Şimdi Ara

Ben bu işten bişey anlamadım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun sadece başını okudum da şunu anlamanız lazım güvenlik güçleri gidip ne yapacak? O kadar insana ateş mi açacak? eğer oradan birisine birşey olursa neler olur hiç düşündünüz mü? O terorist diyelim askere ateş açtı asker nasıl karşılık versin o kadar insan varken? Bunlar ufak olaylar, önemsiz, sembolik...Miletvekili kaçırılmış ne diyor hükümet: bunlar pkk nın bittiğinin işareti, pkk bitti. Arkadaşlar işte böyle beceriksiz adamlar ülkeyi yönetiyor, dalga geçiyorlar bizimle, bunlardan hiçbirşey beklemiyorum metro ve kaldırım dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Bu olay, anayasal bir suç mudur? Ceza Muhakemesi Kanununa göre bir cezası var mıdır?

Hocam suç olup olmamasının ne önemi var ki?
    Bölgede uzunca bir süre operasyon yapıldı. Sonra da "artık teröristler bitti" dercesine sonlandırıldı. Tv de gösterilen haberler yüzünden böyle bir kanı oluştu millette. Operasyonlar bittikten sonra pkk hiçbirşey olmamış gibi şehre inip yol kesmeye, kimlik kontrolü yapmaya devam ediyor, sözkonusu manzaralarla karşılaşıyoruz. Peki bütün bunlar olurken devlet nerede? Herifler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?

Konu basit bir bdp-pkk görüşmesi değil. Konu devletin yavaş yavaş kontrolü bırakıyor oluşu. Önce gayriresmi sonra da resmi olarak bölgenin hainlere teslim edilmesi olayı, tabi devamı da gelerek. Yani kısaca konu ciddi ciddi bölünmek!

• Bu tür manzaralara alıştırılmaya çalışıyorlar

hüseyin aygün o gazete senin, bu kanal benim pkk sunumları yapıyor.

“CHP’deki ulusalcı kafatasçılarla olmaz” diyor.
    kılıçdaroğlu “arkasında duruyor”.

Atatürk'ün kurduğu ülke/parti
    Kimlere kaldı
  • ben bu haritayı paylaşında,hep adminler siliyor.olsun yine siecekler.ama ben yinede paylaşacağım.
    bu harita büyük orta doğu planın aşamalarından biri.ve bizi yöneten iktidarın içindede bu projenin eş başkanları ve üyeleri mevcut.bu harita yürürlülüğe girmesi için önce ırak ve afganistan işgal edildi.sonra türkiyede büyük değişiklikler oldu.suriye sınırı tarım arazisi olacak diye mayınlar temizlendi.van minutlar.baharlar maharlar.gidiyor işte

Ben bu işten bişey anlamadım...
  • webbie

Genel olarak güzel yazmışsın ama bir siyasi partide kişinin gerçekten dindar olup olmaması pek önemli değildir. Önemli olan o ideolojiyi savunması, sahip çıkmasıdır.

Zaten siyasetten duygu beklemiyorum. Zaten görüyorum dindarım deyip Amerikancıklar için eski dostlarını satan başkanlar. Zaten görüyorum Atatürkçüyüz, Atatürk'ün partisiyiz deyip Hakkâri'de özerklik vereceğiz diyen siyasetçiler.

Ülkeyi iyi yönetmesinin yanında kişinin ideolojisini en iyi şekilde temsil etmeside önemli.

Yeni Türkü
    Niye sürelim Allah aşkına?
    Onlarlada birlikte mutlu mesut yaşayalım. Türk - İslam birliğini yamyam birliği sandın heralde? Osmanlı anlayışı sonsuza dek.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

webbie

Genel olarak güzel yazmışsın ama bir siyasi partide kişinin gerçekten dindar olup olmaması pek önemli değildir. Önemli olan o ideolojiyi savunması, sahip çıkmasıdır.

Zaten siyasetten duygu beklemiyorum. Zaten görüyorum dindarım deyip Amerikancıklar için eski dostlarını satan başkanlar. Zaten görüyorum Atatürkçüyüz, Atatürk'ün partisiyiz deyip Hakkâri'de özerklik vereceğiz diyen siyasetçiler.

Ülkeyi iyi yönetmesinin yanında kişinin ideolojisini en iyi şekilde temsil etmeside önemli.

Yeni Türkü
    Niye sürelim Allah aşkına?
    Onlarlada birlikte mutlu mesut yaşayalım. Türk - İslam birliğini yamyam birliği sandın heralde? Osmanlı anlayışı sonsuza dek.

Türk-İslam biriliğinde nasıl bir yönetim olacak.Dini kurallara göre mi yoksa modern hukuk ve insan haklarına göre mi yönetileceğiz.

• Kei$er$oZe

Aynı Osmanlı anlayışı ile yönetilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kei$er$oZe

Aynı Osmanlı anlayışı ile yönetilsin.

İyide Osmanlı saltanat ile yönetilirdi.Keza batıdaki demokratik sistem Osmanlı sisteminden daha iyi bir sistem.Şuanki sistemde neyi beğenmiyorsunuz pek anlamadım.Halkın seçtiği partiler başa geliyor.Belki baraj kaldırılırsa tüm kesim mecliste temsil edilebilir..

Onun dışında birisi bana altta verdiğim fotoğraf ve videoyu açıklayaabilir mi.Benim bakanım yani devletin ta kendisi; çevresinde onlarca ağır silahlı kişiler tarafından şehir merkezinde korunuyorsa yani devlet bırak halkı korumayı kendini bile korumak için bu kadar önlem alıyorsa bu il hala nasıl bizim oluyor.Resmen şamar oğlanına dönmüşüz biz..
     Ben bu işten bişey anlamadım...

Yazık benim ülkeme ve akan bu kanlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 19 Ağustos 2012; 13:58:02 >

• Kei$er$oZe

Şuanki sistemide beğeniyorum.

Birde bakan tabii ki korunacak, normaldir. Pkk itleri orada saldırabilir. Aslında bir halk oylaması yapılacak. (Kimlik bilgileri ile) "kürdistanın kurulmasını ister misiniz?" diye. İsteyenlerin kimlik bilgileri devlette olacağı için, bir bir sınır dışı edilebilirler.

Hatta insancıl olalım diyorsanız Kuzey Irak'a yüksek binalar yapıp yerleştirip öyle sınır dışı edelim.
  • Sorun bakanın korunması değil korunma biçimi.Pkknın saldırma ihtimaline karşılık o tarz bir korumaya karşı değilim.Karşı olduğum nokta pkkyı şehire teslim etmişiz ki bakanı o tarz şekilde koruma gereği duymuşuz.Hemde şehir merkezinde.Hazmedemediğim şey bu..Benim toprağım dediğim yerde bu şekilde korunmak.Halk devletin gücünü bakanın gezdiği yerlerde hissederken bakan gittikten sonra orası tekrar pkknın egemenliğine geçiyorsa burada ciddi problem vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Kurtuluşun İslam Devleti Kurmakta Olduğunu Sananlar Varya..
    Daha Ne Diyeyim Sizlere..

İslam'ın ne suçu var? Kibir, aklıselimin önüne geçemediği sürece, düzelme beklemek hayalden ibaret... Gerçek adalet ve hüküm Kuran'da... Okursanız anlarsınız. Eğreti ve çarpık uygulamaları İslam'a maletmeyin, ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

İslam'ın ne suçu var? Kibir, aklıselimin önüne geçemediği sürece, düzelme beklemek hayalden ibaret... Gerçek adalet ve hüküm Kuran'da... Okursanız anlarsınız. Eğreti ve çarpık uygulamaları İslam'a maletmeyin, ayıptır.

İyide El Fuego.Bende sana şöyle sorim.Ab de ölümlü trafik kazalarında Tr 1. sırada.Bende diyorum ki halk trafik kurallarına uymayıp kendi kafasına eseni uyguladıktan sonra Abye bizde sizinle aynı kurallara sahibiz ama millet takmıyor desek kaç yazar..Dinde zorlama yoktur deyip dinden çıkanın kafasını kesersen;kadına boşanma ve miras hakkı vermeyip;zorla kafasını kapatırsan ben ne anladım bu işten.Müslümanım diyenlerin %95 i kur-anı hiçe sayıyorsa bunlar hangi dine mensup diye insan düşünemeden edemiyor..İşte müftünün biri çıkıp düğünde oynayan deyyustur diyor,zorla eşinizin-kızınızın kafasını kapatın diyor.İsveçte imamın biri kocasından dayak yiyen kadın polise gitmemeli ve erkek birden fazla kişiyle evlenmelidir diyor.Bunlar islamda var.Kimse yok diyemez.Bunlar olduğu sürece bunların sonuçları islama mal olacaktır.

• kurtuluşu,parçalanmış ülkeciklerde değil;
    farklı farklı ırkları,dinler,dilleri ayırd edip ülkecikler yaparak,"böl,parçala,yönet"mantığı ile sömürerek değil.
    tek dünya devleti olarak bulabiliriz.
    dünyada açlığı bitirecek kadar yiyecek var.tüm dünyaya yetecek kadar doğal zenginlik var.dünyada, herkezin ferah içinde yaşabilecek seviyeye yaşam kalitesi veren imkan var.ama insanlardaki "benlik ve ego"herkezin ferah olmasını istetmiyor.ilkel insanlık için aşamalar olmalı.ve hırs ile birilerinin üzerine basıp üst levellara çıkılmalı.bu üst aşamalara çıkabilmek için herşey yapılır düşüncesi var.işte demokrasi bu."toplumlar hakedildiği gibi yönetilir."çoğunluk ne isterse o olur.ya o çoğunluk cahilse?
    tüm dünya insanlarının eğitilmesi şart.insalar ilk din ayırımcılığı ile bölünüyor.ama hiçbir insan tek bir dinin varolduğunu kabul etmiyor.herkez kendi dini doğru diğerleri sapıtmış diyor.insanlık tarihinden beri tekbir din gelmiş.ama bizler kafamız basmadığı için ayırmışız.insanlık tek kökenden gelmiş ama biz ayırmışız.insanlık tek lisan ile iletişim kuruyormuş.ama birbirimizi anlamaz olmuşuz.
    olacak. tek dünya devleti birgün olacak.

• kendi hevalarına göre uygulanan eylemler 'din'' değildir! twitter a bakın; combababdullah ın yazılarına; mideniz bulanır... kalkmış bayram namazını anlatıyor.

demezler mi: ''be adam açlılktan ölen, terörden kırılan o evlatlar!''

adamın misyonu bu, soğutmak...

Allah topunun belasını versin!

Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

kurtuluşu,parçalanmış ülkeciklerde değil;
    farklı farklı ırkları,dinler,dilleri ayırd edip ülkecikler yaparak,"böl,parçala,yönet"mantığı ile sömürerek değil.
    tek dünya devleti olarak bulabiliriz.
    dünyada açlığı bitirecek kadar yiyecek var.tüm dünyaya yetecek kadar doğal zenginlik var.dünyada, herkezin ferah içinde yaşabilecek seviyeye yaşam kalitesi veren imkan var.ama insanlardaki "benlik ve ego"herkezin ferah olmasını istetmiyor.ilkel insanlık için aşamalar olmalı.ve hırs ile birilerinin üzerine basıp üst levellara çıkılmalı.bu üst aşamalara çıkabilmek için herşey yapılır düşüncesi var.işte demokrasi bu."toplumlar hakedildiği gibi yönetilir."çoğunluk ne isterse o olur.ya o çoğunluk cahilse?
    tüm dünya insanlarının eğitilmesi şart.insalar ilk din ayırımcılığı ile bölünüyor.ama hiçbir insan tek bir dinin varolduğunu kabul etmiyor.herkez kendi dini doğru diğerleri sapıtmış diyor.insanlık tarihinden beri tekbir din gelmiş.ama bizler kafamız basmadığı için ayırmışız.insanlık tek kökenden gelmiş ama biz ayırmışız.insanlık tek lisan ile iletişim kuruyormuş.ama birbirimizi anlamaz olmuşuz.
    olacak. tek dünya devleti birgün olacak.

Avatarına ve bu mesajına bakınca neci olduğun anlaşılıyor.

• Bizim insanımıza hakdır bu olanlar gerçekten.
    Bir gün gözleri açılacak fakat iş işten geçmiş olacak.
  •  Ben bu işten bişey anlamadım...
  • Mondros Ateşkes Antlaşması

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mondros_Ate%C5%9Fkes_Antla%C5%9Fmas%C4%B1

En önemli maddelerinin 7/24 maddeleri olduğu
    Nedir o maddeler

http://www.bilgihanesi.com/mondros-ateskes-antlasmasi-ve-onemi-kac-yilinda-imzalandi-30-ekim-1918-p492/

7- 7. madde: İtilaf devletleri kendi güvenliklerini tehdit edecek bir durumda istedikleri stratejik bir bölgeyi işgal edebilecek

11–24. madde: Doğudaki altı ilde (Vilayet-i Sitte de) bir karışıklık çıkarsa itilaf devletleri bu illeri (Erzurum, Van, Bitlis, Sivas, Elazığ, Diyarbakır) işgal edebilecek

Antlaşma tarihi 30 Ekim 1918
    Henüz T.C. ilan edilmemiş

Ama;

''Mondros Ateşkes Anlaşması, Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkımından sonra kurulan Türkiye'nin çerçevesini çizen ilk uluslararası belge olarak önem taşır. Türk Kurtuluş Savaşı'nın siyasi manifestosu olan Misak-ı Milli Beyannamesinin birinci maddesi, "30 Ekim 1918 tarihli anlaşmanın çizdiği hudutlar dahilinde, dinen, ırkan ve emelen müttehit [birleşik] Osmanlı İslam ekseriyetiyle meskûn bulunan aksamın tamamı, fiilen ve hükmen gayrı kabil-i tecezzi bir küldür [bölünmez bir bütündür]." demek suretiyle, Milli Mücadele'nin hedefi olan ulusal varlığı Mondros Ateşkes Anlaşmasına gönderme yaparak tanımlar.''

Bu antlaşma halen geçerlimidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

quote:

İyide El Fuego.Bende sana şöyle sorim.Ab de ölümlü trafik kazalarında Tr 1. sırada.Bende diyorum ki halk trafik kurallarına uymayıp kendi kafasına eseni uyguladıktan sonra Abye bizde sizinle aynı kurallara sahibiz ama millet takmıyor desek kaç yazar..Dinde zorlama yoktur deyip dinden çıkanın kafasını kesersen;kadına boşanma ve miras hakkı vermeyip;zorla kafasını kapatırsan ben ne anladım bu işten.Müslümanım diyenlerin %95 i kur-anı hiçe sayıyorsa bunlar hangi dine mensup diye insan düşünemeden edemiyor..İşte müftünün biri çıkıp düğünde oynayan deyyustur diyor,zorla eşinizin-kızınızın kafasını kapatın diyor.İsveçte imamın biri kocasından dayak yiyen kadın polise gitmemeli ve erkek birden fazla kişiyle evlenmelidir diyor.Bunlar islamda var.Kimse yok diyemez.Bunlar olduğu sürece bunların sonuçları islama mal olacaktır.

sizin müslüman veya türk olduğunuzu sanmıyorum..eğer tersi durum söz konusuysa lütfen çapıtmadan yazmayı öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8948E37AE -- 20 Ağustos 2012; 1:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

quote:

sizin müslüman veya türk olduğunuzu sanmıyorum..eğer tersi durum söz konusuysa lütfen çapıtmadan yazmayı öğrenin.

Türküm..Türklüğümü ne sen nede bi başkası alamaz.Asıl ben senin türk olduğuna inanmıyorum.Gerçekler ağrınıza mı gitti yine..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.