Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
108.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

İyi güzel diyorsunda bu kanal piyasası bu reytingle ayakta duruyor.Reyting demek iyi reklam geliri demek gelir demek kanalın ayakta kalması demek.Kanallar için öncelik paradır.

Reyting sistemi değişecekti Son durumu bilmiyorum inşallah değişir.

Reklam verecek firma reyting puanına bakar ama sosyal medyayı es geçemez.

Es geçiyorsa zaten boşa para harcıyor demektir.
    Domino's pizza aylardır reklam veriyor izlenme oranları çıkartılsin. Viral reklam olan tandırs boy mükemmel hepsinden daha fazla işlenmiştir 2 günde bu işin kralı batesmotel çünkü adamlar sosyal medya yi ellerinde tutuyorlar.

Leyla ile mecnun da böyleydi dizi günü tam gün TT oluyordu. Kimse buna kayıtsız kalamaz özellikle gezi olaylarından sonra.

Programlar da bile dikkat et mesela okan Bayülgen hemen diyor bu dün medyada konuşuldu şu programda bu hareket konuşuldu falan.

TV sektöründe herkes kesintisiz Twittera takip ediyor. Reklamcılar da muhakkak bir analiz alıyordur. Profesyonel bir şirketten.

Öyle olmasa bukadar analiz şirketi siteler Vs Vs tutmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 26 Ekim 2013; 13:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Başları çok durağan geçse bile sonlarda açıldı ama gayet normal karşılıyorum ilk bölüme göre.2-3 bölüm sonra iyice ısınacaklardır.LM nin sonunun anlatıldığı sonda gözlerim doldu resmen.Kendimi zor tuttum.Sonu bariz ilk bölümden itibaren belliydi.Malum bazı olaylar nedeniyle orta kısımlar değişmiş olabilir ama ana konsept belliydi.Bende erdal bakkalın eşinin ölmesi karabiberliğin kırılması nedeniyle kurgulanmıştır.Bence böyle bir final bir sinema filmine yakışırdı ve bu film havada karada en az 2-3 milyon seyirci toplardı.En ölüsü 1 milyon.Gitmek istemeyen sadece destek amacıyla bile giderdi sinemaya.Sonunu çok basit bulan şahsiyetlere diyecem odurki o kadar populer yabancı dizi izledim hepsinin sonu LM nin yanına yaklaşamaz.Breaking Bad son izlediklerimden biriydi.Neydi bu dizinin sonu şimdi çokmu überdi gayet basit ve bilinirdi.Yorumum sadece sonu içindir şimdi fanatikleri fırlamasın diziye nasıl laf atarsın diye.Dizi yoksa efsaneydi orası ayrı konu.

Aynen, Burak Aksak her röportajında finalin hazır olduğunu belirtiyordu bana da çok orjinal geldi. Daha inanmaya devam edeceğimiz bir hikayenin sonunu, bu şekilde öğrenmemizi sağlayanlar utansın! Kısmet değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speranzaaa -- 26 Ekim 2013; 13:56:10 >

• Dün Ali ile Serkan'ın şarkı söylediği sahne düştü mü youtube'a?
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    o lanet reyting sistemi yüzünden brçok efsane olacak(hatta bazıları efsane olmuştu bile) dizi yayından kaldırıldı.İnşallah kurtuluruz bu eski küflenmiş reyting sisteminden.
  • Beyler top sekmesi olayını anlayan olduysa bana pm'den açıklayabilir mi Ben anlamadım da

• eğer şu final 1 bölüm olarak çekilseydi mesela aslnda olanla mecnun'Un kafasındakiler verilebilirdi..örneğin nurten'i karabiber olarak düşünüp karabiberliğin kırılmasıyla nurten'in ölümü olabilirdi..ya da zaten söylediler ama ismail'e eş olark gelen japon balığının ölümüyle şekerpare'nin gidişi üst üste verilebilirdi gibi..açıkta kalan yerler de var mükemmel oturmuş yerler de özellikle ismail abi,kaan ve yavuz mükemmel olmuş..hep dediğimiz hepsinin çocuk gibi düşnmesi içki sigara yerine sakız meyve olması ilkokul çocuğu kafasında olduğu için mükemmel oturmuş..
  • Final harbiden çok güzel ve etkileyiciydi. Adam daha ilk bölümden neleri yazmış ya. TRT'ye harbiden yüksek zeka uyguladılar dünkü finalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

eğer şu final 1 bölüm olarak çekilseydi mesela aslnda olanla mecnun'Un kafasındakiler verilebilirdi..örneğin nurten'i karabiber olarak düşünüp karabiberliğin kırılmasıyla nurten'in ölümü olabilirdi..ya da zaten söylediler ama ismail'e eş olark gelen japon balığının ölümüyle şekerpare'nin gidişi üst üste verilebilirdi gibi..açıkta kalan yerler de var mükemmel oturmuş yerler de özellikle ismail abi,kaan ve yavuz mükemmel olmuş..hep dediğimiz hepsinin çocuk gibi düşnmesi içki sigara yerine sakız meyve olması ilkokul çocuğu kafasında olduğu için mükemmel oturmuş..

Karabiber olayı falan çok iyi düşünülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 26 Ekim 2013; 14:33:54 >

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Dediğine katılıyorum, zaten Leyla ile Mecnun 'un hiçbir zaman rating kaygısı olmadı, ki olsaydı TRT de yayınlanmazdı ve bu kadar kült fenomen bir dizi haline gelemezdi. Ben yeni dizinin de rating kaygısının olacağını düşünmüyorum, eğer olursa kaliteden uzaklaşırlar.
  • LM finalini sevmedim. Belki 3 dk değilde bir bölüme sığdırsalar daha iyi olabilirdi. Göremeyeceğimiz için bununla yetineceğiz.

LM dizisi yayından kaldırılır. Ekibin içine düştüğü boşluk anlatılmış. Açıkcası pek beğenmedim. Mecnun, ismailabi, yavuz 3 lüsü zaten LM dizisinden çok çok tanıdık. Yeni amiral oyuncular gerek. İşler güçler başrolde 2 kişiyle oluşuyordu ama kadrosu çok çok iyiydi. En basit oyuncusu bile diziyi seyrettirmeye yetiyordu. İlk bölümden bir şey anlamadım. 2. bölüme bakacaz artık.
  • Ezgi Çelik "Deniz Kızı" rolüyle Ben de Özledim kadrosuna dahil oldu.

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV

Resmi Ben De Özledim facebook sayfası haberi arkadaşlar
  • Keşke Leyla ile Mecnun finalini 3 dakika'ya sığdırmasaydılar. alpalp84 dediği gibi keşki bir bölmün tamamını L&M finalini yapsaydılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Uyumuşum izleyemedim star tv tekrar verse iyi olur

İnternetten izle

Kotalı net,fakiriz
  • Nasıl bir final hazırlamışlar la Leyle ile Mecnun'a. Ağlayasım geldi yeminle.
  • Leyla ile mecnunun anlatıldığı videoyu izledim duygulandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltidores

hırsız yavuzun sevgililerinin isimleri eylül nisan dı. Ağaç oldugu için mecnunun hayalinde...mevsimler..Al bide burdan yak

+1. Başından beri bu final vardı bence, ve fazlasıyla güzel bir final. Ama bunu bir bölüm olarak çekselerdi daha iyi olurdu.

Off karabiber-Nurten
    Sakız, meyve vs, ulan çok zekice hazırlanmış son. Şöyle bir bölüm yapsalardı da doyasıya ağlasaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Sheldon Cooper -- 26 Ekim 2013; 15:51:58 >

• Yavuz'un hikayesinde bir boşluk var. İlk sezondaki sevgilisi Zeynep. Eğer malûm kavga olayı olmasa ve o kız dizide kalsa Yavuz'un hikayesi ne olacaktı? Hadi onu geçtim o karakter Mecnun'un kafasına nereden girdi? Bunlar hep aklımdaki deli sorular.

•  Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV
    Hatırlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnx13 -- 26 Ekim 2013; 16:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnx13

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV
    Hatırlattı.

Ben de bunu koymaya geliyordum hocam. Cidden üzücü bir son olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Keşke Leyla ile Mecnun finalini 3 dakika'ya sığdırmasaydılar. alpalp84 dediği gibi keşki bir bölmün tamamını L&M finalini yapsaydılar.

LM seyircisi onu kaliramazdi. Kendini jiletlerdi...

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.