Şimdi Ara

Ben bu hayata ölmeye gelmişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özsaygı 0

Başarı 0

Tip 2/10

asosyallik 100

boy 1.70

vücut 0

ben bu hayata ölmeye gelmişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez.

• Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBJECT 101

Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez.

Herkesin eninde sonunda varacağı nokta orası olduğu için genç yaşta bu hale gelmekten hiç pişman değilim. İnsan hayatı çok komik cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Ağustos 2021; 0:11:5 >
  • Sağlıktan değerli bir şey yok,1 aydır ölüm tehlikem var.Böyle şeyleri dert etme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten hepimiz birgün öleceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egolu kızları görünce, yok tipim mok gibi yok ölsem itim hav hav yalvarırım vs diyorsunuz anlamadım sizin kafanızı bir türlü.
    Biraz paran olsun biraz statün olsun (atıyorum çok tipsizsin ama doktorsun) sümüklü kızların altında kendinizi eziyorsunuz bütün DH halkı dahil buna awk foruma girdiğimden beri hep insanın modunu düşüren konular açılıyor

Yok tipsizim yok mok gibiyim yalvarırım yardım et vs birkez de halinize şükredin böyle saçma sapan şeylerde psikolojik ilaç vs içiyorsunuz mal oluyorsunuz. 3 günlük ölümlü dünyadayız sağlığınız yerinde zor durumda olanlar napsin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCEF8EDBB -- 16 Ağustos 2021; 1:1:29 >
  • tipe 2 puanı nerden verdiniz hocam merak ettim dogrusu  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

tipe 2 puanı nerden verdiniz hocam merak ettim dogrusu  

mesela ben 2 bile etmem

itim ben it

• quote:

Orijinalden alıntı: L e g a c y

Sağlıktan değerli bir şey yok,1 aydır ölüm tehlikem var.Böyle şeyleri dert etme.
    Ölmek ağir hastalık geçirip bitkisel yada acı çekerek yaşamaktan çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Ağustos 2021; 11:8:30 >
  • Katılıyorum.

• kalkıp silkeleneceksin mız mızlamak olmaz.elinden geleni yapacan.ölmek kolay zor olan yaşamak. daha kötüsünü görmeden karar verme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.