Şimdi Ara

Ben karaktersiz bir insanım. Özür dilerim. (Edit) Kanım Dondu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki inanmayabilirsiniz, ama 3 4 tane kıza bir sürü vaatler verdim. Şimdi kızlar beni her saat arıyor. O kadar pişmanım ki, anlamak bile zor gelir.

Bir tanesi ile birlikteliğim bile oldu. Çok feci şekilde vicdan azabı çekiyorum. İçinizden bazıları bizim için kızlardan intikam almışsın diyebilir.

Ama bunları hak eden kızlar değillerdi. Kendimi nasıl soğutabilirim? Sağlıklı düşünemiyorum.

Böyleyim aynen.

Kız dedik evli çıktı. Kadınlar daha karaktersiz yorumunu kim attıysa basın artıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 3 Nisan 2018; 12:21:4 >

• :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mu H@yt!N m£yCaN! y•Q

• açık açık konuş. Birlikte olduğunla da ciddi düşünebilirsin.
  • Bu konuyu bir kenara kaydet, 4 5 sene sonra büyüdüğünde bu konuyu açtığın içinde utanıp üzüleceksin :)
  • Hayaller Paris,gerçekler hakkari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar böyle şeyleri daha çok yapıyorlar bu yuzden vicdan yapmana gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen tam bir karaktersizsin ama kızlar senden daha karaktersiz yani kısacası miktiret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 3 Nisan 2018; 11:2:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözüm basit. Ben ileride 4 eş birden alıcam de. Sonra da de ki 4 eş birden alacağım için 4 sevgilim olması bana göre normal. Düşüncelerimi bilmeni istedim de. Kabul ederlerse ne ala. Etmezlerse onlar kaybeder.
  • Gittiği yere kadar götür zamanla alışırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları soğutmak istiyorsan kendini her konuda güçsüz göster.
    Kadınlar güçlüyü tercih eder güçsüzün yüzüne bile bakmazlar.
    Senden direk soğuyacaklardır.
  • Ulan millet 1 tane sevgili yapabilmek için .tünü yırtar adam 4 tane kız var nasıl sogutabilirim diyor.Adaletsiz dünya haketmeyen insanlara veriyor
  • Grup yapabilirsiniz aslında hepiniz memnun ayrılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 3 Nisan 2018; 11:59:11 >
  • Gecen kıza nasıl acılırım diyordu şimdi 4 karı var diyor.

İfşa dedected....
  • Beyler kendime karaktersiz derdim ama, karı daha betermiş benden. Evli çıktı ya la :)

• gren kullanıcısına yanıt
    Tüm artılar senin olsun. :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik,gene sinirlerim bozuldu...

Ulan şerefsiz,kocanı sevmiyorsan boşan hadi.Bunlar kadar aciz yaratıklar yok,onurunu çok kolay biçimde satarlar.Tabi kocadan para geliyor ya cesaret de edemiyor sümsük,sünepe kadın...

Neden aldatıyorsun diye sorunca da kocam ilgilenmiyor vs diyerek üste çıkmaya çalışırlar.Bunun gibi örneklere çok rastladım...

Yazık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secularist Professor

Rezillik,gene sinirlerim bozuldu...

Ulan şerefsiz,kocanı sevmiyorsan boşan hadi.Bunlar kadar aciz yaratıklar yok,onurunu çok kolay biçimde satarlar.Tabi kocadan para geliyor ya cesaret de edemiyor sümsük,sünepe kadın...

Neden aldatıyorsun diye sorunca da kocam ilgilenmiyor vs diyerek üste çıkmaya çalışırlar.Bunun gibi örneklere çok rastladım...

Yazık!

Bir de boşanmayı kabul etse utanmadan nafaka ister aşağılık parazit.
  • Otelde görüşelim diyor şimdide............

Şimdi gel de evlen. Biz ne ara bu kadar adi olduk?
    Şu kadınların iyiyi oynaması yok mu en çokta o zoruma gidiyor. Antalya da dolu böyle kadınlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.