Şimdi Ara

Ben hem ATATÜRK'ün izindeyim,hem de iftiharla söylüyorum OSMANLIYIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hem Atatürk'ün izindeyim,hem de iftiharla söylüyorum Osmanlıyım!
    "Prof.Dr Oktay Sinanoğlu"

verdiği konferansları dinlemek için

http://www.turkcedunya.com/?q=sinanoglu_ses (diğer video ve ses kayıtları)
    http://www.sinanoglu.net/oktaysinanoglu/goruntulu_kayitlari/tdk_konferans.wma (21 Mart 2005 - Türk Dil Kurumu Konferans Salonu)

Atatürk'ten son en çok sevdiğim adam, bir gün onun demek istediklerini yapmaya çalıştıklarını bizler ya da bizden sonrakiler başaracak. şerefim üzerine and içerim. Seni üniversitesine sokmayan rektörler, konferans vermene engel olan zihniyetler utansın!!!

(NOT: bu topicin daha önceden açılması umrumda bile değil, keşke hergün açılsa her saat her dakika... onun da dediği gibi UYANDIĞIMIZ GÜN, işte o zaman kurtuluşumuzun geldiği gündür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 19 Mayıs 2006; 18:04:07 >

• _____________________________
    PS5 Pro | LG G4 OLED 65 | Samsung Q990C Soundbar | Samsung Odyssey G7 27 | Creative SBX G6 + Beyerdynamic DT 990 Edition | Galaxy S23 Ultra
  • onları yapanlar atatürkçü felan değil. tamamen yahudi devletine kendini adamış yahudi uşakları. aynen sultan abdülhamid i devirenler gibi. israil ve amerikanın isteklerinin dışına çıkan tc yi istemiyorlar. dertleri o. laiklikmiş vs atatürkçülükmüş, onları ırgalamaz. aynen 33 yıl hedeflerini gerileten abdülhamid'e düşman oldukları gibi kim bu düşüncelerine engel olursa ona da düşmanlar. en atatürkçüsü bile olsa. atilla ilhan örneğinde olduğu gibi...
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Ağzıdan bal damlıyor ne güzel konuşuyor
    helal olsun
    eline sağlık kardeş
  • EMRE D. YORUMUNDA DANIŞTAYA SALDIRAN AVUKAT GİBİ YAZMIŞ.Atatürk'ten son en çok sevdiğim adam, bir gün onun demek istediklerini yapmaya çalıştıklarını bizler ya da bizden sonrakiler başaracak. şerefim üzerine and içerim. Seni üniversitesine sokmayan rektörler, konferans vermene engel olan zihniyetler utansın!!!

AVUKATTA BU DÜZEN YIKILACAK VS..DİYE ANT İÇMİŞ.
    İKİSİDE AYNI ZİHNİYET

Orjinalden alıntı: kadircan

EMRE D. YORUMUNDA DANIŞTAYA SALDIRAN AVUKAT GİBİ YAZMIŞ.Atatürk'ten son en çok sevdiğim adam, bir gün onun demek istediklerini yapmaya çalıştıklarını bizler ya da bizden sonrakiler başaracak. şerefim üzerine and içerim. Seni üniversitesine sokmayan rektörler, konferans vermene engel olan zihniyetler utansın!!!

İKİSİDE AYNI ZİHNİYET

ne alakası var. Oktay sinanoğlu nu tanımıyorsun anlaşılan...

ÖMRÜNÜN YARISI AMERİKA DA GEÇMİŞ.ZORLA ORALARDA KENDİSİNİ TUTMAMIŞLAR AMA AMERİKAYA ATIP TUTUYOR.MADEM BU ÜLKE BU KADAR KÖTÜYDÜ NE İŞİN VARDI ONCA ZAMAN ORALARDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 19 Mayıs 2006; 16:55:03 >
  • quote:

ANLATSANIZA BİRAZ OKTAY SİNANOĞLUNU

http://www.sinanoglu.net/

Kusurusuz Bir Türk

@kadircan anlatsanıza diyeceğine aç oku hayatını yaptıklarını, kitaplarını

Anlamaz isen anlatırız

Sevmek, nokta almaz çocuklar.
    Sevmeye nokta koyan sınıfta kalır.
    Onun, virgülleri vardır çocuklar.

Sevmek noktalanmaz;
    O, noktadır.
    2262.gün
  • kardeşlerim hem atatürkü hemde osmanlıyı sevmek ne güzel bir duygu
    atatürk TBMM kuran bir Devlet adamıdır...Bu çok güzel birşey görüyorsun yaptığı yenilikleri peki söylermisin bu nasıl sevilmez?

osmanlıyı sevmekde çok güzeldir
    biz yinede hem atatürkün hemde osmanlının yolundan ayrılmayalım
    allah yardımıcımız olsun
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• NEM ÖNCE SORUMA CEVAP VERİN

MADEM AMERİKA BU KADAR KÖTÜYDÜ.NE İŞİ VARDI O KADAR ZAMAN ORALARDA.ORTADA BİR TEZATLIK YOKMU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 19 Mayıs 2006; 17:04:00 >

ANLATSANIZA BİRAZ OKTAY SİNANOĞLUNU

ÖMRÜNÜN YARISI AMERİKA DA GEÇMİŞ.ZORLA ORALARDA KENDİSİNİ TUTMAMIŞLAR AMA AMERİKAYA ATIP TUTUYOR.MADEM BU ÜLKE BU KADAR KÖTÜYDÜ NE İŞİN VARDI ONCA ZAMAN ORALARDA.

abd nin verdiği imkanları versinler Türkiye de kalsın burada. sen aynı imkanı verdin de durmadı mı? ne yapacak bu ülkede. senin üniversitelerin bilim dışında herşeyi yapıyor...
    DOMBİLİ KÖFTE-ANKARA
  • quote:

İYİDE SEN ORDA OKU ORDA YAŞA ORDA GEZ EĞLEN SONRA GEL TÜRKİYEYE O ÜLKEYİ KÖTÜLE.

orada okuduysa, oranın da hakkını vermiştir herhalde...ne yani orada okudu diye yaptıkları adilikleri görmzden mi gelsin. Türkiye düşmanı bir ülkenin yaptıklarını anlatmasın mı? okuduysa abd hayrına okutmadı ya...
    DOMBİLİ KÖFTE-ANKARA
  • quote:

BEN ŞAHSEN DÜŞMANIM OLAN BİR ÜLKEDE NE YAŞARIM NEDE EĞİTİM GÖRÜRÜM

Yanlış bir fikir...

Avrupa 3-4 asır düşmanı olan Osmanlı'ya öğrenci gönderdi.Avrupa aydınlanmasının temeli Doğu'da yatar.Avrupa'ya Kadim Greko-Romen medeniyetini anlatanlar Müslüman ilim adamlarıdır.Kadim Yunan eserlerinin Abbasilerden itibaren korunması ve çevrilmesiyle Avrupa bu eserlere ulaşabilmiş ve hümanizm sayesinde Rönesansı Reformu ve genel olarak aydınlanma çağını yaşayabilmiştir.Ayrıca Hz.Ali (r.a): "İlim çinde olsa gidip alınız." demiştir.

EMRE D. YORUMUNDA DANIŞTAYA SALDIRAN AVUKAT GİBİ YAZMIŞ.Atatürk'ten son en çok sevdiğim adam, bir gün onun demek istediklerini yapmaya çalıştıklarını bizler ya da bizden sonrakiler başaracak. şerefim üzerine and içerim. Seni üniversitesine sokmayan rektörler, konferans vermene engel olan zihniyetler utansın!!!

İKİSİDE AYNI ZİHNİYET

kardeşim, oktay sinanoğlunun üstüne basa basa ısrarla 80 senedir savunduğu şey, "bu sağ sol kavramı bu ülkeyi bölmeye çalışan zihniyetlerin attığı kavramdır. ya da türk kürt çerkez laz hepimiz insanız.... ister sağ ister sol, düşüncenin ne olursa olsun kimliğiniz türk olduktan sonra, türkiyede yaşıyosanız TÜRK gibi yaşayın" diyor. "beni ilgilendirmez bi adam komünisttir, namaz kılıyodur, ataisttir. bizim soyumuz sopumuz belli biz atatürk'ün evladı, osmanlının torunuyuz" diyor. yaptığı bu milliyetçilik ne IRKÇILIK ne de FAŞİSTLİK'tir. Bu olması gerektiği kadar milliyetçilik ve olması gereken kadarıdır. bu kavramların ardından siyaset yaptığı hiç görülmüşmüdür Oktay Sinanoğlunun?.... Onun savunduğu şeylerden biri, TÜRKİYE avrupanın ya da amerikanın esiri,kölesi olmasın, ayaklarının üzerinde dursun, kendi bilim adamını yetiştirsin, kendi okullarında kendi dilinde eğitim versin!! ben anadolu lisesinde fen dersini ingilizce gördüm ne anladım?? hiçbişey.. şu an Oktay Hocamızın prof. olduğu ünide okuyorum ve onun tüm çabaları sayesinde mühendislik derslerimin tamamını türkçe alıcam (dersleri tarzanca eğitim yapan okullarda olduğu gibi ingilizce görmicem) ve bu ülke için bişeyler yapmaya çalışcam o okuldan çıktığımda peki ya Odtüde,itüde,boğaziçinde okuyan arkadaşlar? acaba aldıkları dersleri anlayarak mı geçtiler? yoksa ezberle mi? biz neden japonya kalitesinde mühendis yetiştiremiyoruz anlıyormusun? ya da amerika gibi kimyada, genetikte buluşlar bulamıyoruz?? işte oktay hocam kendisini ülkesi için adamış ve bu yüzden de türkiyede öğrenemeyeceği ilim ve bilimi amerikada öğrenip ülkesine geri dönmüş ve GURURLA ülkesini temsil eden nadir insanlardan biridir... neden oktay hoca gibi insanları yurtdışına gönderiyoruz!! artık göndermeyelim sağlam bir eğitim sistemi kuralım!!! OKTAY HOCA BUNU İSTİYOR 80 SENEDİR. oktay hocanın yıldızdaki konferansında da bu ve bunun gibi siyasi amaçlar gütmeyen, tamamen ülke menfaatleri doğrultusunda konular konuşuldu. Okuduğum Bye-Bye Türkçe kitabında da zerre kadar samimiyetsiz bi duygu görmedim.. bence sen bize onu tanımıyorsunuz diyeceğini git biraz araştır, BU ÜLKENİN BÖYLE BİR DÖNEMDE ONUN GİBİLERİNE DAHA ÇOK İHTİYACI VAR... İZİNDEYİM ATAM, İZİNDEYİZ OKTAY SİNANOĞLU....

senin yaptıklarını anlamayanlar, bir gün kurtuluşun senin yolun ve gösterdiklerin sayesinde olduğunu görecekler. sağ sol gibi kavramların, dinli dinsiz gibi tartışmaların bizi ne duruma soktuğunu görecekler. atatürk milliyetçisiz diye arkasından gidip de bu ülkeyi satmaya çalışanları görecekler. amerikaya ab'ye peşkeş çekenlerin, TÜRKLÜK onuruna sahip olmayanların ama yine de bu topralarda yaşayıp seninle aynı kanı paylaşanların elbet birgün akılları başına gelecektir. "Bölmeye,yıkmaya çalıştığınız ülke bizimdir, böldürmeyeceğiz"

hocama saygılar

• keske iftiharla soyleseydin..
  • TÜRK ÇÜLÜK İSLAMA AYKIRI BİR ZİHNİYETTİR.DAHA DOGRUSU MİLLİYETCİLİK İLE İSLAM BAGDAŞMAZ.ZİRA PEYGAMBERİMİZ TÜM İNSANLARA GELMİŞTİR.TÜRKÜN JAPONDAN BİR FARKI YOKTUR.AMA İNSANLARDA DEĞERLERİNE VE DİLİNE SAHİP ÇIKMALIDIR.OKULLARDA YABANCI DİL İLE EĞİTİME BENDE KARŞIYIM.AMA SENELERİNİ BAŞKA ÜLKELERDE GEÇİRİP SONRA ONLARA DÜŞMAN GÖZÜ İLE BAKMAK TEZATLIKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.