Şimdi Ara

Ben Bir Ninja Olmak İstiyorum !! SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu konuda ciddiyim ninja olmaya çok hevesliyim aşırı güçlüyüm ninjutsu yetenekleri yapabiliyorum kesinlikle troll arkadaşlar konudan çıksın ben bu konuyu ciddiye alıyorum dünyaya barışı ve huzuru getiren hem taijutsu hem ninjutsu konusunda yükselen bir ninja olacağım ninja diyince aklınıza kara çarşaf içinde birşey gelmesin aşırı güçlüyüm arkadaşlar boyum 1.91 Bacaklarım aşırı uzun kilom 87 Senelerdir dövüş sporlarında eğitim gördüm küçükken 9 yaşında karateye gittim birkaç kuşak sonra bıraktım daha sonraları judo devam ettim ergenlikte fitness gitmiştim 2 sene felan buaralar bayadır muay thai yapıyordum bıraktım ninjutsu ve taijutsuya yöneliyorum yaşım 23 kesinlikle ciddiyim arkadaşlar bu forumda kimse beni yıkamaz zaten kendıme yeni yetenekler kazandırmak istiyorum ama dojo vb başlamalıyım bilmiyorum napacağım kunai koleksiyonum var
    ChakraBlade'de sahibim gayet iyide kullanırım manevi güç verdiğini hissediyorum

Ben Bir Ninja Olmak İstiyorum !! SS'Lİ

şuna benziyor sahip olduğum kesinlikle taijutsuda ustalaşcağım gai sensei gibi olacağım ninjutsu'da kakashi gibi iradede naruto gibi nefrette sasuke gibi ben müthiş birisi olacağım !! ahada burdayım beklıyorum herkesi

@Dragon Slayer. -----> Şu arkadaşımız samuray yolunda ilerlemek istiyor tebrik ediyorum bende ondan heveslendim içimdekileri dökmek istedim bilgi alışverişi yapabiliriz samuray kardeşim dünyaya barışı ve huzuru getirecek keskin adil kılıçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 30 Ağustos 2015; 21:38:28 >

• Güzel hayal de öyle ninjutsuları nasıl yapacaksın? Gai gibi taijutsu yapabilecek misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın killbill izleyen ilkokulu!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davay davay...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narutocu.Ben onu oyalarım,siz kaçın.

• Ninja olsan ne olacak dünyayı mı kurataracan .s
  • Efsane bi konu vardi ben ninjayim diye beyazlar icindeki o ninjanin resmini atin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu boyu ben seçmedim ss’li
    3 ay önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Tipim nasıl (tabiki de ss li )
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Güzel hayal de öyle ninjutsuları nasıl yapacaksın? Gai gibi taijutsu yapabilecek misin?

Neden yapamayayım okadar uçanlı kaçanlı olmasada insani sınırlarımı aşmak istiyorum bu benim hedefim kendime özel yetenekler bujinkan'a gideceğim güçlerim 8 kapıdan oluşacak gai gibi kesinlikle 8. kapıda canımı vereceğim ama 8. kapı ölümcül olacak bundan emin olun

• Ninjutsu öğren yeğenim yerse tabi

• Arkadaş biri samuray olcam der biri ninja gidin kum havuzuna

• Gel kardeşim birlikte hedeflerimizde ilerleyelim.
  • 10 anime izledim ben bir otaquyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Slayer.

Gel kardeşim birlikte hedeflerimizde ilerleyelim.

Evet bu bizim yolumuz bizim hedeflerimiz nekadar gülünç gelsede biz bu yolumuzda başarılı olacağız adaleti getirecek keskin kılıçlar..

Animeyle pek alakası yok ben ninja olarak doğdum...
  • Çok naruto izlemişsin dostum biraz ara ver
  • Birisi Rogue Assassin filmindeki Jet Li'nin ninja ekibini doğradığı sahneyi atsın
  • Fūinjutsu: Shiki Fūjin

tamam beyler arkadaşı mühürledim gidebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Slayer.

Gel kardeşim birlikte hedeflerimizde ilerleyelim.

Evet bu bizim yolumuz bizim hedeflerimiz nekadar gülünç gelsede biz bu yolumuzda başarılı olacağız adaleti getirecek keskin kılıçlar..

Animeyle pek alakası yok ben ninja olarak doğdum...

Aynen hedeflerimiz büyük.Bu yolda pes etmeyelim ! Dalga geçenler bizim ünümüzü duyunca şaşıracaklar !
  • Ninja kaplumbağalar etkisinde kalmış liseli.
  • kage bunshin no jutsu
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

kage bunshin no jutsu

Hinata-chan bende naruto izliyordum bayadır bıraktım çok severdim o karakteri Keşke öle yakınlarımız olsaydı ama bu karanlık dünyaya barışı huzuru getirmek benim görevim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.