Şimdi Ara

BEN 'KEL' OLMAK İSTİYORUMMM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kel olmak istiyorum ya.Saçlarımdan çok sıkıldım.Kazıtsammı acaba.Bi daha saçım olsun istemiyom da.Ne yapabilirim kel olmak için?Çünkü gün geçtikçe kel erkekler daha çekici oluyomuş..Avatarımda beni saçsız düşünün daha iyi değilmi?kızlara da soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 28 Mayıs 2005, 0:02:50 >

• hayırlı uğur olsun arkaşım kafayı kazıt üstüne de bi güzel tüy dökücü sür bak nasıl kel oluyosun
  • yav kel tıppış olup ne yapacaksın ben bir kere dedigin gibi yapdımdı hemide dügün vardı ve bir kız teklif etmişdim irezil oldum
    bu olayı anlatırdım amma şindi acilen getmem lazım yarın anlatırım bu anlatacagımı okudukdan sonra katdiyyen saçını kestirmessin
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

yav kel tıppış olup ne yapacaksın ben bir kere dedigin gibi yapdımdı hemide dügün vardı ve bir kız teklif etmişdim irezil oldum
    bu olayı anlatırdım amma şindi acilen getmem lazım yarın anlatırım bu anlatacagımı okudukdan sonra katdiyyen saçını kestirmessin

ulen anlattın ya. sen hala o kızı mı düşünüyon. boşver onu . o kaybetmiş
  • Arkadaşlar bundan 100-200 sene sonra zaten saç diye bişey kalmayacak.Çünkü evrim sonucunda onlarıda kaybediyoruz.Onun için 200 yıl sonrasının modasını şimdiden getirelim.Benle beraber KEL olmak ve güzelleşmek isteyen varmı?
  • Hocam senden bişi isticem saçları dökebilirsen boşa gitmesin bi yere topla sonra ben senden alayım onları
  • hoca oldu olacak o bıyıkla sakalıda kes
    Yımırta gibi ol pırıl pırıl 400yıl sonranın modası buda
    Yımırta oğlan diye 400 yılda seni halk kahramanıda yaparız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakısan war yakısmayan war bana cok yakısıor kızlar bayılıor ama kazıtmıyorum ben 1 e vurduyorum daha ıı oluor (kazıttıktan 3 gun sonra kı halı yane) sarısın olmamım da etkısı war tabı.... Sonra bırakıorum sakalla sac aynı oranda uzuyor 2 sınıde aynı anda 1 e vuruyorum sonra...

Dostum kusura bakma ama sana yakısacagını zannetmıorum Bence bole daha ıısın
  • millet milyarlar werip saç ektiriyor sende kel olmak istiyorum diyorsun.
  • hoca şinci"kazıt"dicez ondan sonra benzemicen bişeye,küfürü bascan sora bize...
    yok abi..
    no comment
  • Zaten onu da anlamış değilim.İnsanlar neden kompleks ediniyo ki kelliği?O da vücudun doğal bi reaksiyonu.Yani bi hastalıktan dolayı dökülenler ayrı tabi.Ama onun dışında genetik olanlar niye ektiriyo.Onların DNA sı öyle.Gerek yok bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

millet milyarlar werip saç ektiriyor sende kel olmak istiyorum diyorsun.
  • Saçı sakalı bıyığı hepsini kes, sonra da sadece favori bırak.. Süper oluyo, bu da 600 yıl sonranın modası..
  • kersozyapma etme sokakta herkez kel kel diye testis geçer okulda sınıfta işt evde nherkess sen bı espri yaparsın yanındaki arkadaşında konuşmalan kel diye lafı oturtturur ortamda valla zor iş yapma derim ben sıra arkadaşımdan bılıyomm
  • yaw kardeşim saçmalama kel erkeklerin çekici olduğu falan ok seni iyi keklemişler.
    kellik şekilsiz bir kafadan başka bişey değilsir...
  • kazıtcaksın yanı.. benım dusuncem hos dııl sen bılırsın.
  • millet saç ektirir bu vatandaş saçlarını kazıtıyo Allah'ım sen bunlara akır fikir ihsan eyleeeeee
  • Bunu kendin için yapacaksan yap dostum... Ama hiçkimse için ne karakterini nede görüntünü değiştirme...

Kendin gibi ol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.