Özgüven 0 Özsaygı 0 Başarı 0 Tip 2/10 asosyallik 100 boy 1.70 vücut 0 ben bu hayata ölmeye gelmişim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bu hayata ölmeye gelmişim

-
-
Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez.
Herkesin eninde sonunda varacağı nokta orası olduğu için genç yaşta bu hale gelmekten hiç pişman değilim. İnsan hayatı çok komik cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Ağustos 2021; 0:11:5 > -
Sağlıktan değerli bir şey yok,1 aydır ölüm tehlikem var.Böyle şeyleri dert etme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten hepimiz birgün öleceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egolu kızları görünce, yok tipim mok gibi yok ölsem itim hav hav yalvarırım vs diyorsunuz anlamadım sizin kafanızı bir türlü.
Biraz paran olsun biraz statün olsun (atıyorum çok tipsizsin ama doktorsun) sümüklü kızların altında kendinizi eziyorsunuz bütün DH halkı dahil buna awk foruma girdiğimden beri hep insanın modunu düşüren konular açılıyor
Yok tipsizim yok mok gibiyim yalvarırım yardım et vs birkez de halinize şükredin böyle saçma sapan şeylerde psikolojik ilaç vs içiyorsunuz mal oluyorsunuz. 3 günlük ölümlü dünyadayız sağlığınız yerinde zor durumda olanlar napsin o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCEF8EDBB -- 16 Ağustos 2021; 1:1:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tipe 2 puanı nerden verdiniz hocam merak ettim dogrusu
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldatipe 2 puanı nerden verdiniz hocam merak ettim dogrusu
mesela ben 2 bile etmem
itim ben it
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölmek ağir hastalık geçirip bitkisel yada acı çekerek yaşamaktan çok daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: L e g a c y
Sağlıktan değerli bir şey yok,1 aydır ölüm tehlikem var.Böyle şeyleri dert etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Ağustos 2021; 11:8:30 >
Katılıyorum.
kalkıp silkeleneceksin mız mızlamak olmaz.elinden geleni yapacan.ölmek kolay zor olan yaşamak. daha kötüsünü görmeden karar verme.
En Beğenilen Yanıtlar

Herşey çok iyi bile olsa 30 - 35 yaşını geçip de yaşlanmaya başlayıp, oyun dışı kalınca yine kendini berbat hissetmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş gelen iğrenç bir hastalık gibi daha da yaşlanıyosun ve herşey daha kötüye gidiyor. Şu dünyada çok şanslıysan bi 10-15 yılın iyi geçebilir. Hayatın sadece grafikleri iyi onun dışında beş para etmez. |
Benzer içerikler
- seyrek sakal nasıl sıklaşır
- 0.75 astigmat gözlük kullanmalı mi
- cl ne demek
- antidepresan alkol arası kaç saat olmalı
- mesajlara verilecek cevaplar
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X