Şimdi Ara

Ben ne zaman askerim ? Kağıt gelmedi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

benimde hiç bir evrağım gelmedi, bizzat kendim takip ettim öyle tamamladım

Nasıl yaptın hocam anlat hele bi

Orijinalden alıntı: borma61

quote:

askerlik şubesine git anlatırlar

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• quote:

quote:

quote:

Dün gittim biz yardımcı olamıyoruz dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi askerlik şubenizin numarasını internetten bulun arayın gayet ilgili yardımsever insanlar denk geldi bana

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Artık kağıt gönderme devri kapandı kişi 19 yaşını doluracağı yıl içerisinde ilk ve son yoklama son tarihlerine kadar başvurmalı ancak tanıdığım 21 yaşında muayene gittiğinde ona kaçak görünüyorsunuz demişer ancak normal işlemleri uygulamışlar onada yani herhangibir ceza vs yok,benzer olayı bizzat kendimde gördüm , ben hastaneden elverişli değildir raporumu alıp teslim etmek için askerlik şubesine gittiğimde benden bir sıra öndeki arkadaşta 1 yıl süredir kaçaksınız dediler ancak normal düzeni onada uyguladılar gerekli işlemleri yapıp göndermişlerdi arkadaşı,ancak 3-5 yıl gitmeyip sonra polis sizi sokakta kontrol için çevirdiğinde asker kaçağı görünürseniz anca o zaman sıkıntı çıkabilir ancak yinede en fazla sizi en kısa zamanda şubeye gidip başvurmak için zorlarlar gerekirse polis eşliğinde askerlik şubesine muayene için girişini yaptırırlar.(Ancak yinede ileride karşınıza cezası vs çıkabilir)

quote:

Nasıl yani? Askerlik şubesine gittiğiniz zaman danışma bölümünde karşısında bilgisayarı olan ve sizi bekleyen kişi/kişiler olacaktır.
    Kimliğinizi vereceksiniz bilgisayardan askerlik durumunuza bakacak eğer askere gitmediyseniz size ilgili kişi tanıma kağıdını verecek,burada size bir takım sorular yazıyor siz onları dolduracaksınız ve ardından gittiğiniz askerlik şubesi eğer kütüğünüzüz dışında şubeye gittiyseniz şuan oturduğunuz bölgenin sırasına gireceksiniz eğer sıra varsa, sıra yok ise orada sorabilirsiniz veya oda kapılarında bölge isimleri yazmakta eğer kütüğünüzün bulunduğu şubeye gittiyseniz genelde sıra olmuyor sadece o şubedede yabancı kütüktekilerin sırası oluyor ,sıra size geldiğinde ise işlemler başlamış oluyor sizi hep yönlendirecekler şunu şuraya imzalat tekrar bana gel gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 16 Kasım 2012; 13:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Valla hiç takmıyorum yazıya göre şu an kaçağım. Banane ben gittim adamlar s..ne bile takmadı. Umrumda değil.

Askeriyeye sökmez o beneneler Cezası vardı sanırım, git bir konuş şubeyle.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.