Şimdi Ara

Ben bu diploma olayından birşey anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Savcılık şimdide İstanbul Üniversitesi olduğunu söylemiş.

Halkın Kurtuluş Partisi’nin (HKP), Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın üniversite diplomasının sahte olduğu iddiasıyla yaptığı başvuruya, savcılıktan tartışma yaratacak bir yanıt geldi.

“Dilekçeyi İşleme Koymama” kararı veren Ankara Cumhuriyet Savcılığı, kararda Erdoğan’ın İstanbul Üniversitesi’nden mezun olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmara Üniversitesi’nden mezun olup olmadığı tartışması devam ediyor.

Cumhurbaşkanı seçilme yeterliliği için üniversite mezunu olma şartının ihlal edildiğini öne süren HKP, Erdoğan’ın üniversite diplomasının sahte olduğu gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe ile başvurdu.

Savcılığın başvuru hakkında “İşleme Koymama Kararı” vermesinin ardından HKP, Anayasa Mahkemesi’ne konuyla ilgili bireysel başvuruda bulundu.

HKP başvurusunun avukatlığını YARSAV ve YARGI-SEN’in kurucuları arasında olan eski hakim, Avukat Ömer Faruk Eminağaoğlu üstlendi.

Ancak Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın HKP başvurusu verdiği ret kararındaki bir ifade dikkat çekti.

Savcılık, “Dilekçeyi İşleme Koymama” kararından Erdoğan’ın İstanbul Üniversitesi mezunu olduğunu yazdı.

İşte Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın verdiği o karar:

Ben bu diploma olayından birşey anlamadım

Kaynak: Rota Haber

• diploması yok olm ya , truva atı kendısı
  • Emeğe biraz saygınız olsun lütfen. Diploma konusunun açıldığı hergün ülkede başka bir olay cereyan ettirilirken, siz hala ısrarcı davranıp adamlara yeni iş çıkarıyorsunuz.

Diplomanın peşini bırakın da ülkeye azcık sükunet gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diploması olmadığı mahkemelerce kanıtlanırsa çok feci şeyler olur. Kurdurduğu ve yıktığı hükümetlerin hepsi düşer. Yeni yaptıkları yasalar da öyle.
  • Bir şey olacağını zannetmiyorum. Daha önce istifa etmelerini, hatta hapse girmelerini gerektiren yığınla olay oldu. Hala oluyor. Sonuç? Hepsi gözümüzün içine baka baka siyasete devam ediyorlar. Buna bir kulp bulurlar ve devam eder. Anayasayı tanımayan bir Cumhurbaşkanı mahkemeyi hiç tanımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACIBEBEK

Bir şey olacağını zannetmiyorum. Daha önce istifa etmelerini, hatta hapse girmelerini gerektiren yığınla olay oldu. Hala oluyor. Sonuç? Hepsi gözümüzün içine baka baka siyasete devam ediyorlar. Buna bir kulp bulurlar ve devam eder. Anayasayı tanımayan bir Cumhurbaşkanı mahkemeyi hiç tanımaz.

Orasi oyle. Yasalar kendisinin de umrunda degil secmen kitlesinin de. Yani cikip "evet benim diplomam sahte. Bu makama gelebilmek icin yaptim" dese secmenleri "helal adama, halka hizmet icin neler yapiyor" der ve desteklemeye devam eder. Sen hak, hukuk falan dersen bosuna olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: HACIBEBEK

Bir şey olacağını zannetmiyorum. Daha önce istifa etmelerini, hatta hapse girmelerini gerektiren yığınla olay oldu. Hala oluyor. Sonuç? Hepsi gözümüzün içine baka baka siyasete devam ediyorlar. Buna bir kulp bulurlar ve devam eder. Anayasayı tanımayan bir Cumhurbaşkanı mahkemeyi hiç tanımaz.

Orasi oyle. Yasalar kendisinin de umrunda degil secmen kitlesinin de. Yani cikip "evet benim diplomam sahte. Bu makama gelebilmek icin yaptim" dese secmenleri "helal adama, halka hizmet icin neler yapiyor" der ve desteklemeye devam eder. Sen hak, hukuk falan dersen bosuna olur.

Aynen. vay be adam ne kadar dürüst yaptığı yanlışı bize söylüyor derler

Bunlar toplumdaki insanların kalitesini gösteren şeyler. ne yazıkki halkın beklentisi ve öncelikler avrupalıdan çok daha farklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.