Şimdi Ara

Ben de Wii Aldım!! (Yihuu banlancam!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın. Göya bir Wii topluluğu kurucaktım, uğraşamadım Wii yüzünden. Neyse uzatmadan lafa gireyim...

Wii aslında elime Perşembe günü ulaştı ama yine Wii yüzünden anca bugün yazabiliyorum. Öncelikle çok şık bir tasarımı var. Çok zarif. CD'yi alması da ayrı bir hoş. Bildiğiniz gibi kutunun içinden Wii Sports oyunu da çıktı. Ayrıca oyun olarak The Legend Of Zelda: Twilight Princess'i de aldım. Bu arada Wii için ayrıca bir oyun, aksesuar falan almak isteyenler için; dün akşam Nautilus Megavizyon'a Wii sevkiyatı gerçekleşmiş. Mesela ben de şimdi kahvaltıyı yaptıktan sonra doğru yeni bir Wii Remote almak için Nautilus'a gideceğim. Su ana kadar 2 tane update yaptım, Wii'nin versiyonu 2.00E.

Benim Wii ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar. Yalnız bir ara Wii Topluluğu kuralım, olmuyor böyle. Her önüne gelen topic açıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 6 Ekim 2007; 12:09:21 >

• güle oynaya kullansaw
  • Bende alsamda güle oynaya kullansm
  • Hayırlı olsun testere kardeşim
  • Hayırlı olsun kardeşim.. hoşgeldin...
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.Güle oynaya kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı ugurlu olsun sende wii'lendin
  • www.eyvallah-abiler.org

teşekkür edeim...
    bugün ayrıca tepe nautilus-megavizyondan wii-mote aldım. içinde Wii Play diye bi oyun çıktı. tamamiyle wii-mote u nasıl kullanacağınızı öğreten bi oyun. içinde 9 tane oyuncuk var. bunlar:
    1-) Shooting Range (çalılıkların arkasından çıkan objeleri vurmak)
    2-) Find Mii (birbirine benzeyen, diğerlerinde farklı mii leri ayırt etmek)
    3-) Table Tennis (masa tenisi)
    4-) Pose Mii (mii nizi 3 şekilden baloncuklara yerleştiriyorsunuz)
    5-) Laser Hockey (bildiğiniz hokey)
    6-) Biliards (bildiğiniz bilardo)
    7-) Fishing (bildiğiniz balık tutma)
    8-) Charge! (bunda inek üstünde koşturuyosunuz. diğerlerinden ayıran özelliği wii-mote u yan tutuyorsunuz)
    9-) Tanks! (sizin yönettiğiniz tank ve düşma tanklarıyla yapılan roketli ve mayınlı küçük savaşlar)

oyunlar böyle arkadaşlar. yalnız yine belirtiyorum. biri lütfen bi Wii Topluluğu kursun...

• arkadaşım wii play içindeki table tenis aynı anda 2 kişiyle oynanıyor mu?
  • zaten wii play, wii-mote un yanında verildiği için wii play deki bütün oyunlar 2 kişiyle oynanabiliyor
  • HAYIRLI OLSUN TESTERE
  • fiyatı ne kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylum

fiyatı ne kadar

800ytl türkiye fiyatı
    avrupada 250 euro
    amerikada 200 dolar
  • bi kere türkiye de 800 YTL değil bazı yerlerde 800 ama çoğunlukla 799 YTL yanlış bilgi vermeyelim
  • ben 750 civarına kadar gördüm ama üç kuruş kar edicem diye garantisiz mal alıcagıma nintendonun dagıtımını yaptıgı yerlerden garantili alırım daha iyi sizede tavsiyem bazıları en ucuz ne kadar diye sorduğundan söyledim türkiyedeki resmi fiyatı 800

wii hayırlı olsun

Birde soru: zeldada kontrollerde sorun cıkıyormu.Yani keşke normal control aleti olsada şurayı geçsem dedirtecek cinsten.Yada oyunu kolaylaştıran bir etkisi varmı.Hep tanıtımda kısa bir yer oynadığım için anlayamadım.(biraz daha yorucuydu ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 10 Ocak 2007; 19:24:11 >
  • ben h.burada'dan aldım, kktc'ye kargoyla geldi, tabi kdv'siz ödeme yaptım. bana maliyeti 690 ytl oldu. gayet iyi, ama oyunlarını avrupadan birileri gelirse getirtmeyi düşünüyom.
  • call of duty tavsiye edilir wii için
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.