardan, zamanla unutacağına inanıyorum ne kadar zor da olsa. Lisedesin büyük ihtimal otur çalış hayalindeki mesleği kazan

• Cok tesekkur ederim ilgilendiginiz için fakat birdaha kimseyi sevebilcegimi dusunemiyorum whatsapp konusmalarimizi bi gorseniz ahh ahh icim icimi yiyordu.
    Bide karşı sınıfta okuyor zalımın kızı
    Bilmiyorum hergun gördükçe sinir oluyorum acaba cok yakışıklı olsam bunu yaparmiydi diye
    Boyum 185
    Kilom 77
    Tipim saçımda yerinde çok şükür ama neden boyle oluyor anlamiyorum.
    Yanındaki arkadaşlarının kiskandigindan suphelenmiyor degilim.Sanki biri tetiklesmis gibi geliyor.
    Off off ben inanclida bi insanım ama bu duyguya karsi koymak cidden zor.
    Arkadaşım kiz gibi aglama falan derinde
    Durum cok vahim cok @Çikaskondikas @charmerr
    @hackwolf589 @gkhn0654 @T4RK4N @dontspeak00 @Moriarty44

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim daha peşinde dolaşma yokmuş gibi davran başka şeyler ile uğraş bi süre sonra etkisi olur olmazsa saten düşünüp kalbini kirletmesine izin verme.

• Abi cool mu olmaya calisayim.Yada baska kizlardan hep iş atiyolardi kabul etmiyodum.O isleri onun gozunun onundemi kabul edeyim.Cikista farkli bi kiz mi bulayim.Okulda da sevilen sayılan birisiyim

• "Sevdigim kız bana abi deyince" adlı şarkının hikayesi mi bu?

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    noldu hoşunamı gitti sevindinmi mutlu mu oldun çok mu iyi hissediyosun
  • Onu öyle çok seviyordum ki saçının bir teline canımı verirdim gözüm kapalı herşeyi yapardım onun için.,den sonrasını okumadım bu kadar kör gözle yaşamayın kendinizi basit ilişkiler için feda etmeyin daha çok insan tanıyacaksınız
  • Senin dusuncen fakat benim icin basit değildi.

• Bana oldu takma #Ego tatmini yapmış# sana kızmı yok *q

• Olabilir mi olabilir hocam

• Herkeze aynı acıyı tadıcak. Ben senin yerinde olsam takmıyo gibi yapardım.Bana sanki biraz seni kullanıyomus gibi geldi

• Ah be Hocam son senem böyle geçsin istemezdim
  • Eğer dediğin gibiyse o kadar ilerletmişken bırakıyosa bence kıza birileri bişey demiştir.(fazla takma)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.