Yahu anlayamıyorum bu insanları. bir sıkıntım var, ilgili bölüme konu açıyorum. tabi bekle bekle cevap yok. hoş benim için acil olmasa zaten açmam. demek ki acil bir çözüme ihtiyaç duyuyorum.
Baktım sabahtan beri konuya bakan yok. çünkü o bölüme bakan yok. Forumun geneli konu dışı veya gereksizlerde takılıyor.
E ben ne zamana kadar bekleyeceğim birisi cevap yazsın diye? Ben de konu dışına bir konu açtım ve ilk açtığım konunun linkini vererek -biriniz bu konuda yardım edin, ilgili bölüme bakan yok. dedim.
tabii konum kural dışı konu olmuş. Tamam kapatsınlar, önemli değil ama asıl düşündüren olay şu: konu dışındaki konumu kapattın ama gidip asıl konuma birşey yazmadın. bari oraya bir cevap yaz da benim sorunum çözüm ol. Çözüm olmuyorsun. Eğer kural dışı birşey istediysem zaten ilk konunun da kural dışı olması gerekiyordu onu neden kapatmadın o zaman? Ayrıca konumu düzenleyip "kurallar madde 2 yi okuyun" yazmışsın. ve madde 2 de konular ilgili bölüme açılır diyor. bir zahmet edip de açılma saatlerine baksaydın da madde2 deki kurala uyduğumu görseydin çok daha iyi olmaz mıydı.
kim olduğunu bilmiyorum, konuyu kapatırken tepki almaktan çekindiği için arkadaş ismini de yazmamış.
En sonda da "anlayışınız için teşekkürler" yazmış. keşke sen de anlayışlı olsaydın da en azından konumu kapattığına dair bir özel ileti atsaydın.