Şimdi Ara

Ben Hayatımda Böyle Kıroluk Görmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    düşünsene finale çıkmışın final maçında gittiğin ülkede şehrin taraftarı formalarla gelmiş kendi tezahuratını yapıyor hoş birşey mi?
  • He arkadaşlar birde sunu anlamadım bir kendimize küfür etmediğimiz kaldı ne oluyor ya bagırırız bagırırız werder taraftarı gelip bizimkilerden bileti alsaydı her yerı doldursaydıda onlar werder diye bagırsaydı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

He arkadaşlar birde sunu anlamadım bir kendimize küfür etmediğimiz kaldı ne oluyor ya bagırırız bagırırız werder taraftarı gelip bizimkilerden bileti alsaydı her yerı doldursaydıda onlar werder diye bagırsaydı ...

zaten hiçbir takımımız avrupada üst turlara çıkamıyorken sen milletin maçında formayla tezahurat yaparsan kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmamış olursun.
    werderlilerin yerinde sen olsaydın ne derdin acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

sadece türkiyede olur.
    düşünsene finale çıkmışın final maçında gittiğin ülkede şehrin taraftarı formalarla gelmiş kendi tezahuratını yapıyor hoş birşey mi?

ama arkadaşım zaten bunları kafaya takacak kadar fanatiksen gider o adama bilet parasının 2 - 3 misli para verirsin alırsın bileti sen girersin maça ...
  • Ben kimse ile tartışmaya girmeyeceğim TÜRKLER en doğrusunu yaptı TÜRKİYE diye bağıranlara onuncu yıl marşını söliyenlerin hepsinin ağızlarına sağlık tutup da kimseye küfür etmiyoruz siz niye bu kadar sorun yapıyorsunuz bunu ben anlamış değilim...
  • ayıp daha ötesi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

quote:

Orjinalden alıntı: black jack

He arkadaşlar birde sunu anlamadım bir kendimize küfür etmediğimiz kaldı ne oluyor ya bagırırız bagırırız werder taraftarı gelip bizimkilerden bileti alsaydı her yerı doldursaydıda onlar werder diye bagırsaydı ...

zaten hiçbir takımımız avrupada üst turlara çıkamıyorken sen milletin maçında formayla tezahurat yaparsan kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmamış olursun.
    werderlilerin yerinde sen olsaydın ne derdin acaba?

işte onlarla aramızdaki fark bu bizim takım misal almanyada maç oynayacak ve UEFA finali gibi önemli bir maç hiç bilet bırakırmıyız gideriz oraya karaborsa falan derken bütün biletleri bitiririz orda biz bagırırız onlar değil .

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Ben kimse ile tartışmaya girmeyeceğim TÜRKLER en doğrusunu yaptı TÜRKİYE diye bağıranlara onuncu yıl marşını söliyenlerin hepsinin ağızlarına sağlık tutup da kimseye küfür etmiyoruz siz niye bu kadar sorun yapıyorsunuz bunu ben anlamış değilim...

çıksın sokakta söylesin kardeşim.gel beraber bağıralım istersen.ama gidip de iki ülkenin final maçında sen kendi ülkeni neden ön plana çıkarmaya çalışıyorsun ki?
    70 milyonluk ülkede werderli futbolcuların itibar etmediği uefa finaline 100 yılda bir katılıyorsun sonrada milletin maçında en büyük fener diyorsun adama bitarafıyla gülerler...
  • Werder Bremen ve Shakhtar Donetsk'in İstanbul'da karşı karşı geldiği maçta aynı tribünü paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında yer yer tartışma çıktı.

Türk taraftarlara ayrılan tribünde yan yana karşılaşmayaı izleyen Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli taraftarlar zaman zaman, sinirlerine hakim olamayarak tartıştı. Yaşanan bu tartışmalar daha büyük bir olaya dönüşmeden sona erdi.

Goal.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

Werder Bremen ve Shakhtar Donetsk'in İstanbul'da karşı karşı geldiği maçta aynı tribünü paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında yer yer tartışma çıktı.

Türk taraftarlara ayrılan tribünde yan yana karşılaşmayaı izleyen Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli taraftarlar zaman zaman, sinirlerine hakim olamayarak tartıştı. Yaşanan bu tartışmalar daha büyük bir olaya dönüşmeden sona erdi.

Goal.com

eğer böyle birşey olsuysa aha işte bu kıroluktur !!!
  • Sahaya izinsiz giren kedi de cabası

Ben şahsen kedinin boynunda herhangi bir izin kartı göremedim.Güvenlik önlemleri yetersiz

Ya o kedi sahaya girip hakemi tırmalasaydı ? Ya da ne biliyim sahada kedi fobisi olan bir futbolcu olsaydı ve düşüp bayılsaydı ?

Dünyada nasıl yankı yaratırdı bu olay acaba ?

New York Times şöyle bir başlık atardı , eminim ;

''Provakatör Türk izleyicilerin sahaya saldığı kedi ortalığı birbirine kattı.Kedinin tırmıklarına maruz kalan futbolcular yoğun bakımda.''

• Arda'nın kedisidir o :D
  • Kedi yine iyidir.

Avustralya'ya yıllar önce sahaya bir kanguru girmiş

Ben şahsen , sahanın ortasında hakemi yumruklayan bir kanguruyu düşünmek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

Werder Bremen ve Shakhtar Donetsk'in İstanbul'da karşı karşı geldiği maçta aynı tribünü paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında yer yer tartışma çıktı.

Goal.com

Demişmiydim ilk msjımda... Burası Türkiye abi burda heran herşey olabilir.. Kendi kendimizi rezil etmekte üstümüze yok... Uefada bizi adam yerine koyup kupa finali veriyor... Ben olsam gazoz kupası finali bile oynatmam bu ülkede...

• Akşam kadıköy de werder taraftarına beşiktaş bayrağı satmaya çalışan abimiz bunlardan çok daha kritik bir işe imza atmıştır.
  • Stadda kaç kişi varmış arkadaşlar bilen varmı ? Full muy müş?
  • Walla stadta atmosfer nagmina birsey yoktu , bu nasil bir final cozemedim ? Barca-Mancestir oynasaydi daha mi farkli olurdu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Stadda kaç kişi varmış arkadaşlar bilen varmı ? Full muy müş?

Zaten 40000 kişiye düşürüldü kapasite. toplasan 20000 civarı yabancı taraftar vardı. full değildi stad. Zaten final havası yoktu. Kadıköy de final düzgün olsaydı yolda yürünmezdi. Belki de şaktar ın olması etkiledi bu kadar. Finali ingiliz alman italyan veya ispanyollardan birisi oynasa çok daha coşkulu ve kalabalık olurdu.
  • SEyirci Az gibiydi
  • uefa finalinde dolu tribünler, coşkulu taraftar toplulukları eğlenceli ortam bence tam uefanın istediği birşey , zaten çok dikkat çeken kimsenin pek takip ettiği bir organizasyon değil sadece finaldeki takımların taraftarları ve Türkler izledi bu maçı emin olun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.