Şimdi Ara

Ben çalışmaya karşıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, calismak koleliktir simdiki zamanda. Bir arazin olacak, ekip biceceksin. İnek koyun keci vs. Yoksa gunes gormeyen kiytirik ofislerde hayat gecmez. İnternet aliyoruz, telefon aliyoruz, telefon vs. aliyoruz bunlara temelde ihtiyacimiz yok ki? Ben ilerde boyle yasayacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daga git orda yaşa o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yallah dağıstana
  • Dışarıdan bakınca güzel ancak yaşaması zor bir hayat. O zaman da sorumlulukların olacak ve daha fazla olacak. Ben de istiyordum ve teyzemin çiftliğine gittim 1 hafta ancak dayanabildim. Giderken doğa yeşillik gökyüzü deniz diyorduk, bir gittik tüm gün iş. Yok hayvanlar yok tarla... Ve bu işlerin tamamı hayatta kalabilmen için, lükse değil. Bunları yapmazsan ölür gidersin çünkü temel ihtiyaçlarını karşılıyorsun. Para kazanarak ise temel+lüks ihtiyaçlarını karşılıyorsun.
    Ayrıca unutmayın doğada güçlü olan yaşar. Modern yaşamda ise öyle değil, bu alfa beta olayı da modern yaşam ile hayatımıza taşındı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 3 Haziran 2019; 1:38:19 >
  • Her zaman hayal ettigin sey
    Merkezi bir yerde 2 dukkanin olacak 5k dan aylik 10k gelir
    Calisma yok erken kalkma yok oh miss kebapp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır tüketime alismayla alakali hazır pizza hazır kek hazır çorba hazır makarna liste uzun kisacasi. Benim Valide yılın 6 ayı bu sekilde yaşar. Köyde kendisi yapar herseyini. Kendi ekmeğini reçelini kurutulmuş meyveleri peyniri falan. Biz olsak zorlaniriz belkide. Çünkü bu alismayla alakali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atanamayan mandıra filozofu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.