Şimdi Ara

Ben buyum.sorulari alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boy 166.kilo 53.yas 19.hayatimda hiç sevgilim olmadı.4 aydır dışarı çıkmıyorum.saclarim dökülüyor.mezunum evde oturuyom.hergun ailemle kavga ediyorum.

Evet ben buyum sorular varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne sormamızı istiyorsun?

• sadece vücut geliştirmeye başlayarak tedavinin %75ini gerçekleştirebilirsin.

eziktim, mezuna kalmıştım, ailemle kavga ediyordum, lol bağımlısıydım, kızlarla ilişkim kötüydü.

vücut geliştirmeye başladım sonrasında çok kitap okudum (kadın avcılığı tarzı kitaplar da dahil)

3 yıldır falan çok sex yaptım hayatım gayet iyi gidiyor.

2 seçeneğin var: ya aptal gibi her zaman yaptıklarına devam edeceksin ya da bu yazdıklarımdan sonra harekete geçip bir erkek olmaya çalışacaksın. muhtemelen 1.yi seçeceksin çünkü o daha kolay. iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go All The Way G kullanıcısına yanıt
    Şuan bir makale okuyroum

• Rid Of Me kullanıcısına yanıt
    "an" ayrı yazılır hocam. böyle böyle gelişeceksin haydi göreyim seni.

• Dört aydır mı dışarı çıkmıyorsun yoksa üç ay yirmi gün de olabilir mi?
  • Go All The Way G kullanıcısına yanıt
    Şuan varya hayatımın en önemli bilgilerini almaktayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Darth Revan kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• seni hayata bağlayan ne günü nasıl geçiriyorsun.
    1.si daha kolay demiştim

• iş bul çalış.
  • Senin ders çalışman lazım reis. Başka sorunun yok. Az az başla gerisi gelir.
  • Bugün bir kıza baktım oda baktı sonrasında ben bakmaya devam ettim bir süre sonra ofladi hayatımın en utanç verici gunlerimden biriydi Allah benim belamı versin birdaha kızlara bakarsam

Rip in rip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Günde 500 tane erkek yazıyo tabi of, isterse anırsın bosver onu sen. İlk önce sen boş bir kağıda degıstırmek istedigin yonlerini yazacaksin ama degismeyecek seyler degil boy, saç falan degil. Misal daha temiz olmak istiyorum, daha çok okumak istiyorum, diksiyonum iyi olsun istiyorum, derslerim iyi olsun istiyorum gibi. Yazdiktan sonra kagittakiler uzerine gidilecek. Hayatta kari kizdan daha onemli seyler var. Aclik, sefalet, hastalik onemli olan bunlar. Sen gercekten degismek istedigin kisi olursan hersey cok daha iyi olacak.

• sonun benim gibi olur 29 yaşındayım ben kolay kolay evden çıkmıyorum suan durumum kötü değişim kolay olmuyor eğer 10 sene statik şekilde bilişsel durumunu değiştirmez isen oturuyor geri dönüşü her geçen gün zorlaşıyor rasyonalize olur ve kafanda kavramsal şematik düzen oturur ve geri dönüş zorlaşır sen bunu erken fark etmişsin. bunun değerini görerek başla.
    eğer okb anksiyete travmatik benzer durumların yoksa değişimi başlatabilmen daha olası ben hala ailemle yaşıyorum bunları düşündükçe çıldırmam lazım ama kendimi önlüyorum işte :D hayat 2 yönlü gidiyor sabit bileşke ile aynı suda 2 kere yıkanamazsın ben bütün bunları acı dersle öğrendim 12 senemi de anti psikotik antidepresan kullanarak geçirdim. sana belki bir örnek olurum böyle olmaman açısından :D iş bulursun daha yaşın çok genç insanların senin ruhunu hırpalayıp törpüleyip vahşileştirmelerine kendilerine benzetmelerine izin verme insaniyet bazlı düşün ama kendini de gerçekleştir bu hayatta yoksa kimse kimseye acımıyor genç dostum zaman 2009 değil 2000 hiç değil eskisi gibi bir dünya yok sigaraya da başlama sakın sigara bir tuzaktır keyif verici madde değildir bunu unutma aklıma geldi söyleyeyim dedim inan ben de dışarıya bile çıkmak istemiyorum ve iyi bir örnek değilim ama kemikleşmiş şeyleri aşmaya çalışıyorum :D kolay değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.