Şimdi Ara

Ben Bu Adamdan Nasıl Kurtulucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye sunucusunda oynuyorum dün geceden beri "ogulcanmal" nickli adamın teki takımıma gelip duruyor ulan bir el iyi oyna feedleme dimi quit atmaktan bıktım şimdi tekrar geldi bu sefer leave attı 1/5 xin oynayıp yine kaybettik. Bu oyunlar hep ranked.

Benim bu adamla aynı takıma düşmemek için yapabiliceğim bişey yok mu arkadaş ya.

• engelle bidaha takımına gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars.mathIII

engelle bidaha takımına gelmez

İgnoreladığım 2 premade rankedda benim takımıma gelmişlerdi sonuç gg
  • Blokla report et.
  • hacı gece saatlerinde hep aynı kişiler geliyor.Alışıyorsun bi süre sonra hatta arkadaş oluyorsun yapacak birşey yok
  • türkiyede oynama
  • report et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geliyosa çık ranked değil mi? 30 dk beklemek fazla değil bence o sırada video izlersin ödev yaparsın bişeylerle meşgul olursun fakat oyunda giden 30 dk + stres + -10 elo daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

hacı gece saatlerinde hep aynı kişiler geliyor.Alışıyorsun bi süre sonra hatta arkadaş oluyorsun yapacak birşey yok

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Türkiye sunucusunda oynuyorum dün geceden beri "ogulcanmal" nickli adamın teki takımıma gelip duruyor ulan bir el iyi oyna feedleme dimi quit atmaktan bıktım şimdi tekrar geldi bu sefer leave attı 1/5 xin oynayıp yine kaybettik. Bu oyunlar hep ranked.

Benim bu adamla aynı takıma düşmemek için yapabiliceğim bişey yok mu arkadaş ya.

Türkçe sunucusunda var öyleler. Ben sana EU West'e geç derim.
  • Beyler konuyla alakasız ama bende bugün 30 level bi adam iyi oynuyodur heralde diye onun takımına geçtim oyun başından sonuna kadar afk idi adam. Sövdük bayağı Şikayet ettik oyundan sonra adam da beni eklemiş birşeyler demeye başladı kapattım hemen oyunu eu weste geçtim.

Edit : Adamın adı " alayınateq " eğer bu forumdaysa kendisinden özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 26 Ocak 2013; 20:55:05 >
  • Blocklamak onun senin takımına düşmesine engel değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.