Şimdi Ara

ben böyle saçma client görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne ya dünden beri 3. defa aynı şey oluyor
    master kitledim bi baktım fizz almışım(fizz cugle op bu arada)
    pick ekranına 40 snde bağlanıyorum
    ping 110 ms nin altına inmiyor
    oyun sırasında kopuyorum tfnin ortasında
    sohbet servisine oturum açılamadı hatası
    oyun çöküyor 10 dk bağlanmaya çalışıyorum
    bir de bu sıkıntı sadece bende de yok arkadaşım leona kitleyecekken braum aldı(iyi de oldu) oyunda 20 dk 400 ms pingle gezindi vs vs
    bu kadar qq yeter

• Ya hazir konusu varken bende sorunumu yazayim; bazen pick ekraninda champimi sectikten sonra her sey donuyor sesler falan geliyor baska champte secebiliyorum ama ekran ayni donuk run-kabiliyet degisemiyorum. Gecen seride geldi basima dodgeda atamadim carpsiz jung yaptim yeter rito yeter

Unutmadan bir not:Bir oyunda Vi ile qya basamadim, tf kaybettik mal gibi durdum oyle ultiyi attiktan sonra. Smartcaste alip sonra iptal edince duzeldi ama benim oyunumu epey etkiledi neticede, bu buglari duzeltmeleri gerek gecende de karsimdaki xerath "sanslisin q atamiyorum" diyip birkac dk sonra da afk kalmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok kötü bir durum belki problem vardır pc sisteminde.
  • Şu yeni patchten sonra farm yaparken falan karakteri ileri geri atmaya başladı bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

hocam çok kötü bir durum belki problem vardır pc sisteminde.

pcde sıkıntı yok
    i5 4670k
    gtx 760
    msi z87 g45 gaming
    2x4 gskill ripsawx ram
    virüs olarak da sıkıntı yok
    zaten sorun sadece lolde
    hani bf3 payday 2 ets2 bunlarda sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Ya hazir konusu varken bende sorunumu yazayim; bazen pick ekraninda champimi sectikten sonra her sey donuyor sesler falan geliyor baska champte secebiliyorum ama ekran ayni donuk run-kabiliyet degisemiyorum. Gecen seride geldi basima dodgeda atamadim carpsiz jung yaptim yeter rito yeter

Unutmadan bir not:Bir oyunda Vi ile qya basamadim, tf kaybettik mal gibi durdum oyle ultiyi attiktan sonra. Smartcaste alip sonra iptal edince duzeldi ama benim oyunumu epey etkiledi neticede, bu buglari duzeltmeleri gerek gecende de karsimdaki xerath "sanslisin q atamiyorum" diyip birkac dk sonra da afk kalmisti

Dedigin donma bendede oluyor, sana tavsiyem sampiyon secmeden once run ve kabiliyetlerini ayarla hangi role gidecegine gore oyle sec donunca cok sacma oluyo adc secip gecen oyundn kalma ap runlerle girmek zorunda kalabiliyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Ya hazir konusu varken bende sorunumu yazayim; bazen pick ekraninda champimi sectikten sonra her sey donuyor sesler falan geliyor baska champte secebiliyorum ama ekran ayni donuk run-kabiliyet degisemiyorum. Gecen seride geldi basima dodgeda atamadim carpsiz jung yaptim yeter rito yeter

Aynen hocam bende 3 oyunumda , oyunun bir QWER kullanamadan oynamak zorunda kalmıştım çok zor bir durum gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

pcde sıkıntı yok
    i5 4670k
    gtx 760
    msi z87 g45 gaming
    2x4 gskill ripsawx ram
    zaten sorun sadece lolde

raid kennel felen var.pc nin iyi olması bişey ifade etmezki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

pcde sıkıntı yok
    i5 4670k
    gtx 760
    msi z87 g45 gaming
    2x4 gskill ripsawx ram
    zaten sorun sadece lolde

raid kennel felen var.pc nin iyi olması bişey ifade etmezki.

o ne demek

• Aynı sorun bende de var.Kafayı yemek üzereyim windows8 de oluyor sırf şu saçmalıklar eski pc de ne güzel xp idi hiç bir client sorunu yoktu gül gibi 30 fps ile oynardım.Şimdi seri maçlarımdan oyun atamadan düşüyorum.
  • Bunu ben bir internet kafede yaşadım, eğer arkada çalışan torrent, idm, hotspot shield, vpn gibi neti sömüren şeyler varsa kapatın.

Bir de patchten sonra evdeki pc de oyun siyah ekranda kalıyor. Çözümü w7 uyumluluk modunda buldum.

windows 8.1 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

Şu yeni patchten sonra farm yaparken falan karakteri ileri geri atmaya başladı bende de.

Aynısı bende de oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.