Kurtuluşun İslam Devleti Kurmakta Olduğunu Sananlar Varya.. Daha Ne Diyeyim Sizlere..
İslam'ın ne suçu var? Kibir, aklıselimin önüne geçemediği sürece, düzelme beklemek hayalden ibaret... Gerçek adalet ve hüküm Kuran'da... Okursanız anlarsınız. Eğreti ve çarpık uygulamaları İslam'a maletmeyin, ayıptır.
İyide El Fuego.Bende sana şöyle sorim.Ab de ölümlü trafik kazalarında Tr 1. sırada.Bende diyorum ki halk trafik kurallarına uymayıp kendi kafasına eseni uyguladıktan sonra Abye bizde sizinle aynı kurallara sahibiz ama millet takmıyor desek kaç yazar..Dinde zorlama yoktur deyip dinden çıkanın kafasını kesersen;kadına boşanma ve miras hakkı vermeyip;zorla kafasını kapatırsan ben ne anladım bu işten.Müslümanım diyenlerin %95 i kur-anı hiçe sayıyorsa bunlar hangi dine mensup diye insan düşünemeden edemiyor..İşte müftünün biri çıkıp düğünde oynayan deyyustur diyor,zorla eşinizin-kızınızın kafasını kapatın diyor.İsveçte imamın biri kocasından dayak yiyen kadın polise gitmemeli ve erkek birden fazla kişiyle evlenmelidir diyor.Bunlar islamda var.Kimse yok diyemez.Bunlar olduğu sürece bunların sonuçları islama mal olacaktır.
sizin müslüman veya türk olduğunuzu sanmıyorum..eğer tersi durum söz konusuysa lütfen çapıtmadan yazmayı öğrenin.
Gücüne mi gitti ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol
Nicin birilerinin dini veyahut etnik kokeni uzerinden saldirmayi seciyorsunuz? Bakin insanlarin fikirlerini begenmezsiniz.. Cok normal.. Ona karsi bir dusunce gelistirirsiniz.. Fakat bu dusunce onun dusuncesiyle alakali olmalidir , Diniyle veyahut kokeniyle degil.. Bir insana dini ya da kokeni uzerinden saldirmak tartisma esnasinda yapabileceginiz en asagilik harekettir.. Sizlerden ricam lutfen birilerini elestirirken dinini , irkini degil dusuncelerini secmeniz.. Iyi bayramlar..
Onların istediklerini söylemezsen seni müslüman veya türk olmamakla suçlarlar.Hatta kimileri dahada ileri gidip seni siyonist ve yahudi ilan eder.Çünkü bu kesim saldırarak düşüncelere karşı olurlar.Karşıt fikir yürüterek değil.Benim dediklerimin yalan olduğunu söyle derim.Söylemez.Demokrasiden yana ve darbelere karşı olan muhafazakar bir üye vardı forumda.Aynı üyeye evli olanların zina yapması sonucu vahşice katledilmesini sorduğumda peygamber zamanında da bunun yapıldığı ve tartışılamayacağını söyledi.Zina yapan evlilerin öldürülmesini hak olarak yorumladı.Ama aynı kişi demokrasi aşkıyla o kadar yanıp tutuşuyordu ki darbeler olmasın diyordu.Tabi ki demokrasi sadece araç bunlar için.Acaba askerler dinci olupta komünist bir hükümet seçildiğinde bu hükümeti devirseydi yine bu kesim askeri vesayet bitmeli der miydi..
quote:
Orijinalden alıntı: Miralge
sizin müslüman veya türk olduğunuzu sanmıyorum..eğer tersi durum söz konusuysa lütfen çapıtmadan yazmayı öğrenin.
Ben de müslüman degilim ama Türk'üm. Bu kombinasyon devrelerini karistiriyor bircogunun...
quote:
Orijinalden alıntı: Miralge
Burada Miralge'nin ne kastettiği aslen bellidir Gerçek etnik ve dini kökenini bildiği halde Toplum içinde farklı yada bizden biriymiş gibi sunanlardır Buna en iyi örnek de h.aygün ve kılıçdaroğludur
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi
kurtuluşu,parçalanmış ülkeciklerde değil; farklı farklı ırkları,dinler,dilleri ayırd edip ülkecikler yaparak,"böl,parçala,yönet"mantığı ile sömürerek değil. tek dünya devleti olarak bulabiliriz. dünyada açlığı bitirecek kadar yiyecek var.tüm dünyaya yetecek kadar doğal zenginlik var.dünyada, herkezin ferah içinde yaşabilecek seviyeye yaşam kalitesi veren imkan var.ama insanlardaki "benlik ve ego"herkezin ferah olmasını istetmiyor.ilkel insanlık için aşamalar olmalı.ve hırs ile birilerinin üzerine basıp üst levellara çıkılmalı.bu üst aşamalara çıkabilmek için herşey yapılır düşüncesi var.işte demokrasi bu."toplumlar hakedildiği gibi yönetilir."çoğunluk ne isterse o olur.ya o çoğunluk cahilse? tüm dünya insanlarının eğitilmesi şart.insalar ilk din ayırımcılığı ile bölünüyor.ama hiçbir insan tek bir dinin varolduğunu kabul etmiyor.herkez kendi dini doğru diğerleri sapıtmış diyor.insanlık tarihinden beri tekbir din gelmiş.ama bizler kafamız basmadığı için ayırmışız.insanlık tek kökenden gelmiş ama biz ayırmışız.insanlık tek lisan ile iletişim kuruyormuş.ama birbirimizi anlamaz olmuşuz. olacak. tek dünya devleti birgün olacak.
Avatarına ve bu mesajına bakınca neci olduğun anlaşılıyor.
orta çağ avrupasında, dünyanın tepsi olmadığını ve yuvarlak olduğunu söyleyenlerede satanist diyorlardı? gördüğümüz altı köşeli yıldızdan yada gördüğümüz üçken içindeki gözden bukadar endişelenmemeliyiz.(aynı durum gmalı haçtada sözkonusu)bayrağımızdaki hilal ve beş köşeli yıldızın nasıl bir anlamı varsa,bunlarında alamı var.normalde beş köseli yıldızı,hep satanist simgesi olarak,insanların bilinçaltına işlerler.ama gerçekte öyle değildir.kutsal bayrağımızda da yer etme sebebindende olayı anlayabiliriz. asıl endişelenmemiz gereken orta çağdaki engisizyon mahkemelerinin günümüzdeki yapılanmaları olmalı.işte bu zihniyetler,insanların aydınlanmasından korktukları için bu tarz şeyleri satanistlik olarak gösteriyorlar.
Tayyip'i severim sempatim vardır ülke kalkındırma,sanayi geliştirme,ekonomik açıdan ülkeye gerçekten çok şeyler kazandırdı. Ama yer gelelim ki bu terör lanetini etraftaki baskılar yüzünden bir türlü halledemiyor . 2008'de kandile çıkartma yapıldı, Amerika dur dedi 1 hafta sürdü . Askerin orada 5-6 ay kalması gerekirdi, gelelim o konvoy olayına cidden etrafta polis yok,jandarma yok, 4 tane pkk lı yol kesiyor ve kimlik kontrolu yapıyor ? Neler oluyor arkadaşlar ? Bizim bilmediğimiz neler var ? 20 yaşındaki fidanlar neden kurban gidiyor ya ? O kadar çok soru işaretleriyle doldukki anlıyamıyorum çözemiyorum çıkamıyorum bu sorunun içinden . Her yaz şehit haberleriyle yıkılıp duruyoruz buna neden bir son vermiyor artık. Ailecek aşırı AKP'liyiz, fakat artık biz bile ailecek YETER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI LAFINI 2009 DAN BERİ SÖYLÜYORSUN! diyoruz. Artık sabrımız taakatımız kalmadı hükümete diyorum OSMAN PAMUKOĞLU gelse kesinlike çözzer bu terörü. Ama ülke çok tepki toplar nede olsa Pkk tüm avrupa ülkeleriyle temasta, ama çözülür yani Osman Pamukoğlu'nun ülke ekonomısıne,sanayısıne,kalkındırmasına,dış politikasının nasıl olaaacağın bilememm, AMA TERÖR LANETİNİ KESİNLİKLE ÇÖZEBİLİR.
Bi düşünürmüsünüz, 2005 ' te 2007'de bukadar gündemdemiydi terör ? Değildi 2009'dan sonra ne olduysa oluyor her yaz haziranda başlıyorlar ekime kadar karakol basıyorlar her yaz 100 şehit veriyoruz . Madem böyle böyle bizim huzurumuzu bozuyorlar yapıcaksın bi sınır harekatı daha 100.000 Askerinle temizliyip geliceksin şehitlerimizle beraber. Her yıl 100 şehit vermekten daha iyi. OF OF GÜZELİM ÜLKEDE NELER KONUŞUYORUZ YA..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme