Şimdi Ara

ben hiç bi zaman evli bayanlara ayar vermedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    güya o eşini rahatsız ettiğimi söylüyor.
    ben savcılığa vermiştim.
    davası geçen gün açıldı

ve insanların iftiralarından yoruldum
    evli bayanlara hiçbir zaman ayar vermedim beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• T.C.
    İSTANBUL(ANADOLU)
    CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
    Soruşturma No
    Esas No :
    İddianame No :
    İDDİANAME
    İSTANBUL(ANADOLU)ASLİYE CEZA MAHKEMESİNE
    DAVACI : K.H.
    MÜŞTEKİ : TOLGA
    ŞÜPHELİ : xxx, xxx xxx olma,xxxx doğumlu, ARTVİN ili, BORÇKA ilçesi, xxxx köy/mahallesi,xxxx Borçka/ ARTVİN ikamet eder.
    SUÇ : Hakaret, Tehdit
    SUÇ TARİHİ VE YERİ : 20/03/2018-Üsküdar/ İSTANBUL
    SEVK MADDESİ : Türk Ceza Kanunu 106/1-2.cümle,125/1-2, 53 Maddeleri
    DELİLLER : Şüpheli savunması, Müştekibeyanı,Mesaj kayıtları, Tutanaklar,Adli Sicil Kaydı ve Tüm Dosya Kapsamı
    Soruşturma Evrakı İncelendi:
    Suç tarihinde yukarıda açık kimlik bilgileri yazılışüphelinin, eşini rahatsız ettiğini iddia ettiği müştekiye gönderdiği mesajlarda;"sen evli bayanlara ayar vermeye çalış sonra da kalk yok eşin beni tehdit etti yok bilmem eczanem var Artvin de yok bilmem eczane açıcam, neyse kardeşim mahkemede görüşmek üzere, tolga ertekin bey hayırlı günler, eeeesini görcen savcılıkta, kanun olarak yediğin de cezayı terbiyesiz, insan tacizcileri sapıklar, cezaevinden yeni çıktım Tolga bey bugün ama hiç iyi bişeler olmuycak bilin bunu ..." şeklinde hakaret ve tehdit içerikli ifadeler kullandığı,
    Bu itibarla; şüphelinin, "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarını işlediği, soruşturmaya konu suçun 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 253 üncü maddesi uyarınca "uzlaştırma" kapsamındaki suçlardan olduğu, ancak tarafların uzlaşamadıkları anlaşılmıştır.
    Açıklanan nedenlerle:
    Şüphelinin Türk Milleti adına yargılamasının yapılarak eylemine uyan yukarıda yazılı kanun maddeleri gereğince cezalandırılmasına, hakkında hürriyeti bağlayıcı cezaya hükmedilmesi halinde TCK'nın 53 üncü maddesinde öngörülen güvenlik tedbirlerinin uygulanmasına karar verilmesi talep ve iddia olunur. 27/01/2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 14 Şubat 2019; 18:13:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.