Şimdi Ara

Ben mi yanlış yapıyorum (kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okumanız için elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışıcam. Bundan 2 ay kadar önce okuldan 2 yaş küçük bir kız instagramdan yazdı benden hoşlanıyormuş filan ama o ara başkasından hoşlanıyordum bende umutlandırmadan biraz konuştuktan sonra kibarca reddettim. Aradan 1 ay geçti bu sefer bir gizli numara aradı 30 dakika filan konuştuk tekrar aradı 1 saate yakın konuştuk bir daha aradı 3. de c2 verdim konuşmak rahat olsun diye (birkaç gündür konuşuyoruz ordan) kim olduğuyla ilgili tahminim vardı ama tahmin ettiğim kız değil gibi yinede instagram hikayelerime baktığını biliyorum zaten max 80 kişi bakıyorsa bunların 50 si kız oluyor o kızlarında 30 u bizim okuldan olsa 15 i arkadaşım olsa kalan 15 in de 5 i o yaşta değilse 10 kız vardır bunlarında 2-3 tanesi 1. kızın arkadaşı 7 kaldı yani süpriz bir isim çıkıcak tahmin edemiyorum şuan.

1-2 hafta önce de kelebek sistemi sınavda yanıma bir kız geldi muhabbet açmaya filan çalıştı matematiğin nasıl filan diye biraz konuştuk sonraki akşam instagramdan takip etti bende ayıp olmasın diye geri takip ettim. Yalnız hani 1. kız kötü değildi 2. kızı bilmiyorum ama bu harbiden iyi değil yani insanları yargılamam dış görünüşüne göre ama olmaz yani geçen gün instagram dm sinden yazdı o da muhabbet açmaya çalıştı yine.

Benim hoşlandığım kız ise instagramdan geri takip etmedi facebooktan yolladığım arkadaşlık isteğini de kabul etmedi. 1 değil 2 değil anlamıyorum sanki karşıma fırsat çıkıyor da ben mi elimin tersiyle itiyorum aç gözlülük yapıyorum ama yok. Hatta durumu teknoloji formuna uyarlıyım çok değil g3 istiyorum (g2 ye de razıyım) ama 3 keredir nokia lumia 630 geliyor.

Özet isteyen son cümleyi okuyabilir teşekkürler.

• Diskavri al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi yanlış yapıyorum (kız konusu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın başka sınıfta sinava giren liselinin ızdırabı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sana milli piyango çıkmış , sen gidip bileti yirtiyorsun . ilk kızı neden reddediyorsun ya. Sevdiğin kişiyi değil , seni seven biriyle birlikte olacaksın diye bir laf vardır . hatirlatirim .

• arkadaşım ilk önce bi kızı red etmek ayıp bişey bana göre kız saf duygularıyla sana gelmiş inşallah sevdiğin kızda seni red ederde anlarsın o red edilmenin nasıl kötü bi his olduğunu gerçekten düşündüğüm bunlar yapmacık konuşmak istemiyorum gerçek hayatta buna çok mecbur kalıyoruz ama sanalda olmaz malesef
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    Onlarında şarj soketi bozuluyormuş yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucuklu Aşure kullanıcısına yanıt
    Geçmişimi bilgisayarda izlesem böyle tepki verirdim heralde .
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Kelebek sistemi ne yapalım ?
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim en başta pek güzel gelmemişti (zaten güzel sayılmaz ya ayrı konu). Zaten başkasından hoşlanıyordum yakın arkadaşım hoşlandığım kız için "patates oğlum bu" diyince dedim tamam bu da kabul etmezse boyum kısa olduğundandır dedim (gerçi kız 155) (birde konuya yazmadım sanırım ama 3. kız benden uzun gibi). Hal böyle olunca ortada kaldım. Bilmiyorum ben sevmedikten sonra zevk alır mıyım? Boşuna masraf boşuna uğraş trip filan çekemem ki öyle.
  • FreeRunn1ng F kullanıcısına yanıt
    Daha önce reddedildim az çok biliyorum nasıl olduğunu. Zaten hoşlandığım kız da reddetmiş sayılır (sayılır heralde?) birde o nasıl dua yav tövbe diyin daha kız eli tutamadım lise bitecek. Yalnız ne yapayım hocam bizim sevdiğimiz de bizi kabul etmiyor kız bize yazdı diye çıkacaksak ilk önce beni kabul etmeleri gerekirdi . Zaten benim sevmediğim kızla olmaz ki boşuna masraf trip filanda kaldıramam hoşlanmadığım kişiden.
  • Beklediğim kadar vurmadınız.
  • 2 yaş küçük diyince bana onu hatirlatti gene :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.